Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Nem tudom ami most van 65 fok szerintem tök normális egy ilyen kártyánál én nem tudom hogy ti hogy csináljátok hogy 55 fok meg 40 fok. Tegnap a kábeleket is úgy elmenedzsmenteltem a házamb hogy ihaj
Most jön a kövi projekt hogy kivágom a ház tetejét, alját és oda is megy 1-1 venti. Crysis 3 alatt ma 66 fok volt a max ami az eddigi 96 fokos max hoz képes egencsak jó
-
Miért nem monitorozod ki hogy hány fokos a kártya? Hasra ütésszerűen meg tudod mondani hogy hány fokos? Nem is mondtad hogy uri gellerel állsz rokoni kapcsolatba
Nekem Bioshock alatt 60 fokos a kártya, ez a max, igaz húzva van, de akkor is 60fokos, és nem tartom valószínűnek hogy a házad jobban szellőzik az enyémnél.
-
Apollo_21
addikt
Elég sokmindentől függ. Ventiprofil stb stb...mondjuk "jókis" házad van, nálam ugyanez a kari terhelve olyan 55-60at azért meg-meg kapja 50%os venti profillal..gondolom majd nyáron befigyel a 70-75..ha azt vesszük alapul h kb 22van a lakásba. Kábelelrendezés sem utolsó..sajnos én trehányul hagytam pedig a haf-ba szépen ellehetne bújtatni őket
-
Anaren91
senior tag
Nem. Nekem Powercolor Vortex II van. Ennek volt a legnagyobb a gyári tuningja és mivel nem szeretek belepiszkálni a dolgokba ilyet vettem. Meg tesztek alapján ez volt a leghűvösebb... De hát az én házamba tojást lehet rajta sütni... De nem baj majd adok a háznak a jó öreg black&deckerrel aztán lesz olyan szellözés hogy le kellesz kötözni a kártyát ki ne vigye a huzat
-
Anaren91
senior tag
Nekem is volt hasonló amikor 13.2 beta 7 ről felraktam először a 13.1 et majd kipróbáltam utánna a 13.3 beta 3 at, hogy melyikkel megy a legjobban a crysis 3.. utánna neonzöld nyalábok meg pixxel villogás mindenhol... amd s cuccal [link] leszedtem mindent és vissza raktam a 13.2 beta 7 et. azóta jó. Vagyis akkor még vacakolt SGW 2 ben hogy elment a kép meg miegymás de egy windows reinstall segített ezen is.
-
-
raggg
senior tag
Lejárt a szerkesztési időm, de egy kicsit pontosítanék, hátha tudtok segíteni:
Körülbelül egy órát, talán kettőt játszottam, aztán modelleztem egy picit... este gondoltam megnézek egy sorozat-epizódot, de elkezdett ranom bevillanni egy ilyen csíkos kép. A videó ment tovább, de villogott. Aztán egyszer csak abbahagyta, az asztalon meg felvillant egy buborék a catalystból, hogy "display driver has stopped working".
Nem bánnám, ha nem kellene gariztatni :-(
-
AAntii
őstag
A marketing hagyján, de mivel BS-sel nem lehet játszani, 7850/70-es kártyát pedig az ember nem netezésre vesz, így az úgysem viszi vissza történet nem a legcélravezetőbb, mert 10-ből egy nem viszi vissza, az se fog az életben több Sapphire terméket venni. Elhiszem azt is, hogy nem 10 dolláros tétel visszahívni a rossz kártyákat, de a másfél-millió Toyota visszahívása sem volt aprópénz, csak van olyan gyártó, vagy nemzet, aki gondol a jövőre is. Már pedig ha nem foglalkozik a cég az ismert problémával, akkor tuti, hogy aki csak teheti kerüli majd a márkát. Ha pedig nincs visszahívás, akkor miért kell heteket várni a cserével, amikor csak le kellene venni egyet a polcról, a kisker/nagyker pedig majd lerendezi a gyártóval a dolgot?
-
HSM
félisten
Persze, nyilván ez a helyzet.
Ráadásul nem "rossz alkatrészt" használtak, hanem olyat, ami vagy jó, vagy nem.
A lutri szériákat meg kiemelten kezelik, szóval elvileg nem maradsz kártya nélkül. A visszahívás talán azért sem indokolt, mert ugye itt senki élete nincs veszélyben egy BS miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest