- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31630 üzenetére
Hát pedig úgy van.
Csekkold le a Logout tesztem, ha a pontos értékekre, beállításokra és módszerre is kíváncsi vagy, csak egy összefoglalót linkelek Sniper Elite V2 bench: [link]
119W vs 193W az több, mint 60%-al több étvágy, és ez egy sima in-game benchmark, nem power vírus! Igaz, itt 1050 áll szemben 1200-aé, szóval nem az utolsó 100Mhz, hanem 150.Tehát itt +14% sebesség=+60% fogyasztás.
-
HSM
félisten
válasz
syberia #31587 üzenetére
"és fHD alatt elég a rajta lévő 1gb vram"
Addig ne állíts ilyet, míg nincs személyes tapasztalatod a 2GB-os verzióval.
Nekem már az 5850-emmel is a legnagyobb bajom az volt, hogy fullHD-re kevés volt rá többhelyen is az 1GB ram. Ez meg egy minimum másfélszer gyorsabb kártya.
Valamilyen szinten (kisebb-nagyobb grafikai beállításon) biztos elég, de hogy nem maradéktalanul és nem minden játékhoz, ebben 100%-ig biztos vagyok.
-
-
GergoHD
tag
válasz
syberia #25329 üzenetére
52-3 C-felett elkezdtek süvölteni xD ilyne 4400RPM-en és semmivel nem tudtad megállítani és most csinálam egy átalakítót amivel alaplapba kötöttem őket bár így csak fix sebességel tud menni de olyan 60-65C-ig elengedem szerintem. Inkább legyen melegebb mint hangos
Csak az az egyetlen probléma hogy a speedfan kicsikét bugos ezzel a ventivel mert 22%-on még 1400RPM-el pörög ami kicsit már hallható 20%-on meg 300RPM-el ami meg szart se hűt viszont halk. Ugyhogy ha veleki tud valami jobb ventivezérlőt az írjon légyszi (privibe is jöhet). -
-
-
Gtaati
őstag
válasz
syberia #23730 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok darky-hoz és többiekhez akik giga 7870-et használnak, hibátlanul csendben megbízhatóan teszi dolgát, semmi panasz kifogásom nincs rá, se bs, se hőfokra, se fagyás se hangosság levett ház oldal mellett állnadóan, lehet h korábban voltka gyengén sikerült szériára gyártónak mint ahogy most van más gyártónál, de nem hinném h ezért előítélettel kell lenni, érdemes az általunk mezei felhazsnálók véleményére tapasztalataira hagyatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged