- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
válasz Romeo619 #17355 üzenetére
Restart után nekem is megy most, próbáld ki!
Visszatérve a két hangkimenet egyszerre történő használatára, csak annyit kéne tenniük a driverben, hogy két vagy több kimenetet is be lehessen pipálni.. Régen XP alatt nekem ment a jack kimenet és az SPDIF egyszerre, aztán (ugyanazzal a közös XP/Vista Realtek driverrel!) a Vista már csak egyet tudott egyszerre, és ez Win7 alatt is így maradt..
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz Romeo619 #17365 üzenetére
Igen, NVidianal nekem is volt ilyen kis átkötés, hogy az alaplapi audio chip-et át tudja küldeni a VGA a kimenetén. De erre az ATI/AMD kártyáknál egy jóideje nincs szükség, asszem a HD2xxx sorozat óta van bennük saját Audio chip.
Ez nem az igazi így, hogy a képernyőn nem állíthatom be h kikapcsoljon pár perc tétlenség után! Ráadásul a Zero-Core is csak kikapcsolt megjelenítőknél aktív, ha jól tudom ugye?! Tehát jelenleg vagy lemondok a zero-core ról, vagy nem lesz HDMI-n hang ha a monitor egyszer már kikapcsolt energiatakarékosságból.. Remélem ezt a bug-ot javítani fogják!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Romeo619 #17368 üzenetére
Attól még hogy régen meűködött a kábel, lehet, hogy most már nem jó! Itt mindenkinek megy a HDMI-n a hang, csak a kijelző energiatakarékosság mellett szarakodik, úgyhogy ezek szerint nálad más a gond. A Beta driver se fogja megoldani, mert működnie kell az összes driverrel a hangnak, más dolgokat javítottak a bétában! Mindazonáltal elképzelhető, hogy a te esetedben véletlenül tényleg pont nem műxik a VGA-n a hdmi hangkimenet, de én ezt tartom legkevésbé valószínűnek.
-
Raggie
őstag
válasz Romeo619 #17371 üzenetére
Van valami olyan a realtek-nél, hogy Realtek HDMI Audio driver for ATI/AMD.
Ez egy külön driver az ATI kártyákhoz, hogy menjen a hang az ATI kártya HDMI-jén keresztül is. Nekem anno ezt a laptopomon egy HD3650-en fel kellett raknom, hogy menjen a hang a HDMI-n.
Elvileg a win7 alapból fel kéne, hogy tegye, de ezek szerint lehet hogy nem mindig sikerül neki.Itt van egy topic erről: LINK
Ez nem a te kártyád, mert csak egy gyors Google keresést toltam erre a hdmi driverre, de kis keresgélés után tuti megtalálod, hogy a tiedhez melyik kell(lehet, hogy ezek csak Realtek chipenként különböznek és nem számít, hogy melyik ati kártya van mellé, nemtom).Remélem segítettem valamicskét.
Clint Eastwood FTW
-
Raggie
őstag
válasz Romeo619 #17381 üzenetére
@Romeo619: PC restart? elvileg nem kell más. Meg nézd meg, hogy a Realtek Interfészben van-e olyan kis pipa vagy valami amit be kell pipálni, hogy berakja az állapotsávba.
Ja, meg ha win7-ed van akkor az is lehet, hogy csak bekerült a nyilacskával megjeleníthető ikonok közé, vagy esetleg az elrejtett ikonok közé. Ha rányomsz a nyílra és ott a testreszabásra akkor be tudod állítani.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
daveoff
veterán
válasz Romeo619 #19115 üzenetére
Van már 13.2 beta4 is! Állítólag +50%-ot hoz Crysis 3 bétában élsimítás mellett!
Ma dobták ki!
13.2 beta4[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Anaren91
senior tag
válasz Romeo619 #25357 üzenetére
Haveromnak is volt ilyen gondja am hogy pl heroes 6 ba 9 fps e volt meg mittom én FC 3 ba 15... Saphire 7850 2 gigás aztn feltettünk neki valami drivert már nem emlékszem de akkor az volt a legújabb meg a windows frissítéseket és varázs ütésre 70 fps heroes 6 ba meg minden játék beállt normál fps re... próbálkozz másik driverekkel
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Zigi
senior tag
-
addikt
-
Steve198310
őstag
válasz Romeo619 #35894 üzenetére
CCC ben van egy beállítás amivel tudod huzkodni minden irányba. az segít.
én is azt használtam hozzá mikor TV-re kötöttem
DVI vel nem jelenik meg de HDMI vel igen[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest