- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
Adamis #19060 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Faterom örökölte a Nexus S-emet a Skate helyett, a Skate-et meg barátnőm kapta meg. Eddig SkaTe v2 volt rajta, de most lecseréltem Mokee OS-re (1.10-es). Gondoltam RAM szempontjából használhatóbb lesz a 2.3-as Android, de a gapps folyamatosan FC-zik, pedig volt cache-, dalvik cache wipe és factory reset is. Ha még sokáig csinálja, akkor lehet, hogy újrahúzom. Van esetleg ebből újabb verzió?
-
schellj
tag
válasz
Adamis #18930 üzenetére
A 2.8 -nál nekem nem működött a mikrofon, meg telepítésnél kiírta amikor a kernelt telepítette, hogy failed. Ettől függetlenül ment a rendszer. Néztem a hozzászólásokat, írták páran, ezt a problémát de nem kaptak rá választ. Nem tudom mi lenne a megoldás. Neked rendesen feltelepítette?
-
GGFOREX
csendes tag
válasz
Adamis #18729 üzenetére
Ez a megoldás is működik, én így használom. Az Icearmor III. van feltelepítve. Amikor feltelepítettem, akkor Titániummal kiszedtem a romból ami nekem nem kellett, majd megnéztem hogy így mekkora helyet foglal el és ennek megfelelően tpt-ztem, persze előtte backup a recoveryben. Majd a tpt után restore. Nekem így 113 mega kellett a romnak és még maradt 339 mega hely:-)
-
-
pacman789
aktív tag
válasz
Adamis #18642 üzenetére
szerintem én is megcsinálom ezt. Most Amor 3 van rajta, de sokszor belassúl illetve az ext is sokszor gondol egyet és eltűnik aztán nem lehet visszacsatolni.
Kérdésem, hogy ezzel az átpartícionálással + a pac-man rommal mennyi hely marad még az appoknak?Előre is köszi!
üdv.:
pac -
B1T3
addikt
válasz
Adamis #18604 üzenetére
Azért lesz hardverigénye.
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #18602 üzenetére
Én is elszórakoztam az OctoJelly-vel (is), nyúztam egy napig...Teljes kikapcsolási állapotból általában tök eltorzulva jött elő a rendszer, a touchscreen nem működött, kb. a 3-4. újraindítás után lett jó. De valahogy mintha érzéketlenebb lett volna a képernyő, elég masszívan kellett tapizni. Voltak laggolások, időnként furcsa dolgok a képernyőn (pl. a Beautiful Weather 4x2 ikonjára rámásztak a másik lapról ikonok), sárga felvillanások...(és hát ugye a vaku, a rádió, a videofelvétel hiánya).
És ezek után nagyon gyorsan ment vissza a CM7 backup, amivel továbbra sincs semmi gond. Mivel megjelent az ezévi első NIGHTLY, inkább azt tettem fel és még mindig jó és jó minden. -
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #18529 üzenetére
Én is szerettem volna valami jól működő, mindentudó romot. Ezért a konzervativizmus jegyében feltettem a CM7 december 9-i Nightly-t a Link2SD-vel és azt kell mondanom, csodálatos!
Gyors, egyszerű, stabil, MINDEN működik (vaku, FM rádió, HQ videó...). Most egy ideig ezt nyüstölöm
-
vt602
tag
válasz
Adamis #18310 üzenetére
cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0 én ezt raktam fel 2x vagy 3x, de nekem nem bántotta a vakut, ment normálisan. Esetleg tudsz segíteni abba hogy a tablet rom cseréje hogy megy, és ua az a rom kell rá mint a telefonokra? Vettem egy 10" wowpad-ot, de egyébként se tudom az androidos tabletek hogy működnek? Ehhez kellett a hotspot. A hotspot jelszavát meg lehet változtatni a telefonba, vagy csak a megadott jelszó használható? Köszi
-
pgemil
aktív tag
válasz
Adamis #18279 üzenetére
Semmi változás, visszaraktam az ICE Armor III-at és azzal is ugyanez a helyzet.
(Kicserélték a telómat gariba kedden,de a gyári ROM az nem tetszik......)
Hogyan tudom a TitaniumBackup lementett alkalmazásaimat vissza helyezni a TB-ba, mert eltüntettem?
Hátha onnan fel tudom telepíteni a progikat? -
pgemil
aktív tag
válasz
Adamis #18198 üzenetére
Szia!
Letöltöttem tegnapelőtt éjjel és felraktam, de nem működik a Market!
(És nem is látszik az ikonja sem) A PC-n kiírja, hogy telepítve vagy hamarosan letöltődik, de aztán semmi.
Viszont 1-2 alkalmazás feltelepült.
Az előbb még a Titanium Backut is lenullázódott....Eltűntek a progik.
Továbbá nem tudtam egyéni csengőhangokat hozzárendelni a névjegyekhez. A memóriakártyáról nem szeretném az MP3 fájlokat a telóba másolni.
Tippek? -
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #18166 üzenetére
Call recorder nevű progit használom. Az értelme többnyire annyi, hogy ha épp nem vagyok a helyemen vagy nem vagyok olyan helyzetbe, hogy jegyzeteljek, és hív egy ügyfél, akkor nem kell aggódjak, hogy elfelejtem, hogy miről beszéltünk, mit kért. De hasznos volt akkor is, amikor összeugrottam a bankommal, meg amikor megfenyegettek. De ezekből hálistennek kevés van.
-
Danex
addikt
válasz
Adamis #18050 üzenetére
Paranoidot használok, akksi eddig nagyon jó, végre megy benne a hardveres videógyorsitás, a villanó meg...
mivel lámpaként nem lehet használni, a kamera meg alig érzékel belőle valamit vagy épp beég az egész kép tőle ha van, ha nincs szerintem használhatatlan részét képezi a telefonnak
(persze attól függetlenül dühítő érzés)
-
Indiant
addikt
válasz
Adamis #18041 üzenetére
Hát ez az, eddig sem volt fent, de most meg kell mindenhez, ezek szerint.
..azért majd még megpróbálom, hogy mit szól a leszedéshez.
ui.: mivel nem vagyok irigy, így megosztom az infót. Találtam egy nekem új launchert, ami nekem eddig tetszik, a neve Nemus Launcher. Esetleg próbáljátok ki.
-
korneliusz6
csendes tag
válasz
Adamis #17991 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok írni erről a romról kicsit bővebben? Pontosan mi az ami nem működik vele? (Pl. Fm rádió... Ill. ha jól látom a Wifi megosztás sem? Csak mert ez nekem fontos lenne!)
Gondolkozom a felrakásán, de előtte még szeretnék róla pár infót, tapasztalatot azoktól is akik használják már egy ideje. Nem akarom mindenképp a jól belakott IA3-at legyalulni, de mégis kíváncsi lennék erre a romra is!
Köszi! -
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17908 üzenetére
Viszont szeretnék segítséget kérni. Olyan problémám van hogy újraraktam a telefont ugye ICS-re és amiket az utóbbi időben mentettem el telefonszámokat azok nincsenek meg pedig kellenének és a telefonkönyvben nem is importáltam be a számokat de minden duplán ott lett .... na ez mitől van és mivel lehetne orvosolni?
meg hogy megmaradjanak az eddigi számok is amiket nemrégiben mentettem le
-
salieven
aktív tag
válasz
Adamis #17906 üzenetére
nálam is jó lett már fel is raktam és kipróbáltam az appot. Szerintem nagyon jó és én nem vettem észre hibákat eddig. De mivel mondtátok hogy ez még nem teljes ROM ahhoz képest nagyon jó szerintem. HQ 720p videó simán megy yt-n és a wifi is kegyetlen gyors
Maradni fog ez köszönöm mindenki segítségét.
-
salieven
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged