- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaHubert
csendes tag
válasz
HardverLord #38981 üzenetére
Hello,
Én egy hasonlóval használtam a 290esemet, míg meg nem vettem az új monitort. Szóval szerintem működnie kell, de máshol szerintem olcsóbban is megkapod, mert ha jól emlékszem én olyan 3000 Ft-ért vettem az enyémet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HardverLord #38981 üzenetére
Nagyjából 50-50%. Ha bevállalod, egy próbát megér.
-
válasz
HardverLord #38971 üzenetére
Az 380(X) újabb technológia, én azt venném, 7950-em volt, azok jó kártyák voltak, de ugyebár például a Total War: Warhammer esetében a GCN1-es kártyák (mint a 79x0 és a Radeon R280(X)) nem támogatottak DX12 alatt. Ezért a jövőre nézve már nem olyan biztos döntés.
Ettől még egyébként a 79x0 is nagyon jó kártya, csak hát nem mai darabok, amit figyelembe kell venni - az én 7950-esemnek a hűtése 2,5 év után pedig csontra megadta magát....
Viszont ilyen kérdéssel szvsz a "milyen VGA-t vegyek" topicban érdemes kérdezősködni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HardverLord #38968 üzenetére
Van, de ahhoz DVI-I kell, ahogy a fórumtárs is írja.
A kártyán DVI-D (digital) csatlakozó van, abból pedig standard átalakítóval nincs lehetőség DSub átalakításra.
-
válasz
HardverLord #38968 üzenetére
DVI-D kimenetből digitális jel jön ki. Szóval aktív D/A átalakító kell. Az meg drága. Akkor inkább végy monitort.
Ha AMD kártyában gondolkodsz, akkor nincs nagyon opció. Mehetsz vissza 380X-re esetleg.
Ha nVidia, akkor GTX970 / 980.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
HardverLord #38966 üzenetére
Mivel nincs rajta DVI-I, így már sajnos nem. Digital-analóg converter-rel esetleg, de annak az árából veszel egy monitort.
-
Speed®
titán
válasz
HardverLord #38886 üzenetére
Persze, van hangja..ha nem ragaszkodsz a blowerhez, TriX kivitelt keress pl. Vagy ~fele fogyasztású konkurenst..
A meddig bírja kérdéshez még korán van, 9 körül élesítem a jósgömbötI5-2400 ha fel van piszkálva max szorzó+BCLKval 3.7GHzre, már nem vészesen kevés, így fogalmaznék.
Gtaati
Ahhoz 2.0 HDMI kellene, de 1.4a van rajta. Displayporton tudja. -
A.C.E.
aktív tag
válasz
HardverLord #38886 üzenetére
Szia. Hangos rendesen,egy custom ventiprofillal azért a gpu-t 80-85 c.fok körül lehet tartani de a venti állandóan 100%-on fog menni főleg nyári melegben, az élettartamával nincs gond, a procid is elég hozzá.
-
Speed®
titán
válasz
HardverLord #38884 üzenetére
Hallásod rendben?
Ref. az ref. egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest