- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Csak a 390/X-eseknek van a 290/X-nek nincs!
@(#39447) pityaa23 : Érdemes alulra is betenned egy ventit ami telibe nyomja a VGA-t friss levegővel. Esetleg ez is hozhat még jópár fokot! Egyébként a 80 fok körüli hőmérséklet még barátinak mondható. 90 fokig is fel lehet engedni, de ott már ne tanyázzon huzamosabban.
-
Omli85
őstag
-
Omli85
őstag
Mivel írta a kérdező, hogy mivel játszik ezért is válaszoltam én is azt amit
.
Van amikor indokolt és figyelembe venni mint negatív hatást magát az input lag-ot de azért az esetek túl nyomó többségében észre se fogja venni a legtöbb ember ebben kb biztos vagyok.
Ha zavarja tearing akkor biza mi mást tud csinálni mint vsync ?
Attól, hogy bekapcsolja nem lesz 5sec-es késés a gameplayben. Szóval ezért is nem értem miért is van ez úgy kezelve mintha világvége katasztrófa lenne az eredmény ha bekapcsolod.
Tény, hogy profi játékosok esetén ez szempont lehet illetve van pár game ahol esetleg érzékelhető de egy átlag hobbi játékos ezt szerintem nem veszi észre adott esetben.
Főleg ha olyan játékkal játszik ahol ez aztán végképp kb nem lesz észlelhető.
Félreértés ne legyen nem beszólni szándékoztam csak rámutattam arra, hogy nem eretnekség használni a vsync-et ha zavar a tearing, és nem lesz vége a világnak se ha bekapcsolja valaki.
-
Old FatBoy
aktív tag
Hát....hogy is mondjam nem tettél boldoggá!
Lehet,hogy még várnom kellett volna a a 4K-s megjelenítő vásárlásával?
Az is igaz kényszerből tettem mert bekrepált a Hanns monitorom és hosszú távra gondoltam a kövit.
Na mindegy nem muszáj erőltetnem a 4K-t mert elég szépen felskálázza az FHD-t is. -
nubreed
veterán
Akkor csatlakozom.
Érintett aplikáció: Witcher 3 Wild Hunt.
FRTC Cat 15.7-ben beállítva fix 60 FPS-re.
A 60 fps -t sosem éri el maximum, 58.8 -at megy. AB -vel monitorozom.
Furcsa szaggatások, mikorlaggok a játékban, szintén érzetre. Úgy emlékszem, hogy a 15.6 betával nem volt ilyen. De ma este tutira kitesztelem.Kérdés: Ha jól látom AB -ben is lehet limitálni az FPS -t fixre beállítva? Ha igen, hogy kell?
(#29373) Gilthanas:
Nem kicsit vicces, hogy ennyiért adja a voodoot, még akkor is ha gyűjtőknek ajánlja. Lehet, hogy egy pc bontóban, ha valakinek van egy kis szerencséje utána vágnak egy ilyet gombokért. -
HSM
félisten
Én is V-sync nélkül játszottam a játékok 80%-ában, de ha lehetett (nálam ez azt jelentette, hogy nem lőtte az egekbe az input lagot, vagy az adott játékban ez nem okozott gondot) inkább bekapcsoltam. Azért élesebb volt úgy a megjelenítés. Engem nem is a tearing zavart, hanem hogy a sok töréstől nem hatott olyan élesnek a kép.
-
A Kombustor nem OpenGL-lel megy?
A frame limiter a cikk szerint csak dx10/11 progikban műxik."A DirectX 10 és 11 API-ra írt alkalmazásokban működő FRTC..."
Én is sajnálom egyébként, hogy DX7/8/9 API-val nem műxik, mert a régi játékoknál elég komoly megtakarítást jelentene ez a funkció.
pl. NFS Porsche nálam 900fps-sel megy és maxon pörög a kártya.
Tudom, kevesen játszanak ilyen régi játékokkal, de akkor is jól esik néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest