Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
generic #18828 üzenetére
Nekem sokkal simulékonyabb. Ha együtt tudsz élni a nuku rádióval, a nuku vakuval (ami semmit nem ér amúgy) és a gyatrább videófelvétellel, akkor nagyon kezes kis rom-ot kapsz! Ha nem tetszik, akkor mehet vissza az IA3, de szerintem nem fogod visszatenni...
Arra figyelj, hogy alapból nem kezeli az ext particiót, így l2sd kell hozzá, de nekem észrevétlenül teszi a dolgát!Projec Butter nagyon jó lett már, úgy működik, ahogyan azt elvárja az emberfia egy telefontól!
Ja és még valami: system partició 230 mega egészséges neki, szóval kell egy kis tpt, de kezdő ismerősnek elsőre sikerült elmagyaráznom, hogyan kell és megcsinálta..
jelszó: tpthelper a playről és system 230 mega, cache 3 mega, a többi mehet data-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest