- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
hackeeeee #38747 üzenetére
Nem. Simán elindul, homokóra, majd a teszt lefuttatása nélkül kiírja, hogy error és zéró pötty. Legújabb driver van fent, a program összes része naprakész. Oprendszer meg w10 64 bit. Msi 390 a kari, de az oc-t is levettem.
Pl a firestrike teszt lefut hiba nélkül 11110 pöttyöt ad. -
Razenhell
tag
-
-
colossal89
tag
válasz
hackeeeee #38332 üzenetére
Volt szerencsém hozzá 2005-ben Augusztus 20 érzést keltett, mikor Most Wanted el toltam TV re kötve, és Hatalmas durranást követően sárga füst oszlom hömpölygött az ég felé az íróasztal mögül. Kénes szagot árasztva magából a kondenzátor füst. A gép életben maradt, hála a tápba beépített temérdek ISO biztonság technikai szabványnak.
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #38289 üzenetére
"Van aki bevállalja, hogy felajánlja a cserét/levásárlást, csak ha mondjuk utána a gari végével egy javított kártyát kapnak vissza, akkor elég nagy a bukó."
Oké, ez abban az esetben mozgat meg bennem bármit is, ha a Máltai-szeretetszolgálat számlájára vásárolok. Tekintve hogy ilyen még nem fordult elő és nagy valószínűséggel nem is fog, az utolsó dolog után jön csak az, hogy az amúgy is árréssel számoma eladott hibás terméken nekik mekkora bukójuk lesz.
Ezt ők vállalták amikor céget alapítottak/vállalkozásba kezdtek stb, ragozhatnám.., szóval elég nehezen hasonulok meg velük ebben a témában, az általánosan igen alacsonynak mondható vásárlókkal szembeni korrektségről nem is beszélve.
(#38288) YAKEN:
Na így azért némiképp más a leányzó fekvése..
Kvázi az első pont után már fel is ajánlották a cserét csak Te ezzel nem kívántál élni, momentán lényegtelen miért. Annyira hangosan azért még ne csapkodd az asztalt, továbbküldés előtt már korrektül felajánlottak egy cserét. Amennyiben a pénzvisszafizetésnek X számú követelménye van, hol/kik szerint kell hibásnak bizonyuljon adott termék, akkor bizony türelmesen várd ki amíg a procedúra lezajlik.
Vagy nem.., ugye momentán esetedben az x+1edik megállónál megállapították hogy nem hibás. Kamu-e vagy sem.., nincs elég infó.., ez engem meghalad..
Akár hibás akár nem, papír biztos készül róla, esetleg arról kérhetsz másolatot. -
YAKEN
aktív tag
válasz
hackeeeee #38289 üzenetére
Miért ne lenne lehetséges? Iponnál is volt majdnem ugyanilyen ügyem. Ott visszakaptam a vételárat. Ez amúgy még egy 2.5 év garos kari, szóval még első évben vagyok, ami ha jól tudom előnyösebb egy garancia ügyintézésnél. Fogyasztóvédelemben is olvasható, hogyha nem tudják UGYANOLYAN típusra cserélni vagy javítani, ami itt most a bukó tényező és egyben számomra gyanús, akkor a vételárat KELL visszaadni. Cserét, levásárlást nem vagyok köteles elfogadni.
-
-
Raggie
őstag
válasz
hackeeeee #36030 üzenetére
Persze ez már vérmérséklet kérdése. Én imádom b@szogatni a kártyát, itt-ott csiszolgatni rajta.
Thermal grizzly-t pl be lehet szerezni itt Pesten is meg a Merlin-ből is és az is majdnem olyan jó, mint a fujipoly.Meg pl a te esetedben ezek szerint nem járatod maxra az OC-t. Van még benne tartalék. Én kiváncsi vagyok mindig, hogy mi a maximum a kártyámban. Ha meg egy gap-pad cserével hűvösebb lesz a VRM, akkor lehet feljebb is tudok menni a fesszel, és akkor feljebb is lehet menni az órajellel is...
Nyilván nem a 24/7 használatról beszélek, csak megkukkantani mi a max.
-
Raggie
őstag
válasz
hackeeeee #36025 üzenetére
Ennek ellenére érdekelne a gap-padok vastagsága.
Nem csak akkor cserélném esetleg őket ha baj volna velük. Lehet hogy egy jó minőségűre való lecseréléssel lehet nyerni 5-6-7 fokot is akár egy VRM hőfokon.Hasonló dolog mint a hűtő újrapasztázása MX-4-el vagy liquid ultra-val.
-
válasz
hackeeeee #36009 üzenetére
Sziasztok. Tervezek venni egy R9 390-es vga-t. Msi gaming kiadasban. Regebben sok Radeon kartyam volt. Mindig meg voltam elegedve. Gtx 970-nel elvileg erosebb, ezert jobb vetelnek tartom. Van valami negativum ezekkel a 390-es kartyakkal kapcsolatban? Volt aki azt mondta hogy ilyen mikro laggolas erezheto. Nem tudom ez mennyire valos dolog.
Bocs, nem valasz akart lenni, hanem uj hsz, de felrenyomtam a telon.
-
kp59
aktív tag
-
kp59
aktív tag
válasz
hackeeeee #34764 üzenetére
Ettől még tönkre mehet mert ott van példának a 3dfx aki az első játékokhoz alkalmas Monster 3D nevű társkártyát kihozta (volt ilyen nekem is egy Tseng videókártya mellett). Kezdetben egyeduralkodó volt a piacon majd hamarosan megjelent az nvidia nevű tajvani cég (azóta már átköltöztek az USA-ba) aki szép csendben erősödni kezdett. Elég mocskos húzások voltak akkoriban is (a 3dfx be is perelte az nvidiát amiért az a 3dfx által kifejlesztett dolgokat nyúlt le és építette be a saját termékeibe). Mi lett a vége mindannyian tudjuk. A 3dfx megszűnt és a dolgozóinak nagy részét felszippantotta az nvidia. Csakhogy a 3dfx megszűnésével teret adott a 3D játék kártyák piacán egy kanadai cégnek az ATI-nak aki kihozta az első játékra szánt (szintén nagy újításokat felvonultató) 7000-es sorozatú kártyáját (ilyenem is volt akkoriban). Azóta már ATI sincs mert felvásárolta az AMD.
Mindezeket csak azért írom mert a világpiacon nincs olyan hogy azért ne tűnjön el egy szereplő hogy nehogy ezzel egy másik egyeduralkodóvá váljon. A gyengék eltűnnek az erősebbek meg átveszik az ő területüket is.
Ha az AMD videókártya szekciója csődbe menne feltűnne egy most még kevésbé ismert szereplő és átvenné a helyét ebben biztos vagyok (mert így működik a rendszer).
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hackeeeee #34756 üzenetére
Tudok róla, de senkit nem kárpótol. Értsd meg, nem szeretném ha az AMD tönkre menne mint a Nokia. Ilyen borzasztó adatokkal, mindent meg kellene tenniük a vevő elégedettségért. Kinek hiányzik egy verseny nélküli piac? Ez a hozzáállás a csőd vs. felvásárlás felé kormányozza az AMD-ét. (ebben a topikban ráadásul nem két filléres dolgokról beszélünk, ami még érzékenyebbé teszi a vevőket)
Arról nem is beszéltem hogy a beígért funkciók se tökéletesek, szabad fps beállítás kép hibát csinál (darabos) stb. Elkezdhetünk róla beszélni milyen kép hibák jelentkeznek a nagy CRIMSON drivernél. Nekem ne legyen lag, kép törés, stb.bizonyos funkcióknál.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hackeeeee #34754 üzenetére
(#34754) hackeeeee
Elvileg nem is fagyott senkinek pár szerencsés usert kivéve, a hiba listán sincs rajta (NV-nél is láttam ilyet) Elvileg jó, csak nem azért tartok Workstation gépet hogy egy hulladék driver rendszer összeomlást okozzon. Senkit nem érdekel a bullshit, mindenki a beígért dolgokat akarta hiba nélkül whql driverben. Szerinted hány vevő, eladó kedvét veszi el ez a hozzáállás(instabil, tönkre teszik a vga-t, gari pedig nincs)?
-
NandoXXL
senior tag
válasz
hackeeeee #34538 üzenetére
Kérlek ne beszélj valótlanságot a fogyasztásról. Nem hardcore OC-ről hanem, gyári beállításokról beszélünk. Annak a tápnak el kell vinnie, nálam ~380W kimérve a max fogyasztás ASUS 290, Xeon 1245 V3 (4770-Xeon).
Ha számolgatni szeretnél:
290 VGA max TDP 300W (gyártói hivatalos adat), 4770 84W (gyártói hivatalos adat), + egyéb ~10-30WMaga a táp ettől még lehet hibás (tényleg érdemes megnézni), de nincs alul méretezve. Ha túlterheled a tápot, akkor meg leáll az egész, a védelem miatt (tápról beszélek, nem Codegen-rő
)
-
Erwinke
aktív tag
válasz
hackeeeee #34540 üzenetére
Hát tavaly nyáron vettem a gépet(újan mindent). És azóta ezzel szenvedek vele. Más topikokban is kérdeztem már, de senki nem adott választ most itt voltatok olyan szivesek, h foglalkoztatok a problémámmal amit köszönök. Igen nem "K"-s proci. Volt már rajta elég sok rendszer. Először win7 ott nem kiesett a kép, hanem kékhalálozott a rendszer. De akkor ha valami videoszerkesztést csináltam v FHD-s filmet néztem v ilyesmi akkor általában instant kékhalál. Utána lecseréltem win8-ra ott is csinálta de ritkábban. Most win10 van fent. Most kb hetente ha csinálja. De nagyon idegesitő igy is. Főleg akkor ha már több napja nem volt kikapcsolva a gép akkor hamarabb.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
hackeeeee #34421 üzenetére
Orulok, hogy masnak mukodik, komolyan. Nalam viszont nem megy. Minden jogtiszta, friss stb.
Most feltettem ezt:Driver Packaging Version
15.30.1025.1001-151129a-297019EEz a legfrissebb? Hiába nyomok a kijelzokon belul a tovabbi beallitasokra, nem jon be a regi catalyst menu.
Hogyan lehet kikapcsolni a klonozast 2 kijelzo eseten? Most kihuztam a tv hdmi kabelet, de azert ez nagyon csoves megoldas(#34420) he7edik. : olvastam, hogy ez mindig is problema volt, de lekopogom engem eddig elkerult.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
hackeeeee #34371 üzenetére
Nem megy így se
bàrmit is csinálok baszik újraindítás után betölteni az elmentett profilt. Egyetlen megoldás, hogy elmentettem a profilt egy billentyûre (F12) ha azt megnyomom (akàr jàtek közben) akkor màr betölt ès úgy marad.
15.11.1-es driver msi gaming lap msi gaming vga ès baszik mûködni a progi....
nem akarom megint ezt mondani, de nvidiàval nem volt ilyen problèma
-
Omli85
őstag
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
hackeeeee #34140 üzenetére
Vissza kell rakni a 15.10 bétát,és problem solved. Vagy a Lightning beállítást visszábbveszed medium-ra és az is megoldja a dolgot, látványban pedig nem ér nagy kár.
Emiatt kár a kontrolleres bohóckodással kínlódni. Bár lelked rajta, ha inkább azt választod. Mindenki azzal sanyargatja magát amivel akarja -
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #34140 üzenetére
Ez a bug nem a Crimsonhoz kötött történet?
Előtte nem igazán hallottam róla, innentől viszont nem értem miért fapadra veszed meg ahelyett hogy olyan driverrel játszanád PC-n amin nem bugos.Btw.., a napokban deadwing topictárs ajánlotta számomra a 15.10 bétát, azóta többen is írtátok/említést tettek róla hogy jó fajta így végül csak kipróbáltam, előtte 15.7.1 volt.
Azt ugyan nem tudom a 15.7.1 <--> 15.10b közti időszakban elvégzett, egyes játékokhoz tartozó driveres finomhangolások kinél mennyit nyomnak a latba, viszont aki benchmark maki mint jómagam, lendülettel próbálhat rá inkább a 15.7.1-re!
Amikor meglett a kártya mentem egy kört Unigine/Futuremark benchekben (összesen 5..), alapórajelen 50%-os TDP-vel. Most a 15.10b-vel végigzúgtam ugyan azokon, mindenben lassabb. Hol lényegesen hol kevésbé.
Da.
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #34046 üzenetére
Ránéztem a sokatok által 24/7-re ajánlott max +50mV-ra.
GTAV, 1440p, FXAA, VeryHigh, ~1 óra.Hamár, mértem is egy minden benne fogyasztást..(pontos).
A kártya alatt 5centivel lévő 18as venti 1200rpm, PCB hűtés ami a két VRM-et lövi 50%, TriX saját hűtése fixen 45% (~2100rpm) hogy ne kavarjon be az automatikus vezérlésbe az hogy hátulról is kapja..
Nem tudom, meggyőzhető vagyok de szerintem teljesen vállalható 24/7-re a +100mV, természetesen csak játék közben, adott profilra váltással.
Érdekesség képen egy korábbi mérés Crysis3 leginkább terhelő pályarészéről, maxfesz/TDP-s 280X-el..
(#34052) hackeeeee:
Bezony hogy nem lett rossz..!
Dat góóden csipsz..
-
Omli85
őstag
válasz
hackeeeee #34004 üzenetére
Még a fogyasztás azt mondom oké oc esetén nem aggódik az ember azon, hogy most 2 kv-val kevesebbet tudok inni a héten mert elmegy villanyra a pínz.. de a plusz hőtermelés ami ilyen fesszel elért oc esetén van az már nem biztos, hogy megéri. Nálam pl fc blokkal a vrm esetén 60 a határérték, ha oc esetén átlag használatnál e fölé megy akkor visszább veszek mert egyszerűen szúrja a szemem és kész
.
-
Omli85
őstag
válasz
hackeeeee #33975 üzenetére
Én azt vettem észre az a 100%-os kihasználtság amit kimonitorozol az is relatív.. Több játékkal próbáltam ugyanazon beállításokkal de BF4 és Battlefront esetén de inkább az utóbbi esetén 5-8 fokkal melegebb a kártya mint más játékokban ami tekintve, hogy vizezve van elég egyértelműen jelzi hol van jobban meghajtva. Ennek okán ki is bukott az OC nálam is és amivel máshol stabil az itt megborul.
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33928 üzenetére
Elvileg nem kéne,hogy visszafogja 1500on sem, bár 390-nél ugye lazítottak az időzítéseken a ram ic-k miatt.
GeneraL_XTX:
Igen, jól tudod.
Blokk: Nem találtam használtat, újonnan 100 Eur körül
Radiátor : Van egy 360-as 15ért aprón, Elég behemót, az elvinné a teljes gépet kb.
Pumpa: DDC van aprón 7K-tól, de én azt nem ajánlom, D5 ha maximalista vagy,de inkább DCP 2.2, EK-nál még van 73 Eur, tartállyal egybeépítve.
Csatik csövek,ha nem csilli-villire mész 10K Huf takarjaNyilván, ezt így összeadod, elég borsos összeg,főleg monitorcsere után.
Hybrid hűtő árávál nem voltam feltétlen képben, az az AC nem is drága annyiért, legalábbis a fentiekhez képest barátibban hangzik.Most jön a fekete leves.
EK Cooling configurator szerint bár ref kinézetű a nyák, nem hozza fel mint kompatibilis termék a ref blokkokkal.
Marad a külön vga blokk, viszont úgy már az AC kit jobban megéri.
Sajnos a hűtődön egyben van a vrm és gpu rész, így a gyári hűtőnek azt a részét nem tudod vrm hűtésre használni.
Mivel nem ref a nyák, benne van a pakliban, hogy az AC hűtő VRM részét sem tudod majd felapplikálni.
(kevésbé rizikós mint belevágni az egyedi vízbe,de benne van)
Ha belefér, hogy elpattintod aprón ha mégse jó, akkor szerintem menj rá az AC III-asra.Mekkorák a gyári ventik az MSI-n? Ha leapplikálod a keretet és ráraksz 2 értelmes 9 vagy 12-es ventit?
Lehet már az is segítene.
Ha nincs garimatrica,megpróbálhatsz egy újrapasztázást is, nálam az asus-on egy egy tubusnyi volt kb gyárilag.Annó pont ezzel szívatott meg majdnem MSI, gaming-et akartam, de a reftől való eltérés miatt lett a sokkal drágább Asus,pedig már a kosárban volt.
Ref nem játszott,mert nem egyből vizeztem,csak 1-2 hónap után.
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33900 üzenetére
A memóriát sok értelme nincs tuningolni, főleg ha nem veszed figyelembe a strap váltásokat.
1650-en már egy lazább időzítéssel fut a memvezérlő, így akár az is lehet, hogy lassabb mint 1600-onHa az emeléssel már átléped a határt, akkor sok értelme nincs, ha nem a következő határ felső feléig meg is tudod emelni.
- 1126-1250MHz
- 1251-1375MHz
- 1376-1500MHz
- 1501-1625MHz
- 1626-1750MHzHagyd alapon a memóriát és úgy próbáld meg a max gpu-t kitesztelni. Ha az megvan, majd utána nézd hozzá, hogy érdemes-e emelni a mem órajelen.
@33901 GeneraL_XTX
Játékvízből nekem csak egy H60-asom volt, annak fullon zörgött a pumpája, bár egy XSPC radiátorral a mai napig vígan üzemel. Sok tapasztalatom nincs velük, inkább várjuk meg pl Milka olvassa, ő sokkal jártasabb nálam a témában.
Játékvíz mellett a VRM-et hogyan tervezed hűteni? Gyári plate, vagy mókolt borda, esetleg vmi gyári cucc, pl corsair hg10?
Egy verziót még kihagytam, bár eléggé speciális eset, épített víz, univerzális blokkal, pl Thermosphere. -
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33890 üzenetére
Meddő áram ami átmegy a gpu-n.
Azonos feszültségen /órajelen a jobban szivárgó több áramot fog felvenni, így a fogyasztása magasabb.
Az alacsonyabb szivárgásúnak pedig több fesz kellhet azonos órajelhez és mivel valahogy a szivárgásnak köze van a hőáramláshoz is, magasabb hőmérsékleten fog menni.Azért nem kell alapra belőni, de a hőmérsékleteket monitorozd, és a +50 felettit ne erőltesd.
Vram órajel sokat nem hoz,max nagyon sávszél limitált helyzetben, inkább a gpu órajelet emeld. -
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33888 üzenetére
A 67 az nagyon kevés, tehát a kártyán lévő chip alacsony szivárgású, (AMD-nél elviekben azt jelenti).
De ettől még nem jelenti azt,hogy órajelben is sokat bír. Ami biztos, ha azt meghűtöd rendesen, keveset fog kajálni, és a feszt jobban bírja,mint a szivárgóbb társai. -
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33879 üzenetére
Akkor az nem egy oc bajnok kártya, bár lehet vízzel, hűvösebben kicsivel tovább bírná.
50mV-vel vagy kb ott ami most nekem a +75mv. Léggel én nem erőltetném, de persze ez is felhasználás függvénye. Léggel is toltam a +100/1170es órajelet, de folyamatos full load-on elmelegedett a kártya, míg fullhd+vsync simán elvitte,ha volt némi downclock+downvolt, ahol vissza tudott kicsit hűlni a kártya.
Proci/Hackeeee
Biossal én is ismerkedem, egyenlőre dpm7 átírása volt csak, de majd szeretnék egy full egyedit is csinálni, ahol minden dpm-hez direktben megadom a kellően minimális feszt. Idő hiányában ez a projekt persze lassan ér révbe, de mint tartja a mondás...
Ha lesz tapasztalat, majd azért igyekszem publikálni ide.@33882, hackeeeee
Annyival nem vagy felette, azért ne úgy értsd ,hogy ha egy századvolttal is felette vagy akkor vége.
De az szépen látszik,hogy ilyen kicsi load után is milyen hamar felszöktek a hőmérsékletek, pedig volt ideje közben hűlni is. Majd lövök én is egy fs-t, hogy direktebben össze lehessen hasonlítani, de nekem mint láttad 35W-al kevesebbel is beérte a kártya, hasonló fesszel és 2 órán át full load-on ment,rendesen üzemi hőfokon volt
És innen jön majd a neheze, 69 fok nem is vészes, felette,amikor elkezd igazán szivárogni a chip és meglódulnak az amperek.Az a 300 difi az gpu score-ban jelentkezik? Mennyi az alap órajel, és az asic quality?
Szerk:
Habugi, csak nehogy túl sok legyen a lelkesedés és a kártyát kelljen pótolniPersze ha víz helyett szárazjég vagy ln2, akkor nem szóltam
-
Habugi
addikt
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33874 üzenetére
Proci: Azért azt hittem nálad nem drop-ol ennyire,lévén sok a fázis. Azt megköszönném,ha megnéznéd, kíváncsi vagyok rá.
hackeeeee:
2 teóriám volt rá, de így akkor adja magát, ez simán a belső load emelkedése miatti fesz drop-olás.
Emelhetsz rajta, de mint beszéltük korábban, azért csínyján a plusz fesszel a hawaii-nak, hamar vulkán lesz belőle, és a fesztüskék sem egészségesek.Léghűtéssel,főleg, hogy a 390-en már emelt fesz van én 25,max 50 mV-ot adnék neki, és akkor már kb ott vagy,mint én a +100-al. Régebben csináltam mérést,megnézheted,mennyit jelent a plusz fesz, és ha nem hűtöd le(értsd legalább víz) akkor ennél durván többet fogyaszt, és az enyém egy alacsony szivárgású darab.
Nálam 1325mV van a biosban, ami 1,29-1.30 valós fesz. Én efölé nem szívesen megyek hosszú távon, ez alapján be tudod lőni, hogy mikor remegjen meg a kezedHawaii sajnos igényli a vizet, lásd Proci esete, 100W-ot csökkent a fogyasztása a vizezéstől.
szerk:
Korcsi: nézd meg mennyi amper szalad át a vrm-en, szerintem simán benne van ennyi,vagy az is elképzelhető, hogy a powertune is ha bestabilizálta az órajelváltást, egy lépcsőt levesz, ezért látunk magasabb peak-eket.
Vagy load alapján léptet egyet lefele. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33848 üzenetére
@Proci
A jótól még messze van,két körre kéne szednem, de köszi
Mértem fogyasztást, elég jól belenyúltam, de ugye ennek ára van, hogy kell neki a több fesz.
A VRM elvileg szobahőmérsékleten 360A-t tud(6x60A), a biosban 200A a limit, +50%-al is 300,annyival talán nem ölöm meg 60 fok körül sem.
Ha úgy nézzük, load alatt 1.35-ön vagyok, csak sajnos a drop miatt light load alatt feljebb megy, nem beszélve a fesz váltáskori tüskékről,amit ugye csak szkóppal tudnék kimérni. Na ez az,ami igazából tönkre tudja tenni.
Sajnos a DC2-es tápköre ebből a szempontból nem túl acélos.@Milka
Azért van az a fesz,ami felett jobban remegne a kezemEzt a +200at sem erőltetem, számomra az a lélektani határ, hozzáteszem, csak benchre, tartósan inkább alatta.
@hackeeeee
Igen, ez a drop amiről beszélek, nézd meg mondjuk gpuz teszt alatt, ott felvált a max dpm-re, de a belső load, ezzel együtt az áramfelvétel kevesebb és a feszed is sokkal magasabb lesz, mint C3 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest