-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Walter_White #36917 üzenetére
Blackscreen néven találsz róla leírást a fórumban. ha van rá garancia, gariztasd, ne szenvedj vele.
-
válasz
Malibutomi #36910 üzenetére
csak nem a hardveresen gyorsított böngésző miatt?
-
válasz
Runner_fxr #36625 üzenetére
ez csúcsérték, nem átlag. játékok alatt nézted? metro 2033 last light jó lesz csúcsterhelésnek, jellemzőnek meg ilyen gta 5, witcher 3.
-
válasz
CptAdamica #36622 üzenetére
de. tpu mérések szerint az msi 390x 424wot eszik fumark alatt, a pcs és a sapphire 390 nonx 323 és 365wot. tehát 390 és 390x között akár 100w fogyasztáskülönbség is kimérhető fumark közben.
-
válasz
Runner_fxr #36550 üzenetére
mistral valaki?
-
-
-
válasz
GeneraL_XTX #33421 üzenetére
abu szerint megint sz@rrá van tesszelálva a játék.
-
válasz
odorgg #32735 üzenetére
fú engem mennyire beszopatott. driver csere votl ab reinstall nélkül. és onnantól fogva memleakelt a videolejátszás. dxva-val és anélkül is az ablakos videolejátszás elindult, teleírta a memóriát, aszt lehalt dxes out of memory errorral. azt hittem, kidobom a gépemet az ablakon, annyira ideges voltam.
-
válasz
BookerDeWitt #32410 üzenetére
én ezt a megoldást tudom. néhány kollégánál feszültségemeléssel sikerült stabilizálni a kártyát, de nem tudom, kinek sikerült, és mennyi ideig. kalappal!
-
válasz
BookerDeWitt #32400 üzenetére
visszrakod az eredeti hűtést, és garanciáztatsz.
-
válasz
#Morcosmedve #32349 üzenetére
a raptr leszkenneli a telepített játékaidat, és méri, mennyi időt töltesz velük. x időnként kapsz y pontot, egy nap max 60at. ezeket be lehet váltani. 15-25ezer 1 játék, régebben több is volt, pl. titan quest, mostanra csak a devil may cry maradt 25ezerért, a max kb. 5 volt.
500 pontért vehet valami extrát da:i-be. eguideok is vannak.
beválthatod hardware-re is, jelenleg a radeon r9 270et adják 80e pontért. -
válasz
#Morcosmedve #32341 üzenetére
én a pontgyűjtésre használom, de sajnos mostanra jórészt kifogytak belőle a játékok. talán feltöltik, jó lenne, van egy rakás pontom. ilyen bronz-ezüst-arany kuponos sorsolásokra van még értelme benevezni, vagy hardverre, ha van még.
-
válasz
Omli85 #32204 üzenetére
nope. a frostbite variánsait már nem sorszámozzák tovább, szóval innentől fogva mindegyik frostbite, vagy frostbite 3 név alatt fog futni. ha eddig nem volt követhető, akkor ezután még inkább nem lesz az.
a klasszikus fb3mal a következő címek jöttek ki eddig: bf4, bf: hardline, da:i, nfs rivals, pvz: garden warfare 1-2, meg valami golfos játék is volt.
a bétafront és az új mass effect már a következő iterációval érkezik, amit a jobb érthetőség kedvéért szintén frostbite 3 néven emlegetnek. :]@proci985: 135 volt, a jegyzőkönyv kedvéért. levizezni többe fog kerülni.
-
válasz
Old FatBoy #32156 üzenetére
te nem ezt az átalakítót keresed.
-
válasz
Malibutomi #31199 üzenetére
több monitor?
-
válasz
GeneraL_XTX #30752 üzenetére
simán lehet, hogy sz@rul van rákötve a guira a funkció.
-
válasz
totya1980 #30514 üzenetére
annyira nem problémás a cf, ahogy sokan beállítják. előbb-utóbb mindkét oldal kihozott profilt minden játékra, addig tudsz játszani 1 kártyával. a profilok hatékonysága és stabilitása eltér, a fejlesztőtől nagyban függ, néha ki kell kapcsolni néhány extra grafikus funkciót. dx12 alatt meg várhatóan még jobban fog szórni az sli/cf teljesítmény, bár egyszer kell csak jól megcsinálni, és onnan smartcopy, kisebb-nagyobb optimalizálgatásokkal. az elején számítok majd problémákra.
türelmetlen embereknek nem való, az biztos.
1440p-n már el tud fogyni a 980ti is, ha könnyen eljár a kezed a csúszkáknál. -
válasz
bajnokpityu #30142 üzenetére
lehet, hogy rossz a slot az alaplapon.
-
válasz
bajnokpityu #30123 üzenetére
fhdban x16 és x8 között minimális különbség van (1% alatti). ezért kötik rá mitx lapoknál az egyik pcie x8 szálat msatára. x4ben már valamivel több lehet.
-
válasz
bajnokpityu #30118 üzenetére
-
válasz
CsonkaImo #30082 üzenetére
felpatchelt gta5tel játszottam pár percet, nekem nem tűnt fel. witcher3 alatt sincs gond, bár a hairworksszel inkább nem szívatom magam.
a beépítés volt szívás egyedül. kissé megfeszegettem az alaplapot, hogy beférjen a venti. most olyan, mintha a cpu torony borda push-pullban lenne, és a végére lenne rákötve a single radi. le kéne vizezni, de az egy másik projekt lesz majd, karácsonykor.
-
kipróbáltam a 295x2-t. fél órával később az elmű visszakapcsolta az áramot az utcában.
-
válasz
xtremetuning #29971 üzenetére
közben sikerült megtalálnom:
[link] -
válasz
xtremetuning #29969 üzenetére
nézd, én nem látom értelmét pl. egy bluray lejátszásnál még pp-zni a lemezről lejött képet.
egyrészt így már nem lesz érintetlen a kép.
másrészt pedig nincsenek illúzióim affelől, hogy a stúdiók utómunkálatainál használt hardver erre sokkal hatékonyabbak, és alkalmasabbak.
a furykban már van erre külön dps, szóval azok megússzák alacsonyabb fogyasztással. mondjuk csak filmnézésre még bármilyen r9 2/3xxet venni is overkill, pláne fury-t. ha játszani is szeretnél, az persze más tészta. -
válasz
xtremetuning #29967 üzenetére
videolejátszáshoz azért nem kell komoly hardver. ha furyzni akarsz, akkor érdemes megvárni a nano-t.
viszont ha jól emlékszem a házimozi-topicból, akkor neked elég durva cuccod van. a hdmi 2.0 hiánya nem bukó nálad?
-
válasz
xtremetuning #29965 üzenetére
ebben a kategóriában nincs passzív hűtés, legfeljebb vizes, de oda is kell venti a radira.
-
válasz
xtremetuning #29958 üzenetére
volt erről egy régebbi beszélgetésem abuval valamelyik topicban.
A jelenség oka, hogy a perfect pictures nevű feature alapértelmezetten aktív mozilejátszásra is, emiatt a filmeken is végigmegy a postprocessszel, ezért a kártya felpörög 3d órajelre, ami fogyasztással és hűtésigénnyel jár.
Kikapcsolni valahol a ccc-ben lehet, írták is, csak nem találom a hsz-t, megnézni meg nem tudtam, mert bekrepált a kártyám. már megvan az új, csak beszerelni nem volt még időm. -
válasz
GeneraL_XTX #29584 üzenetére
még 3 hónapig tart a garancia rá. te mit tennél? na ugye.
-
válasz
GeneraL_XTX #29582 üzenetére
kiderült, hogy garis, szóval szívjanak vele ők.
-
válasz
GeneraL_XTX #29580 üzenetére
akkor megpróbálom megnézetni valami szakival. hónapokig ment nálam jól ez a kártya, remélem csak valami felületszerelt kütyü krepált be rajta.
-
Yo, blackscreenre kitaláltak már valami okosságot?
-
válasz
Cseneles #26779 üzenetére
igen, olvastam ezeket a kalandokat, csak éppen nem szeretnék vele sokat barkácsolni. mitx házam van, nincs hely a barkácsolásra.
ahogy olvasom az nzxt g10 nem hűti a vramot, oda külön kell venni bordákat, a corsair hg10hez meg kellene blower (mert nem refnyákos a karim), de azt még a saját webshopjukban sem lehet beszerezni.
ha a refhűtés blowere jó lenne bele, az már plusz infó lenne, ami alapján dönteni tudnék. -
yo, használ valaki közületek 290-hez játékvizet, valamilyen adapterrel? filózok rajta, hogy meg kellene csinálni, unom a zúgást.
a jelöltek a nzxt g10 és a korzár hg10. utóbbihoz valahonnan újítani kellene blowert is, mert nem referencianyákos a kártya.
ha valakinek van aktuális tapasztalata velük, kérem ne tartsa magában. visszaolvasva annyi látszik, hogy a g10 nem hűti a vrmeket, a hg10-ről viszont nem látok beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest