-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz
colossal89 #37127 üzenetére
Köszi!
Aux voltage +30mv és már repül is 1600mhz-en.
A gpu 1150mhz +100mv. -
Bratilla95
tag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom a vram tuninggal 1525-30-ig jól megy minden, de utána már 1540mhz-nél már szemetel, Szóval azt szeretném tudni, hogy érdemes vele szórakozni, vagy egyáltalán lehet-e neki valamit csinálni? -
Bratilla95
tag
válasz
Walter_White #36919 üzenetére
Szerintem a memória feszültséget hagyd alapon. Ha 3000-hez is 1.50 kell neki akkor 2133-hoz is adj neki annyit nyugodtan. Ha ténylegesen az órajel váltásnál vannak problémák, akkor ahhoz lehet a vga biosban kell majd mókolni. Abban én nem, de itt mások tudnak majd segíteni (a legjobb esetben a driver megoldja a gondodat)
-
Bratilla95
tag
válasz
Walter_White #36917 üzenetére
Nekem olyan gondom volt, hogy bekapcsolásnál fekete képernyő és csak az egér látszott... viszont nem mindig csinálta csak néha. Nekem ezt megoldotta a 16.3-as hotfix. Szerintem szedd le a drivert és tedd fel a legújabbat. Ha akkor is csinálja, akkor nézz körül a beállításokban, illetve a biosban a ram beállításokra nézz rá.
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36835 üzenetére
Próbáld meg, kikapcsolod a v-sync-et és a crimsonban beállítod a FRTC-t 60-ra, vagy amennyire szeretnéd, bár 60Hz-es monitoron célszerű 60-ra.
-
Bratilla95
tag
[link]
Elég nagy a különbség.
Ez vajon minek köszönhető? -
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36802 üzenetére
Mondjuk a procim max 50% on volt a combinated teszten lehet ott max 4 szálat használ?
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36800 üzenetére
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36649 üzenetére
Én a 15.12-est használom, nem tapasztaltam vele semmi problémát, így amíg nem játszom újabb játékokkal nem is tervezem cserét, egyenlőre a dying light eléggé leköt ott meg hozza amit kell neki
de ha FC Prima-al és új játékokkal játszol szerintem érdemes a legújabbat felrakni
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36637 üzenetére
Az a baj, hogy nekem igaz egy codegen q3340-es házban ha fent volt a oldala a gtx 960 is lekapcsolt játék alatt néha fél óra után is igaz nyáron, levettem az oldalát nem volt gond a tuningal sem. Szóval váltottam házat ás most az MSI 390 nonX nem megy 70 fok fölé egy Kolink Aviator házban csak ha megfogom a plexit érzem, hogy meleg. Ezen kívül semmi, furmark is megáll 83-4 fok körül oldallappal. de ha kikapcsolom a ventiket és csak a hátsó megy akkor itt is vannak gondok, tehát kell a jó szellőzés, viszont ha megvan, szerintem nem lehet gond! Bár nem lehet minden kártya egyforma, plusz a tied X-es.
-
Bratilla95
tag
válasz
Runner_fxr #36582 üzenetére
Venti az oldalán szív vagy fúj?
-
Bratilla95
tag
Sziasztok!
Egy monitor analóg csatlakozón keresztüli meghajtásához [link] jó lenne egy r9 390es mellett? -
Bratilla95
tag
Én is csatlakoztam hozzátok
egy Msi R9 390-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged