- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
BomiBoogie #23957 üzenetére
Ez kemény....nagyon aláírás gyanús beszólás volt
asdxv : "alapon nem, de még húzva sem biztos hogy kihajtja" így szertetedd volna írni, nem ?
-
Alpachino
veterán
Miért ne "úsznám" meg ?
Crysis3-at ezen ventiprofillal vittem végig amit belinkeltem korábban
gond és probléma nélkül....
de mint azt korábban szintén közöltem, az előző ASUS DC2-V2-es hűtéshez képest valóban hangosabb egy kicsit, ( és ugyanazon ventifordulaton pár fokkal meegebb is) de nem olyan vészesem, mint ahogyan azt itt most be van harangozva
-
Alpachino
veterán
válasz
Pandavec82 #22815 üzenetére
4GHz-en ?....
ha eddig meg tudod húzni a Q9550-et, akkor esetleg.
HSM : Mint mondottam, a jelenlegi 7950-emen sem veszélyes az MSI TFIII-as hatékonysága és hangja sem
egy kis okos ventivezérléssel szépen össze lehet hozni, hogy csendes és hatékony is legyen
-
Alpachino
veterán
válasz
Pandavec82 #22812 üzenetére
Oda már min. egy 3GHz fölötti Sandy/Ivy I5 dukál...
-
Alpachino
veterán
válasz
Turbolada II #22804 üzenetére
Egyetértek
Inkább 70 fok környékére engedem a hőfokokat, mint sem egy turbina mellett üljek egy szobában...
-
Alpachino
veterán
válasz
Malibutomi #18374 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz
Attix82 #18025 üzenetére
De ugyan abban a konfiga, környezetbe kellene, mert így mindig lesznek akadékoskodó emberek, amit ez esetben valahol meg is értek.....
De szerintem nagy meglepetés nem lesz a házi tesztek után sem, vagy is a 7870 a 660 és a 7950 között végez valahol, játékoktól függően.
-
Alpachino
veterán
válasz
Attix82 #18018 üzenetére
De ez így nem igazán jó nekünk, vagy is 7870 tulajoknak, mivel a mi karinkat kihagytad a képből
még összehasonlítási alapnak sem jó, mivel nem kapunk képet a 660 és a 7950-en keresztül, pl. a 7870-ről
Pedig ha ebbe a topicba linkelsz teszteket, akkor ez jogos igény részünkről, tehát keríts valahonnan egy 7870-et gyorsan
-
Alpachino
veterán
válasz
Attix82 #18014 üzenetére
Most egyet nem értek és kérlek ne értsd félre....de.... GTX660-al teszteltél és 7950-el holnap....akkor mit keresnek ezek a tesztek a 7850/70-es topicban ???
Min. a 7950-es topicba kellett volna belinkelni őket, (persze a 660 topic mellett), de ott nem látom
Mi a szándék, vagy összehasonlítási alap ?
-
-
Alpachino
veterán
válasz
daveoff #17993 üzenetére
Dehogy érted/értitek
Egyszerűbben leírom :
7870-el is el lehet érni, akár a bostos 7950 szintet, ha valakinek ez a teljesítmény megfelelő, vagy elég.....kb. ennnyi. se több se kevesebb a mondanivalóm ezzel kapcsolatban és a fontos részeket félkövérrel még ki is emeltem
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #17983 üzenetére
Már vártalak.....
7950 téma látom érzékenyebben érint, mint gondoltam
Persze, amit most leírtál szokás szerint megint nincs köze az eredeti témához
Szerintem olvass vissza egy kicsit és ne csak hirtelen felindulásból írj, féloldalas posztokat a semmiről
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #17979 üzenetére
Jaaaa .....! akkor vissza szívom
-
Alpachino
veterán
válasz
daveoff #17977 üzenetére
Nem erről volt szó,
mert ha ezt szeretném firtatni, akkor vissza lapoznék ebben a topicban és több száz hsz-en keresztül láthatnám mérések alapján is, hogy tuning/tuning mellett egyértelműen és érthető módon kijönnek a teljesítménykülönbségek a 7950 javára
"Ez a kari alap fesszel mit bír tuningban átlagban? Hoz esetleg egy 7950 szintet?"
Erre írtam, hogy simán, de még a bostos 7950 szintet is el lehet csípni......
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #17963 üzenetére
Azért írtam hogy "vígan".... óvatosan fogalmazok, mert a 7950 tulajok nagyon érzékenyek, arra ha a 60K-s kistesó, beéri félgőzzel a 80k-s kariukat..... -
Alpachino
veterán
válasz
banderasz77 #17961 üzenetére
Nekem 1200-at megy alapfeszen, ami már vígan 7950 szint
-
Alpachino
veterán
válasz
BomiBoogie #17883 üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy te tudsz olyat, amit mi nem.....
-
Alpachino
veterán
válasz
BomiBoogie #17878 üzenetére
10k körül 2x8GB "ram párokat" ? hol ....? egy linket esetleg ?
-
Alpachino
veterán
Nálam eddig jobban teljesít egy picivel a 13.1 WHQL, pl. Hitman AB-ben is, ha nem is sokkal de a bench-el mérve a korábbi 36 min. FPS helyett, 38 lett és természetesen az átlag FPS-ein is javultak valamelyest...nem sok, de legalább nem lett rosszabb, mint az utóbbi 12.11b....sőtt
-
Alpachino
veterán
válasz
- = Zk = - #17477 üzenetére
Ez a leggyorsabb, amivel konkrétan lehet ellenőrizni, ill. viszonyítani.....ezután, vagy is holnap nálam is jönnek a játékok, pl. Hitman AB, Max. Payne3....stb.
-
Alpachino
veterán
válasz
- = Zk = - #17474 üzenetére
-
Alpachino
veterán
Mindjárt jönnek az eredmények
-
Alpachino
veterán
válasz
Beretvás #17351 üzenetére
Erre mondtam, hogy a crysis2 a legjobb stabilitást tesztelő progi....ha itt stabil, biztos lehetsz benne, hogy megtaláltad a karid max. stabil oc-át. Nekem 20MHz-el kellett vissza vennem a többi játékokhoz képest, ha azt akartam, hogy ebben a gémben stabil órajeleken nyomuljak
-
Alpachino
veterán
válasz
Beretvás #17337 üzenetére
Ne furmarkal tesztelj
a legjobb GPU, sőt egész rendszer stabilitását pl. a BF3, Crysis2-vel ellenőrizni......
1150/1350MHz alapfeszen nem túl acélos tuningnak tűnik, de nem is rossz, nekem a DC2-es 1200MHz-en alapfeszen, a fent említett játékokban stabil, ami már igazán jónak mondható
-
Alpachino
veterán
válasz
banderasz77 #17156 üzenetére
A tesztben is, és pl. a Hitman AB-ben mérve ( olvass vissza egy kicsit) nekünk is kb. ez a 10% jött ki, és ezen a tuning/tuning sem változtatott
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #16952 üzenetére
Igen, ezt észre vettem, hogy 2xAA-val szinte semmit nem hoz az 1260, az 1200-hoz képest....no AA nélkül teljesen más a helyzet...
de ennyit tud a 7870
zserbox . kb. 3napja cseréltem le a Z68 pro3 Gen3, i5 2500 kombót, az aláírásomban szereplőkre
Megérte, már csak a tuning miatt is, mert engem nagyon zavart az I5 2500 3.9GHz max. korlátja
Gaboman : én is látom
-
Alpachino
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #16927 üzenetére
Mindenképpen a 2Gb-ot ajánlanám
-
Alpachino
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #16923 üzenetére
ASUS DC2-V2
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #16921 üzenetére
Ja...1350-en igen
-
Alpachino
veterán
válasz
Malibutomi #16919 üzenetére
9200 körüli
-
Alpachino
veterán
válasz
->Raizen<- #16914 üzenetére
Én már nem csodálkozom droid mesteren...
Gaboman :
Leszedem és mindjárt meg lesz.....
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #16911 üzenetére
"szinte"
Ezt írtam
És nem itt a vége, hanem 1300-nál
továbbá 7/24-re 1260-ra van belőve...egyébként sem farokméregetés céljából linkeltem az 1280-as eredményem, hanem viszonyítás képen....
-
Alpachino
veterán
válasz
kovsol #16907 üzenetére
Az 1200/1600-as DM11-esd eredményed szinte ugyan az, mint az én 1280-as DM11-em
-
Alpachino
veterán
válasz
rayoliviero #16579 üzenetére
A VGA instabilitását hamarabb kidobja, a CPU-ét akár 20perc elteltével, vagy még később.....De BF3-is ellenőrizd, mert az is jó erre a célra
-
Alpachino
veterán
válasz
rayoliviero #16576 üzenetére
Pont most tesztelem az új konfigomat a Crysis2-vel
....engem kb. 5perc után kidobott, az addig linx által stabilnak hitt értékeimmel, tehát még a procira nézve is gyilkos gém, nem beszélve a VGA-ról.
Ha egy pályát végigtolsz, akkor már stabilnak mondhatóak a beállításaid, minden tekintetben ( CPU, Ram, VGA)
-
-
Alpachino
veterán
válasz
csucsbicep #16316 üzenetére
Nem nagyon
a tuning élményét megszoktam a 2500K után.....de azért érdekes tapasztalat, hogy a korábbi 2500K-m ( már mint ami az előző sima 2500 előtt volt
) pont 5GHz-en hozota azt az eredményt, mint az ivy 4.5GHz-en...igaz itt nem 1600-as ramok vannak alatta, ami azért a physics score-t pozitívan befolyásolja.......de akkor is
kovsol
-
-
Alpachino
veterán
Nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak/voltak az Ipon-al...kétszer gariztattam már náluk vásárolt cuccot, de nem voltak bonyodalmak belőle egyszer sem....
Tehát pro-kontra én meg csak ajánlani tudom ezek után.
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13881 üzenetére
Azért kérdeztem, mert a V2-es igazából MSI AB-ben beállított ventiprofillal mutatja ki igazán a foga fehérjét.....ha nem engedjük 50% fölé akkor szinte terhelés alatt is hangtalan..... a hőfokok is rendben vannak 70fok alatt simán tartható ezen a venti fordulat mellett....
Én Sapphire-val hasonlítottam össze és ahoz képest minden tekintetben jobb a V2-es...mondjuk ez el is várható, mivel drágább
-
Alpachino
veterán
válasz
DroiDMester #13879 üzenetére
Egyébként te az ASUS 7870 DC2-V2-est tesztelted ?
ill. van összehasonlítási alapod ? Már csak ezért is kérdem : [link].......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest