- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Ha a fan speeded nagyjából akörül alakul terhelés alatt ahogy a lenti képen akkor nem sok..mármint ahhoz képest hogy nekem új cod-ban 1-2óra után 55%-os fordulattal 1100/1600on 70-80 között szokott ingázni
Idle nekem hűvősebb vmivel de csak ilyen 5-6fokkal.. összességében nézve én pl sokallom az enyémet is. -
bozont
veterán
Mi a baj a vaporral? Ami lényeges különbség a kettő között, hogy a toxic hűtése valamivel hangosabb és hogy tuningra van kihegyezve a kártya. Ezen belül a Hynix ramok amiket érdemes kiemelni, akár 1700MHz körül mehetnek, ami az elterjedtebb Elpidákról nem mondható el (többnyire 1500MHz körül a végük).
-
belinho
senior tag
Próbáld ki a gyári AMD clean uninstall utility-t, aztán ha végzett tedd fel a legújabb driver-t!
-
kona005
senior tag
Szerintem simán elképzelhető, bár attól még hogy 2 tápcsati van rajta nem fog szerintem többet menni, mint egy sima 1 csatis, a komoly mókolásnál (BiosEditor + fesz emelés) ott már jól jöhet a 2 csati. De egy jó tuningolható darabnál áldás lehet a 2x6 pin
Nem is értem miért kellett lespórolni róla azt a 2ft műanyagot
Gondolom MSI AB sem engedi?
-
joysefke
veterán
Ne bohóckodj, +20%-ra rakd egyből, Nem lesz neki semmi baja.
Attól, hogy növeled a power limitet, alapjáraton még nem fog több áramot enni a kártyád, csupán megadod neki a lehetőséget, hogy ha több áramra van szüksége, akkor azt fel is tudja venni. Ha tunningolsz, akkor meg úgyis többet kér a kártya, tehát érdemes a power limitet minnél jobban kitólni, ezzel is kiküszübölsz egy potenciális szűk keresztmetszetet.
A hűtésról persze gondoskodni kell, esetleg egy extra ventiprofillal illetve erősebb házszellőzéssel.
Bár 270-ről nem nagyon láttam tunningos eredményeket, de szerintem reális elvárás az 1000-1050 MHz. Fölötte pedig minden MHz ajándék. A szűk keresztmetszet valószínáleg nem a GPU tudása lesz, hanem az, hogy ha jól emlékszem 150W-nál több áramot nem képes felvenni a kártya, ez pedig behatárolja a tunningpotenciálját...
J.
-
katt777
félisten
Gigát ismerve tuti, hogy piszkálható.
CirrMee: Tehát, ha a kártya nem képes PX-et futtatni, és emiatt a procinak kell dolgoznia, szerinted a proci a hunyó.
Elég "érdekes" gondolatmenet, tekintettel arra, hogy a proci eleve nem VGA-feladatok végrehajtására van kitalálva (és az aztán főleg nem PX-kompatibilis).
-
KYZRR
őstag
Ha semmifelekeppen nem akarsz Sapphire peldanyt, akkor inkabb ASUS-t, esetleg MSI-t vegyel.
Gigabyte legfobb problemaja, hogy "nem van support."
Masik gond, hogy megterveznek egy VGA-t, es 2 hetre ra mar a rev. 7.9.1.5.7.2.1.5.8-nal tartanak, mert ezt-azt "veletlen" ki/lefelejtettek a VGA-rol.. -
nomad138
tag
Heló! Nekem volt egy MSI R9 270 kártyám. Csak jót tudok róla mondani. A BF4-et lazán vitte Ultran (persze a megfelelő konfig mellett) A hozzá adott kis Gaming app-al simán emelhetted az órajelét mindenféle más program nélkül. Igényes és hűvös kialakítás. Egy szóval király kártya(persze cask az MSI-ről tudok ilyen téren véleményt mondani) Nekem most egy Sapphire R9 270X Toxic van amivel úgy néz ki hogy befürödtem a napokban küldöm vissza garanciáztatni :/ Azt nem ajánlom de az MSI-t ezer örömmel. Ha érdekel egy Unboxing videó én felvettem az enyémet itt belekukkanthatsz a csomag tartalmába
https://www.youtube.com/watch?v=dNC3TzUIj3g
-
kona005
senior tag
Hát nem tudom, személyes tapasztalatom ugyan nincs még az új WF3-mas hűtővel kapcsolatban, azt mondják talán egy kicsit hangos, bár ez relatív. Volt már egy pár Giga kártyám, semmi gond nem volt velük szerintem ha jó árban van nyugodtan veheted, de majd mindjárt megmondja valaki aki ilyet használ
-
ArtMooney
tag
A kari hátoldalán van egy fehér öntapadós matrica, ami nagyszerű módon nagyon könnyen leválik. Ezen van a kód, ami a dobozon is van.. az ismerősödé: SN124551272123
Amikor gariztattam egy ugyanilyen 7850-et blackscreen-nel, a kiskernek visszalökte a nagy gigabyte, mondván, hogy ez a biszbasz nincs rajta a kártyán (az mindegy volt nekik, hogy számla, doboz minden megvolt) szerencsére a gépházban megtaláltam felragasztva és így már elfogadták.. az már megint másik történet, hogy újra egy rossz kártyát küldtek : D
Szóval ha gariztatni kell, ez legyen meg rajta.. -
Dany007
veterán
Na de várjál, tényleg a számla sincs meg ami igazolná hogy igen ő ezt megvette?
A gyártóit meglehet próbálni, de sok esélyt nem látok rá. Kb az Apple és a hozzá hasonló nagycégek, mondjuk egy Logitech amiről még tudok, akik megcsinálják ezt, hogy beszólsz és cserélik / szervizelik neked mindenféle garancialevél vagy számla nélkül is.
De így sok esélyt nem látok rá. Viszont nem kerül semmibe se a próba.Az viszont 99%, hogy az itthoni bolt, ahol vette nem fog semmit se csinálni számla és garilevél nélkül.
-
jeni
félisten
erőltesse meg az aprócska agyát az ismerősöd,barátod magának feltéve a kérdést,hogy honnan is vettem a kártyát?
nem lehet,hogy épen itt az aprón ahol nem szokás számlát adni adás-vételnél?
ha elmúlt az illető 85 éves akkor nem lehet ezért hibáztatni,meg is értem és megbocsátható a dolog.amúgy a kártyát elvileg le lehet ellenőrizni,hogy mikor lett véve,egyes gyártóknak van egy service oldaluk,le lehet kérni infókat,ahol általában a rendszerükben könyvelésre kerülnek a kártya eladások.
-
Alister71
nagyúr
-
RMZ250
senior tag
Akkó most megkapod tőlem az első negatív értékelést
ekkora értelmetlenséget már rég nem láttam
Főleg úgy, hogy a géped simán elbírna egy erősebb karit hamá meguntad a kinézetét.......
Az anyagi és kihasználatlanság miatti downgrad-eléseket vagy miket még csak-csak megértem(bár szerintem hülyeség) na de eztInkább szótá vóna azt megadom a számlaszámom, hogy utalhass
-
Tommee
aktív tag
Próbálj Avast-ot feltelepíteni és "Boot-time scan"-t futtatni...esetleg előtte Malwarebytes Anti-Malware-t telepíteni s lefuttatni.
-
noby
aktív tag
-
V.Dave
senior tag
Fractal Design Define R4 kuckót szerettem volna venni 23.000Ft-ért ~10k-val olcsóbban mint máshol
Sapphire 7870 1000mhz-et szerettem volna venni 52.000Ft-ért ~10k-val olcsóbbanhát szép ábrándok voltak
Egyébként nálam is ugyanez volt a termékek nem beszerezhetőek. Megnéztem újra az árakat és akkor egy csapásra megváltoztatták az összes ilyen "akcióst" normál árúra. Ez volt kb 23.00-kor. Az én véleményem az hogy nem biztos hogy csalók voltak lehet csak valamit csúnyán elnéztek az árakkal kapcsolatban.
-
sakal83
addikt
Ja, mint a kuponos licites témáknál. Engem is jól behúztak 15k-val, de legalább volt sok zsetonom érte
Pedig volt nyertes... Még fénykép is volt róla én hajnal 4-ig nyomtam, amikor már csak ketten voltunk és lásd rendszerhiba. Még kaptam is érte +100 kreditet fájdalomdíjként levelezgetés után. Rá egy hétre meg a NAV-tól kaptak megkeresést.
-
V.Dave
senior tag
Ugye nem utaltál előre?
"Előre utalással (Nincs szállítási költség.)
A terméket előreutalással kifizeti, és csak azután kapja meg a megrendelt terméket!
Ebben az esetben nincs szállítási költség.
Az utaláshoz díjbekérő számlát küld rendszerünk e-mailben."ezt a gagyi dumát hogy nincs szállítási költség, lehet a DPD felcsapott újabban ingyenes szeretetszolgálatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest