- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Köszi! Ezt a korábbi hozzászólás után megtaláltam, de igazból azt írják, hogy a Batman játékon kívül semmi változtatás nincs benne.
Fél éve nem érkezett driver, ami nem béta...
Előző béta néha összeomlik, mondjuk ezen kívül nincs vele gond, de akkor is. Nvidia-hoz azért pár havonta jön valami. -
szpal17
őstag
Nem tudjátok mikorra várható a következő driver?? Már elég régóta semmi hír felőle...
Jelenleg az előző beta-t használom, de párszor összeomlott már az illesztő.Ohh most olvastam vissza kicsit, hogy ismét érkezett egy beta driver..És mikor lesz már valami hivatalos?
-
szpal17
őstag
válasz
bozont #54508 üzenetére
Úgy látom nagyon nem hiszitek el, hogy ez egy létező dolog
Ugyanezekről a dolgokról beszélnek a fórumokban és ugyanilyen képeket linkelnek az emberek, hogy biztos ez a megoldás, de nem.
Olvastam olyat is, hogy valaki olyan alkalmazást keresett ami mozog a jobb alsó sarokban és így természetesen nem jön elő a hiba. Amennyiben beállítok 10 percre képernyőkímélőt akkor az elindul, de nem kapok fekete képernyőt, ha kikapcsolom, akkor igen.
-
-
szpal17
őstag
válasz
bozont #54503 üzenetére
Próbáltam már más energiagazdálkodási sémát és teljesítmény centrikus beállítást is. Nem változik semmi. De a fórumokban is pont ezt írják, hogy 10 perc után történik, attól függetlenül, hogy mi van beállítva.
Kb ugyanez történik csak nekem valamiért nem teszi standby módba a monitort, ami lehet a monitor tulajdonsága is:
[link]Ja és ez csak akkor történik, ha nem érek a géphez 10 percig, ha dolgozom rajta vagy játszom vagy megy egy film akkor semmi probléma.
Tudtok erről a ZeroCore Power Technology-ről valamit? Vagy hol lehet esetleg a beállításait változtatni?
Nincs tuning program...win 7 64 bit és legfrissebb catalyst. Az újratelepítés valószínűleg megoldaná, csak keresem azt a lehetőséget, hogy mégse kelljen.
-
-
szpal17
őstag
Nem tudjátok mi okozza, hogy kereken 10 perc után elsötétül a kép, ha nem nyúlok a géphez? Semmilyen energiagazdálkodás nincs beállítva, de mégis. Egér mozgatásra visszajön a kép. 7850 1gb, kb másfél hónapja tapasztalom a problémát. Új driverre meg hiába várok úgy látom...
Olvasgattam, hogy van valami ZeroCorePower bug, de nem igazán találom a megoldást.
-
szpal17
őstag
válasz
viperabácsi #25044 üzenetére
Mozilla-ra nem jött ki semmi.
De már megvan.
-
szpal17
őstag
válasz
BomiBoogie #25042 üzenetére
Köszi!
Nem igazán találom, de annyi már elég, hogy szoftverhiba és nem hardver. Engem nem zavar annyira....majd jön akkor valami frissítés.Közben megtaláltam, kivettem a pipát a hardveres gyorsítás mellől...meglátjuk mi változik.
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 7850 OC-s változatom. A problémám a következő lenne: Mozilla böngészőben néha bekockásodik néhány rész, kis zöld kockák, ha megmozdítom az ablakot akkor helyreáll. 13.2 és 13.3-as béta driverrel vettem észre ezt a hibát...a 13.1-es rendes kiadással úgy rémlik, hogy nem volt ilyen...
Kb. 2 hónapos a kártya és nem igazán terheltem és a furcsaság, hogy más felületen nem vettem még észre ilyen hibát, csak a Mozillánál.Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest