- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
Kinek küldted? A gyártónak vagy a nagykernek? Nekem most van gariba egy Sapphire 7870-em BS miatt, én is elküldtem nekik a linket sőt még a gyártóval is felvettem a kapcsolatot. Ők megírták hogy a viszonteladónak (nagyker/kisker) ki kell cserélnie a kártyát ilyen esetben. Nyitottam egy Support Ticket-et is a Sapphire Supporton keresztül, ezt is elkdüldtem a nagykernek bizonyítokul. Remélem most már nem szaroznak és cserélik a kártyát, hiszen a Gyártót is értesítettem és tud róla. Jóformán a nagyker helyett intézkedtem hogy minél előbb kapjak egy jó kártyát vissza.
-
borkarico
aktív tag
sapphire csak a 11199-16 és 11199-19 szériát említi...
-
borkarico
aktív tag
Teljesen felesleges bármivel is tesztelni mert nekem 3dmark 11, Heaven 4.0 benchmarkok lefutottak, simán futtattam Heaven 4.0-át 1 órán át és semmi, Furmark is futott 1,5 órán keresztül és nem volt hiba. Mind alap órajelen. Ahogy elkezdtem játszani BF3-al és Crysis3-al, random 1-2 óra után egyszer csak BS és a hang beakadt (loop). Többször is csinálta! Alapórajelen és alapfeszen! Tegnap küldtem vissza gariba, és igen kötelesek cserélni mert a gyártó is elismerte!!! Nekem vissza ne küldjék a kártyát azzal a címszóval hogy jó, mert akkor jó vége nem lesz. Amúgy meg a Sapphire oldalán is azt írja hogy forduljon viszonteladójához ilyen esetben! szóval kötelesek cserélni!
szerk: ja és igen, csak a 7870-nél ismerte el a Sapphire, azon belül is a 11199-16 és 11199-19 reviziónál, ami 2013.jan.23 előtt lettek gyártva (S/N: A130300061911 előtti kártyák érintettek). Ez enyém pont ez előtte lett gyártva, szóval érintett volt a hibában.
-
Gtaati
őstag
Helló! Ha jól tudom xmp-s tuningnál emelkedik az órajel is nemcsak szorzó pl 100mhz ről 103-ra vagy akármi ez csak egy példa és a gép megy stabilan de ezáltal a pcie busz frekvenciája is nől párhuzamosan és nem lehet h azt már a kártya nem szereti nem bírja és azért csinálja ezt, ez csak egy ötlet volt
-
-
Milyen táppal hajtod? a CPU -n sincs tuning?
VGA -ra még nincs másik BIOS és melyik Driver van fent? mostanság a 12.x July4 es driver a leg stabilabb próbáld azt feltenni! itt megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Napelem
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest