- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Andrej1 #34786 üzenetére
Erről már olvastam én is,jó az ötlet
+100 (1.300v terhelés alatt) mehet neki játékok alatt.Inkább a hőfokokra figyelj.A vrm 90 fokig teljesen jó.Bír többet is,de egészségesebb ha alatta vagy kicsivel.
Gpu detto.90 fok alatt okés,de itt inkább a 70-80 fok közötti tartományra esküszünk.
Vizecskével ez szerintem simán meglesz. -
A.C.E.
aktív tag
-
Xmister
senior tag
válasz
Andrej1 #26639 üzenetére
Akkor lehet, hogy a kártyával kicsit nagyobb a táp fesz ingadozása, ami nem túl jó.
Driverből az Omega (14.12) vagy új 15.3 beta. Én a 15.3-at használom, nincs vele gondom.
Afterburnert mindenképp érdemes felrakni, nem csak a tuning, meg fesz szabályozás miatt, hanem a statisztikák meg a játékok alatti OSD miatt is.
-
Xmister
senior tag
válasz
Andrej1 #26604 üzenetére
Abban az 5-15 percben véletlenül nem rakja fel a drivert a windows update?
Nem tudom megoldható-e, de megpróbálhatod átkötni a tápod egy másik ágára. Nekem is 18A-s ágaim vannak, és amin már volt terhelés, az nem bírta el a kártyát is. (Bár az én tápom már elég régi, még csak egy Chieftec)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest