Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #28471 üzenetére
7850
MSI twin frozer 3 - 4 fázis (a gpunak)
hawk - 6 fázis (a gpunak)de ahogy nézem csak az MSInek legalább 4 különböző PCBvel jött ki különböző 7850 megoldása.
alaplapokkal kapcsolatos korábbi tapasztalatból kiindulva: a 4+1+1fázisos korai, tényleg 130W körül zabáló megoldásoknál tényleg kevés lehet a gyári kialakítás, viszont az újabb revíziók nagyon úgy néz ki kevesebbet esznek. de ez spekuláció, leginkább a fórumos "jé mennyire keveset eszik" tapasztalatokra alapozva.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #28471 üzenetére
Elhiszem.... De ez akkor is csak maszlag. Régen is a gyári paramétereikre voltak tervezve a kártyák, és túlfeszelve kinyúlhattak. Most vagy tényleg annyira "alultervezték" a kártyát, hogy még ők is félnek, hogy a user ad neki és megdöglik, vagy csak valamiért nem akarják, hogy jobb teljesítményt érj el vele, mint amit gyárilag tud. Vagy esetleg mindkettő.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #28467 üzenetére
Nincs úgy tervezve hogy feszelgessék, ez jó...
-
PandaMonium
őstag
válasz
BomiBoogie #28452 üzenetére
Aminél Trixx-szel lehet ott nagyon valószínű, hogy MSI AB-val is lehet.
A legújabb béta verziót szedd le és a beállításoknál unlock voltage monitoring és unlock voltage control. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
nálam az egyik kártya gyárilag 1.225öt kap, annyinak elégnek kell lennie.
megjött közben a monitor, mik a tapasztalataid 1080pbe?
Killer01: reális eredmény, nálam három kijelzővel egy kártyával asztal 85-95W konnektorból, furmarkkal 180-190 körül (HIS 1000/1200 @ 1.163, a PowerColor épp gépen kívül van)
játék alatt a CF se nagyon ment 300W fölé.
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #28456 üzenetére
Heaven jó, de alapon futtasd, mert úgy a legérzékenyebb és hagyd menni legalább fél órát. A legújabb 3Dmark sem rossz stabilitás tesztre, mert persze BF3, Crysis 3, meg a többi vasat nem kímélő game.
-
lowzor
veterán
válasz
1,225V-ig is mehetsz nyugodtan. 1120 körül már beéri az alap 7870-et.
-
aleister
veterán
válasz
BomiBoogie #27937 üzenetére
Alulfeszelve sem? Az i7 sincs megcibálva.
No meg a másik kérdés, hogy vajon mi hajt ki istenesen egy 7870 CF-et? -
törölt tag
válasz
BomiBoogie #26012 üzenetére
Legközelebb akkor nem szedem le a fent lévőt, akkor gondolom a beállítások is megmaradnak.
Köszi! -
Rasiel
senior tag
válasz
BomiBoogie #25954 üzenetére
Ez a gondolat nem is tudom hogyan fordulhatott meg a fejedben... Te ezt kinézed a Rockstaros srácokból?
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #25802 üzenetére
-
Edy92
tag
válasz
BomiBoogie #25699 üzenetére
Kicsit meghúzom a procit ? Akkor több az esélye?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #25680 üzenetére
Igen!
De hozzá kell tegyem a játék menüjében nem találtam meg a vsync opciót,így a cfg-t ítam át. De a catalistnak ettől függetlenül működnie kellene. -
törölt tag
válasz
BomiBoogie #25677 üzenetére
Ha új játékról van szó, vagy csak azt szeretném tudni hogy mire képes a VGA-m egy adott alkalmazásban nem baj. De most nem méricskélni szeretnék hanem "élvezni a játékot". A monitorom 60 MHz-es frissítést bír,és sajnos engem zavar a kép szakadás.
Bocs, nem vettem észre hogy még tudtam volna szerkeszteni az előző kérdésemet!
-
raggg
senior tag
válasz
BomiBoogie #25529 üzenetére
És az órajelmódosítás az egyébként megoldhatja a windows-ban látszó artifactolást? (Játékban még nem tapasztaltam)
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #25529 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, mivel az utóbbi 3 driverfrissítésnél mindig lejjebb kellett vennem az órajelből. Most már 1180/5200-nál járok, pedig a legrégebbi driverrel 1260/5800-on is simán ment minden.
-
zserbox
őstag
válasz
BomiBoogie #25444 üzenetére
róla és nem off csak kicsit túl sok a moderáció...
-
Romeo619
senior tag
válasz
BomiBoogie #25380 üzenetére
Hát most annyi pénz belevertem a gépbe mit vegyek még hozzá, hogy ne 30fpsem legyen
vegyek bele pluszba egy GTX-et? Még egy SSD-t? vagy én már nem tudom
de hiába kapcsolom ki akkor is marad 60-nál. Amúgy a monitorral nem lehet összefüggésben? Syncmaster S24b300
@zserbox oké
1 hónapos, de már kezdem bánni, hogy egy minimálbért adtam érte, a régi gtsem 90-100on pörgött az meg 14ért ment el.
Mi az a driver amit még frissítsek?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
BomiBoogie #25190 üzenetére
Kettővel feletted írtam, hogy az admin az Sapphire rma-ban van érdekeltsége. Ergo hiába nem support, nagyon tesznek ellene hogy eltussoljak a dolgokat...
-
Killer01
őstag
válasz
BomiBoogie #25190 üzenetére
És ez mit jelent, csak Zafír fanatikusok járhatnak oda?
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #25180 üzenetére
De nem fut az Ab,ilyenkor nem alapon kellene mennie a kártyának?
-
RyanGiggs
őstag
válasz
BomiBoogie #25176 üzenetére
Akkor nekem ilyen szempontból "szerencsém" van!
Napi 12 órát megy a gép, abból kb a felét játszom.
Tehát akkor már nem valószínű hogy előjön a hiba.
Viszont arra még mindig nemtok rájönni, hogy ha kikapcsol a monitor, akkor miért nem állnak le a kártyán lévő ventilátorok!
ZeroCore problem lehet. Ezért nemtom hogy jár-e a csere?! -
Peti1978
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25129 üzenetére
Szia!
Én tegnap előtt vettem egy Sapphire HD7850 DUAL-X típust és nagyon jól működik.
üdv: Péter -
ZozzHUN
addikt
válasz
BomiBoogie #25129 üzenetére
Nincs baja, és elsődleges beszallito, szerintem már nem lesz gond. Nekem 7950-ből 6/4 hibás volt, 7870-ből eddig 2 hibátlan dualx volt, szóval a dualx most már mehet ajanlotba szvsz.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
BomiBoogie #25095 üzenetére
-
fenergie84
addikt
válasz
BomiBoogie #25099 üzenetére
Szerintem is az lehet a baj, h nincs rá "hatalmas" igény.
Érdekes ez a Physx téma egyébként, anno nagyon csípett a légy, h kipróbáljam. Be is szereztem egy társkártyát egy 9800GT személyében, a már meglévő 5850 mellé. Hát nem keveset szívtam mire be tudtam állítani, h menjenek együtt, aztán élesben annyira nem is estem hanyatt tőlük, szal ment az apróba az nvidia
-
fenergie84
addikt
válasz
BomiBoogie #25097 üzenetére
Na ezt a kérdést passzolom
Szerintem ezzel a lappal nem próbálták külön a PhysX-et, csak olyan teszteket, híreket olvastam, h Amd és Nvidia kártya "összekötve" mennek együtt. Nagy jövőt jósoltak neki, ahogy kivettem az írásokból, de az elvárt skálázódás elmaradt... -
fenergie84
addikt
válasz
BomiBoogie #25095 üzenetére
Azt hiszem az MSI Big bang Fuzion ilyen pl., Lucid chip van rajta, Amd és Nvidia kártyát is kezel egyszerre.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
azt nem mondtam, hogy nem macerás
. meg a Metron kívül nem tudom, hogy volt-e játék, ami tényleg profitált a diszkrét physx kártyából. Sacred2 és Mirrors Edge tudott még olyat, de azokkal elbír a processzor is, Stalker szintén, Shift1-2 szintén. de lehet csak én nem futottam bele több ilyen programba.
Kean_Sorbo:metro2033 egy ilyen érdekes madár, eléggé fura skálázódással és bottleneckekkel. a benchmarkot pedig szerintem nagyon egy adott gyártó adott generációjára optimalizálták (értsd: 6950nél egy helyen felbontástól és beállításoktól függetlenül mindig beesik az FPS, 7850el már nem), ami későbbi generációknál a szűk keresztmetszetek változásával gyakorlatilag anomáliákat csinál.
gyakorlatilag tudomásom szerint ennek kell egyedül külön physx kártya, de gyanúsan rosszul fut a játék mindenen.
ja igen: dx10re ne kapcsold át, úgy csak 1 cpumagon számolt nálam, az fps meg innentől a béka feneke alá esett.
-
maxxxboy
tag
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
Én próbáltam egy GTX650-nel a jelenlegi konfigom mellé, de inkább hagytam, mert másolgatni dll-eket ide, oda, stb. macerás valóban. Inkább megvagyok nélküle
-
korcsi
veterán
válasz
BomiBoogie #25055 üzenetére
Sok mindent megbélyegeztek már, de mi ennél azért intelligensebbek vagyunk, nem?
-
szpal17
őstag
válasz
BomiBoogie #25042 üzenetére
Köszi!
Nem igazán találom, de annyi már elég, hogy szoftverhiba és nem hardver. Engem nem zavar annyira....majd jön akkor valami frissítés.Közben megtaláltam, kivettem a pipát a hardveres gyorsítás mellől...meglátjuk mi változik.
-
GergoHD
tag
válasz
BomiBoogie #25033 üzenetére
Úgy csináltam
de utána kitöröltem a maradék fájlokat is. Most letesztelem hogy van-e még bár szerintem biztos.
-
GergoHD
tag
válasz
BomiBoogie #25029 üzenetére
Akkor azt szedjem le ? De akkor mi lesz a driver-el ? Nem lesz fent driver?
#25029: Oks ki is törlöm a többi fájlt a mappájából. -
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #24995 üzenetére
Ezt láttam de ak még eredmények nincsenek.
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #25016 üzenetére
Második kártya kevesebbet eszik, mert nincs rádugva monitor. És az is előfordulhat, hogy nem teljesen maxon van kihasználva mind a kártya, CF esetén erre elég nagy az esély.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #25016 üzenetére
még utánna kell mérnem furmarkkal, de eddig a fogyasztásmérő nagyon azt mutatja, hogy mind a powercolor, mind a his a referencia alatt marad. ami az áttervezett VRM miatt valamennyire még hihető is lenne.
kovsol: jaja, lehet van valamennyi CPUlimitem is.
-
kovsol
titán
válasz
TDP még mindig nem egyenlőre a valós fogyasztással. 7850 nem szénné tuningolva beéri 100W vagy még kevesebbel is akár.
Ebben a tesztben különböző 7870 kártyák vannak lemérve különböző feszültség és órajelen. És alapon még ezek se mennek igazából 130W fölé.
-
syberia
veterán
válasz
Ha annyit enne akkor az én tápom is elvinné a 7850 crossfire-t, amit kétlek.
-
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24819 üzenetére
nem osztom én, csak próbálok segíteni
-
emiki6
veterán
válasz
BomiBoogie #24774 üzenetére
És akkor még csakrferencia hűtősek lesznek, meg el is kell jusson hozzánk...
-
dfsz34
őstag
válasz
BomiBoogie #24774 üzenetére
Az igaz, de igencsak megnyúlna az arcom, ha veszek most 85 körül egy kártyát és fél év múlva utánam vágnák 65-70ért, ráadásul akkor már használtan is jó, ha érne 55-t, mert főleg a csúcs kártyákra jellemző, hogy akinek olyan van, azok közül sokan, nem mindenki, de sokan kapásból lecserélik, ezzel is ráeresztve a használtpiacra egy csomó 79xx használt kártyát.
Szerintem középkategóriában kisebb a bukás, mert egyrészt eleve olcsóbb volt, másrészt meg akinek ilyen van, az nem szalad, hogy újat vegyen, úgyhogy talán még használtan is jobban tartja az árát, de ez csak az én okoskodásom...
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #24728 üzenetére
Nekem 1050-nel mar kifagy
-
kungzi
veterán
válasz
BomiBoogie #24728 üzenetére
Koszi, az lesz. Visszaolvasok. Na nem mint ha igy gyenge kartya lenne
-
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #24532 üzenetére
Hát nem hallottál még engem káromkodni szerintem és ezt nem is annak szántam max nyomatékosítottam a mértékét a soknak... egy Miskolc Sárospatak távon a 37 es úton szerintem tanulnál néhány cifrább káromkodást is hála az utak minőségének.
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #24451 üzenetére
Csak be kell pipalni az apply overclocking on startup-ot...
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #24349 üzenetére
Ahh... Te nem vagod a 9gag-et??
Nem menozni akarok, de legalabb ertetted mire gondoltam -
baluka6
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24319 üzenetére
-
maxxxboy
tag
válasz
BomiBoogie #24315 üzenetére
Nah jah
csak tuning teruleten nem
annyin mennek max stabilan ami az adatlapomon is kint van... eleg gyer.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24309 üzenetére
Figyelj, azert adom ki a penzt high-end cuccokra mert elvarom hogy gond nelkul menjen ne kelljen napokat eltolteni amig rabirom hogy elinduljon. Ez olyan nagy keres ?
Egyebkent mar baratok lettunk az alaplappal.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24305 üzenetére
Most megint mi a bajod velem ?
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #24288 üzenetére
Csak rev.2.0... Szerzői jogok taranis-t illetik.
-
noby
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24277 üzenetére
igazad van ezt nem írtam. már a 3dik volt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24269 üzenetére
Az adatlapja szerinti gépnek nem kéne lassúnak lennie szerintem....
-
nubreed
veterán
válasz
BomiBoogie #24199 üzenetére
LOL.
-
bazsi0322
tag
válasz
BomiBoogie #24192 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
janika77
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24064 üzenetére
Így már értem.
-
nubreed
veterán
válasz
BomiBoogie #24062 üzenetére
Olyan, hogy legapróbb órajel emelés nem volt.
Mivel az előző ugyanilyen kártyám (aminek a színátmeneti, sávosodási gondja volt) simán vitte az 1150/1300-at, abból indultam ki, hogy az ez új, ugyanilyen típusú kártya is bírni fogja. Tehát ezt is belőttem 1150/1300 -ra. Előszőr csak kifagyogatások voltak, előszőr Crysis 3 alatt, aztán Far Cry 3 alatt is, sőt, egyszer kékhalál is, de akkor már 1150/1260 -ra vettem vissza. Utána futtattam ugyanezen órajelen 3d markot, 2 perc után kék halál. Ezután visszavettem mindent gyári alapórajelre (1000/1200), 3D mark lefutott, 2 óra Crysis 3 játék alatt semmi probléma, fagyás, utána még egy 3d mark, lefutott, utána még egy kis Sleeping Dogs, minden ok, nincs fagyi, kék halál. Innen kezdhetek el ma építkezni, óvatosan, 25 mhz-es lépésekkal ahogy írtam, ki akarom tesztelni a kártya határait amit fesz emelés nélkül elbír.
#Trebron09:
"Nekem alapfeszen (1,219v) megy 1150/1250-et, néztem az 1200/1300-at is de már akkor kifagyott 3Dm11 alatt
1,175V-on pedig megy 1100/1375-öt, tehát az 1200 GPU órajelhez szerintem egy kis mértékű feszemelésre lesz szükséged (nálam az ASIC Quality 78,3%)."Tehát azt mondod, hogy fesz csökkentéssel, jobban tudtad húzni a memóriát?
Ez biztos láma kérdés de az ASIC Quality mit jelent, illetve miben van jelentősége? -
janika77
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24052 üzenetére
Kezdem bánni,hogy nem egy gtx 660-at választottam....
Azért annyit még tudok ha nem is vagyok über szaki. -
gyuszaa
őstag
válasz
BomiBoogie #24030 üzenetére
Külön kiadás.
-
Alpachino
veterán
válasz
BomiBoogie #23957 üzenetére
Ez kemény....nagyon aláírás gyanús beszólás volt
asdxv : "alapon nem, de még húzva sem biztos hogy kihajtja" így szertetedd volna írni, nem ?
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #23957 üzenetére
Mármint mi? Egy i5 760 már nem nagyon elég egy ilyen kártyához.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #23946 üzenetére
Ez jó...
(#23945) skippper: Amúgy a gyári illeve tuningolt "orkán"-on szerintem sokat lehetne segíteni a Logout blogomban lévő cikkemben leírtakkal, ha nem láttad még, szerintem olvasd el.
És vigyázz a kari VRM-jére.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BomiBoogie #23946 üzenetére
Főleg ide. -
zserbox
őstag
válasz
BomiBoogie #23932 üzenetére
pedig elég bonyolult keresési metódussal lehet ráakadni
nubreed (#23931)
amúgy gyári órajelen ment? -
Turbolada II
őstag
válasz
BomiBoogie #23902 üzenetére
Ezzel a Crysis2-re és társaira gondoltam. (mesterségesen kreált gépigény)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BomiBoogie #23790 üzenetére
Az egy dolog hogy nem volt visszahívás de még többször előfordult az is hogy a nagyker/kisker sőt még a gyártó is visszaküldte a kártyát a "boldog" tulajdonosának hogy ez hibátlan közbe meg ugye nem...
Isten őrízzen ettől a márkától.... -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #23713 üzenetére
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #23559 üzenetére
Hát... kb. 10.000 Forinttal drágább... Nem hiszem hogy nekem akkora teljesítményt nyújtana...
De mindegy, ez nagyon nagyon jó amim most van -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #23555 üzenetére
Ugye azért nem volt annyira szar választás azért a 7850 OC?
Mennyivel lett volna drágább egy 7870? -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #23555 üzenetére
De én úgy gondolom, ha a 7850 OC-s, de a 7870 sima, akkor kb. egyenlőek lehetnek?
-
bazsi0322
tag
válasz
BomiBoogie #23551 üzenetére
Köszönöm a választ!
zserbox: Igazad van, bocsi.
-
Exelsior
őstag
válasz
BomiBoogie #23501 üzenetére
Mire gondolsz?
a hőfok képet egy francia VGA tesztből loptam még egy itteni PH kolléga linkelte hogy VRM forró lehet. De az ELPIDA memóriák messzebb vannak a GPU felé így azok nem kapnak olyan nagy hőt.
Ráadásul többet is eladott és nem volt probléma eddig még egyikkel sem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #23444 üzenetére
miféle rang az a korrektor?...
kössünk bele, majd lesz belőle kardigán,... vagy mi?! -
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #23444 üzenetére
Nem, mehet egyből megfelelő ajánlat esetén.
-
fenergie84
addikt
válasz
BomiBoogie #23341 üzenetére
Nem hát, az én lapom sem tudja a 3.0-át
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #23316 üzenetére
ironic, és direkt neked írtam
reméltem leesikszerk
nem baj, mert én tévedtem bakker xDD -
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #23314 üzenetére
a helyesírásé?
-
emiki6
veterán
válasz
BomiBoogie #23240 üzenetére
Hallottam, hogy valamelyik Crysisban volt ez, de melyikben?
-
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22611 üzenetére
Semmi gond
először csak OC volt aztán frissitettek a fórumon...
Pont olyat fogtam ki amit leírtak a Sapphire Fórumban, ezért is volt hibás, így 100% hogy cserélniük kell. Ha valamiért mégsem akkor megmutatom nekik mégegyszer a Sapphire álláspontját!! és kérni fogom a cserét azonnal!
-
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22602 üzenetére
Ne haragudj de te ezt írtad: "Abban viszont csak "7870 OC"-ről írnak..."
mindegy is, a lényeg hogy a Sapphire elismerte, így szépen cseréljék ki, vagy adjanak más márkából...
-
szasanyi
félisten
válasz
BomiBoogie #22607 üzenetére
Az sztem csak egy D3 egérpadot tartalmaz.
-
Motaba78
addikt
válasz
BomiBoogie #22582 üzenetére
+ tartalmaz egy diablo 3 kacatot.
"Perfect balance of 28nm power with cool and quiet performance - ASUS exclusive DiabloIII themed mouse pad bundle"
-
borkarico
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22590 üzenetére
Ez nem igaz, olvasd el jobban
Tehát a 7870-es szériáról beszélünk...
-
GoZoL
senior tag
válasz
BomiBoogie #22580 üzenetére
Nem, nem cserélik, nekem visszaküldték hogy a kártya hibátlan. Azóta 1x csinálta a BS-t de nem is nyüstöltem nagyon a kártyát. Hétvégén végigengedem az összes ismert tesztprogramot rajta. Leírná nekem valaki, pontosan mivel és meddig teszteljem? Köszi!
-
Turbolada II
őstag
válasz
BomiBoogie #22578 üzenetére
Ha ilyen hiba előfordul, akkor a jótállás keretein belül cserélik? A Sapphire-on kívül a többi gyártó is érintett lehet? A Sapphire nagyon népszerű gyártó és sokat is vesznek belőle, lehet ezért is volt több gond velük.
-
rayoliviero
veterán
válasz
BomiBoogie #22565 üzenetére
Ok, köszi.
-
mimi82
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22475 üzenetére
December óta figyelem az árát.
Nem ment le.
3év garanciát vállalnak. -
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie #22346 üzenetére
Elvileg a 15.15 bios-szal nem hibázik.
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #22346 üzenetére
Az MSI-nél is volt/ van BS hiba, csak ritkább.
-
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie #22344 üzenetére
Pedig sajna ez nem user error úgy tűnik...
bogyo112 kollega is ezzel szív, .015-ös végű bios kellene a kártyára, azzal jó a venti vezérlés. -
V.Dave
senior tag
válasz
BomiBoogie #22317 üzenetére
ja de nem lesz baja hosszútávon ha ekkkora melegség éri?
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #22317 üzenetére
Ezen elég könnyen lehet segíteni...
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #22295 üzenetére
ja benéztem bocsi.
-
Giii
senior tag
válasz
BomiBoogie #22274 üzenetére
Max 50
Nem az én pénzem és be kell osztani... Ha rajtam múlna nem ezen sprólolnék elhiheted.
Anoo nem sprólotam és kitétel volt,hogy avidikari jó legyen és erős és jó hütése legyen.Választásom anno egy Club3D 6970 Coolstream-re esett.nem bántam meg,bivaly erős,és tuningbarát!!! Örület mit elbír a jószág. -
Giii
senior tag
válasz
BomiBoogie #22268 üzenetére
49 a keret!!!!! megnézem
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
BomiBoogie #21777 üzenetére
Bocs de nem kritikát kértem hanem tanácsot,még ha nem is ide tartozik!Ha kicsit lejjebb lapozol más is tette ugyanezt!Gondolom az jobb itt fent hogy a Crysis3 mennyi FPS-el megy,milyen driver-el megy éppen vagy mennyire sikerül húzogatni.Van itt fent külön topikja ennek az egér típusnak,csak ott ritkán van valaki,ez meg most problémás.(és szétszedtem volna ha találok rajta csavart,feszegetni nem fogom,és igazad van inkább rendelek újat)köszi
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #21648 üzenetére
Jah,így már értem.
-
seederking
őstag
válasz
BomiBoogie #21646 üzenetére
Hát én akárhogy és akármelyik játékot 30fps alatt laggosnak látok.Nem tudom,hogy kell ahoz nézni hogy ne legyen észrevehető
-
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #21634 üzenetére
Olvastam.
Csak itt valahogy nem egészen úgy van mint a leírásban: csak a 7870 oc- ben található hibás.
Nem a hazugságukra vagyok kíváncsi hanem tapasztalatra (boltban-szervízben dolgozó emberek, árusok, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest