- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
Lemaitre #36476 üzenetére
nekem is úgy van beállítva hogy 60% fölé ne menjen a ventilátor lehetőleg, játék alatt nagyon max a 70 C megállítja - de kisebb gépigényű játékok esetén, vsync-el, pl. GTA 5 alatt 65 körül mozog és 50%-os a ventilátor fordulat kb. -. jelenleg nincs fenn 3dmark, most raktam újra a rendszert, de még win 8.1 alatt teszteltem vele, ott 74 fok körül megállt (3dmark 11).
-
Habugi
addikt
válasz
Lemaitre #35314 üzenetére
Jahogy ja, fesz lockos vagy..
Megfogtál, ennyire sajnos nem értek hozzá, szerintem BIOS mókolással megoldható lenne de ennyit meg nem feltétlen ér meg a hadművelet, szerintem így az a legegyszerűbb ha abból az 1025-ből lecsípsz 10-15-20at, ahogy korábban is tetted, lemented és amikor játszol azt a profilt használod.
Amennyiben van jobb megoldás majd a többiek kijavítanak.
-
Habugi
addikt
válasz
Lemaitre #35297 üzenetére
Ez nem hardveres "hiba" vagy túlmelegedésből eredeztethető valami..
Pár hete lekaptam a TrixX-et mert az AB / Crimson duó valamelyikével összerúgta a port és bődületes dolgokat produkált a kártya..
TrixX-ben +130mV-al benchelgettem előtte 1240-1250en, miután leszedtem az AB-vel adható max / diétás +100mV-ra vagyunk ugye korlátozva, ránéztem a fent említett órajelekre hátha.., dettó ugyan ezt a jelenséget tolta a kártya, úgy is hogy 60°C volt a GPU és 50°C a VRM1/2..Lejjebb vettem az órajelet és egyből megszűnt, ebből azt a következtetést vontam le amit egyébként előre sejteni lehetett, kvázi adott órajelhez kevés a fesz, azért csinálja.
Ezért szűnik meg nálad is akkor amikor lejjebb veszed az órajelet.., ugye vagy-vagy, vagy ez vagy adsz még neki feszt.
Elképzelhető hogy nálad a gyári órajelhez is kevés, nincs két egyforma GPU, adsz neki ~ +20-30mV-ot és szerintem teljesen meg fog szűnni. Ennyitől még csak melegedni sem fog sokkal jobban szerintem. -
Speed®
titán
válasz
Lemaitre #35304 üzenetére
vRAM hőmérsékletet nem írja semmi. GPUt viszont érdemes lenne monitorozni gyári órajelen, mennyire megy fel. Lehet szimplán melege van és hibázik..nem valami acélos a Giga féle hütecs sajnos :S Viszont ha reprodukálható könnyen a hiba, akkor rá lehet menni a garira..és adott esetben Nitrora cseréltetni.
-
kp59
aktív tag
válasz
Lemaitre #34445 üzenetére
Ehhez csak annyit hogy nekem az MSI R9 390 terhelés alatt 50% körüli ventilátor fordulaton 70fok környékén tartja a hőmérsékletet (igaz ehhez a ház hűtését rendbe kellett tennem). Hidd el nem mindenki szereti hallgatni a 70%-os fordulatú ventilátorok zúgását
(rövid idő alatt meg is őrülnék tőle).
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Lemaitre #34445 üzenetére
Volt már G1 hűtésű kártyám egy 970 személyében, nem tudom neked milyen más ventijeid vannak a gépben, de az 70%-on minden volt, csak nem halk. Ezen a fordulaton a 970 majdnem megfagyott, nem hogy 80fok alatt tartotta a GPU-t.
Innen is látszik, hogy ez a hűtés egyszerűen kevés a 390-re.
Amúgy abban az egyben egyetértek, hogy tényleg jól mutat a gépházban
-
kp59
aktív tag
válasz
Lemaitre #33978 üzenetére
Egyáltalán nem késő mert kiszállítás előtt bármikor lemondhatod. Legutóbb két hete én monitorvásárlásnál egymás után két helyen is megrendeltem és lemondtam míg végre sikerült eldöntenem hogy melyik típust is akarom megvenni és egy harmadik helyen rendeltem meg amit végül aztán megvásároltam.
Miért veszi az ember azt ami nem olyan jó ha hasonló áron jobbat is vehet. Ezt én nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Diablo IV
- Bestbuy játékok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged