- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kungzi #25796 üzenetére
alapfeszből akkor tudnánk megmondani valamit, ha tudnánk, hogy mi miatt pont annyi.
minél magasabb az alapfesz, annál többet fogyaszt a kártya a legmagasabb power stateben, cserébe viszont mivel magasabb a fesz, így tovább is marad stabil tuning mellett.
a fogyasztással négyzetesen nő a fogyasztás, szóval ennek ellenére se érdemes nagyon feljebb tolni. cserébe a cégeknél a kártyáknak sokkal keményebb teszteknek kell megfelelnie, mint amit otthoni körülmények között a kártya kaphat (pl adott esetben 20 gyors kikapcs/bekapcs után is minden probléma nélkül indulnia kell), amíg meg ugye egy statikus hiba nem jelentkezik egy usernek, addig a hibás viselkedés se fog feltűnni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bombibmw
veterán
válasz kungzi #25885 üzenetére
Annyit nyugodtan adhatsz neki,nem lesz semmi baja.
Feljebb is mehet.
Ezekben a kártyákban van egy védelem,ha jól tudom.
Ha nem érzi már jól magát lekapcsol,vagy visszaáll alapra,vagy mi.
Nekem 1000MHz alap stabilan megy 1,119V-al,lejjebb nem tudom vinni.
De minden emelt órajel beállítást alulfeszelve használok.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Anaren91
senior tag
válasz kungzi #26295 üzenetére
Aham felraktam én is a gpu metert és nekem se írt ki semmiylen adatot de valszegazért mert kell hozzá a pc meter is mert írja hogy PC meter not detected
Szerk.: Felraktam a PC metert is és hoppá már műxik is a gpu meter [link]
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
kovsol
titán
válasz kungzi #26439 üzenetére
Indítsd újra az AB -t vagy az egész gépet, ezzel még a driverben is kitoltad a limitet. Viszont ha friss drivert teszel fel az felülírja és újra meg kell csinálni. Sőt lehet csak akkor működik majd csak megint, ha a GPU Tweak is újra lett telepítve driver csere után. Szóval erre már most felkészítelek
May the Force be with you!
-
zserbox
őstag
válasz kungzi #26447 üzenetére
én nyugodt vagyok csak nem te vagy az első aki másoktól akarja megtudni hogy mit tud majd a kártyája tuningban, pedig már 1000000x le lett írva hogy minden kártyának más a tuningpotenciálja
(#26449) kovsol
sorry ha gondolod moderáltatom és én is beszállok a bizniszbe gyorsan tanulok[ Szerkesztve ]
-
Aszi10
tag
válasz kungzi #26451 üzenetére
Hát figyelj nálam ment a 7870 Hawk-om 1.38V -on is Izzadt is szegény a kínpadon.Szerintem gyárilag csak akkor feszejt tudsz nekik adni ami még tuti, hogy nem rakja gajra a kártyát
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest