- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vajon miért kövesedett meg? A +100mV kö.bö.1200+ Mhz-e húzott GPU és a punkmarkok használják el a pasztát?
Nem is csoda hogy nem jön le a hűtő...
-
törölt tag
A GPU nagyon fejlett jól megtervezett darab zöldeknél, pirosaknak, kékeknél, is több lépcsős egymástól független védelmével ehhez képes még mégis elméretezték a vrm-et.
A zöldeknél és csak ezen belül is csak az EVGA-nál mégis füstölt a pcb. Kényszer lépést volt kénytelen bevezetni az EVGA, mert ők is belátták hogy igen ez a kártya füsttel működik.
Note 7 példája is hasonló volt nagy teljesítményű igen fejlett SOC mellett, a kicentizett (hely és kapacitás) akkumulátor gyulladt ki.
-
törölt tag
Tudok róla be szoktam nézni a zöld topikba. VRM-re nem nem jutott a hűtésből. Ezt csúnyán benézte az EVGA, pedig állítólag jó márka...
(#40078) Raggie Ok ezek a tervezési adatok rendben vannak. Elfordulhat valamiféle driver bug (mert nem revízó váltás volt hanem újra írták az egészet) miatt nem pörög fel a ventilátor, akkor bizony az a két és fél százas izzó megsütheti a pcb-t.
Vannak játékok amik rosszul optimalizáltak és indokolatlanul nagy terhelés rónak a GPU-ra.
Ezért mondtam jobb a békesség és nem árt ha az ember hallja a hűtést Hawaii gpu-val szerelt kártyáknál. -
törölt tag
válasz
Steven #40073 üzenetére
80 fok és fölötte nem az igazi. Jobb a békesség én kézbe állítanám a venti vezérlést. Elég nagy forróság jön az ember lábára a kártyáról tapasztalat, fűtés szezon ide, vagy oda.
A gyártó tudja mit csinál gari lejárta után valamilyen alkatrész (vram) elfárad a pcb-én és te mehetsz venni másik terméket holott még kiszolgált volna még téged, mert mondjuk csak a World of Tanks tolnád hosszú évekig.
Biztosan van ilyen törekvés a gyártók részéről némelyik újabb vga indokolatlanul fos alapértelmezett hűtést kap és szinte mindegyiken piros a logó.
Eh, ezért most megint kapni fogok a fejemre. -
törölt tag
válasz
Runner_fxr #36953 üzenetére
Teljesen igazad van. És miért nincs a konzolon bill + egér támogatás? Levédte a Microsoft?
-
törölt tag
válasz
afelaldozhat #35146 üzenetére
Ha igazán kimélni akarod a ventilátort, kapcold be powerplay-t + vsync-et. utra beálításokkal 700-800Mhz-re (33% venti) esik órajel a fix 60Fps-nél. Egy Armored warfare-nél tök fölösleges a 100 fps szerintem, de kinek mik a igényei....
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #34316 üzenetére
Alapfeszen 1100Mhz-ig megy az enyém is de -50mV alapórajelen is anomáliákkal szembesültem. Fix 60fps-nél már felére esik a fogyasztás zaj megszűnik. Tudom neked ez nem pálya,csak mondtam.
-
törölt tag
válasz
watador600 #34244 üzenetére
Gratulálok az eredményhez.
Ennek tudatában 4K, ebben a évszázadban.
-
törölt tag
Nagyon jól működik a dolog. Pl a battlefrontban 750 és 850Mhzre veszi vissza az órajelet pályától függően. Amikor a meccs végén összeszámolja a pontokat ott 350mhz-re esik le az órajel
A gép össz fogyasztása 220-260 watt között van.
A ventilátorok 1450-et forognak a kártyán 55fok autó szabályzás. Ez FHD ultra beállítás 60fps. -
törölt tag
Az gépemhez való akatrészeket a a NASA-nak feljesztették ki b@szad, ez hihető? Nagy ugye hogy nem.
Ez az eredmény egy távhős, 24 fokos szobában kapatam.
"Normál szobahőmérsékleten léghűtéssel ez nemigen lehetséges..." Muuhahahaha.
Nekem nem megy 65 fok föle neked meg alá. Muuhahahaha. -
törölt tag
válasz
tailor74 #33625 üzenetére
"Az eddigi vélemények alapján jobban igényli a penge házhűtést, mint a sapphire."
Konkrétan le kell venni a ház oldalát. Ez a legjobb megoldás én 72 fok felett nem láttam a hőmérőt és 65 felett is ritkán a Nitro-t.
Nyitott ház feleslegessé tesz egy-két ház ventilátort. -
törölt tag
válasz
Omli85 #33452 üzenetére
Battlefront jól megy az AMD-vel. Nagyon erősen használja a procit is, de a VGA-t is. A hardline után oda kell tenniük magukat a fejlesztőknek, ami rosszul fut 390-el és még csak nem szép kidolgozott. Nem szádékosan, de egyszerüen elkúrták azt a programot. Én mégsem rohantam megvenni a 980-at.
-
törölt tag
nincs gond de 7970 bios világáról tényleg nem itt kellett volna érdeklődnöd. mindenki az gondolt 290-es Vapor-ra újítottál. Nekem azért gyanús volt.
390 -re témára vissza térve s R9 Sapphire Nitro elég csendes hűvös. 60+ fok BF4 alatt. Igazából a 2500k proci dolgozik most már annyira, hogy elnyomja vga zaját. A többi 390-eshez nem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest