- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
mrskatejoe #11317 üzenetére
feltettem a codeket de azt én elhiszem, hogy jót akart amiért köszi szépen, de 3 filmet próbáltam lejátszani amiből 2 meg sem nyitott a 3. meg akadozva ment
és ebben lett volna avi és mp4 is
mi a bibi? -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11317 üzenetére
(#11317) mrskatejoe
Szia Meg csináltad a SkaTe V2 ahogyan szereted volna?
Amit ebben a hozzá szólásodban kérdeztél. (#11249)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11321 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
tehát
"(#11319) scyllarus
én is várok veled 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem "helyesen
(#11319) scyllarus
én is várok vele 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem(#11324) kelzsoca
...ahogy olvasgattam az a célja a ZTE-nek hogy uralja a közeljövőben a piac 10%. No ehez kellenek az olyan gépek amik jelentősen olcsóbbak mint a piacot uraló más gyártó termékei.
Ez csak nekünk jó.Csendben megjegyzem, hogy minek a 4 mag ? miért ne ha van ....ezek a készülékek már nem a telefonálásról szólnak ...Szerintem minden okos telefon kinőtte a " telefon " címszót
innen már a csillagos ég a határ. Aztán válasszon és vegyen mindenki igénye aszerint
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11302 üzenetére
már megoldottam most a szoftver látja csak most én nem látom a szoftveren belül hogy tudok lecsípni belöle valami create partition vagy nemtom
nem találok olyan opciot a progiban ahol "szeletelni" lehet az sd-t...egyben meg tudom formázni ext3-ra de nekem csak 512-öt kéne belöle...
ha sikerül, a cluster size mennyi legyen? -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11276 üzenetére
Az orvos-beteg és rom modder+user kapcsolat között vannak hasonlóságok
- Elmész az orvoshoz, megkérdezi mi a panaszod (log-ot kér)
- Te elmondod (hibakeresési módban futsz, és felvázolod mi a problémád)
- Az adott infó alapján az orvos megpróbálja kitalálni mi a bajod (futásidőben megvizsgál)
- Megtalálja mi a probléma és mondjuk ír fel gyógyszert (kapsz patch-et) -
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #11012 üzenetére
Sokan segítenek ezt is megpróbálom mindenképp köszönöm
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11007 üzenetére
nem nekem kell
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10961 üzenetére
nemrossz ahogy elnézem
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10855 üzenetére
remélem most ezt olvasta zsoca hogy mennyien akarnak V3-at.
gondolom nem szeretne a háza elé tüntetőket -
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #10851 üzenetére
Nagyon sok ROM-ot kipróbáltam de a stabilitás miatt mindig a v2-hőz tértem vissza.
Igazán csak a tárcsázó maradisága zavar egy kicsit minden másban nagyon jó a go launcherrel kiegészitve meg maximálissan testreszabható.Remélem Kelzsocának lesz ideje egyszer egy v3-at is kiadni lenénk páran szerintem akik nagyon díjaznánk a dolgot! -
Joshi
titán
válasz
mrskatejoe #10713 üzenetére
Hát nem tudom de még ezt a drivert soha nem kellett letöltenem.
Oké kipróbálom habár már most vannak fenntartásaim.
Segített a driver.
Érdekes még mindig vannak újdonságok.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10703 üzenetére
+1
-
2008Kft
tag
válasz
mrskatejoe #10682 üzenetére
(#10682) mrskatejoe
Köszönöm! Hasznos info! Már csinálom is a leírtak alapján!
(#10686) bagyusz
Megpróbálom én is ezt a verziót! Azt meglátjuk, hogy mit hozz ki belőle...remélem javít rajta nekem is! Kösz az infót!
XD (#10687) bagyusz Programmal lemértem, semmit nem segít.
Akkor hanyagolom! xD
-
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe #10637 üzenetére
Mondasz valamit, mert jár a szád! (illetve a kezed...
). De akkor is jó kell, hogy legyen mp3 is...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10634 üzenetére
itt egy ingyenes converter [link]
u.i: én csak azért teszem rendszer alá, mert ha cserélek kártyát akkor is megmarad (vagy behal a kártya )
-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe #10611 üzenetére
"128mb-os system partícióra " Gyári partició kiosztással úgy tudom, hogy 200mb hely van, szóval ez a probléma engem nem fenyeget.
A többit már leírtam és be is állítottam.
"Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás"
Ezt viszont nem tudtam, bár idáig még nem jutottam el.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10579 üzenetére
Ha nem garanciális a router, pillants rá a kondikra, hogy nem púposak-e.
mp
-
aldebaran
addikt
válasz
mrskatejoe #10576 üzenetére
az IA3-at módosítás nélkül tetted fel, vagy cserélgettél benne ezt-azt, mint korábban mondtad? pl böngésző... stb.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10571 üzenetére
Nézd meg ITT hogy támogatva van-e routered,ha igen,érdemes itt frissíteni.Az itteni fw-k olyanok,mint telónak a romcsere
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #10568 üzenetére
(#10568) mrskatejoe
Esetleg még egy router firmware frissítést megpróbálhatnál. Nekem ugyan nem volt gondom a wifi sebességgel de miután felraktam az újabb firmware-t észrevehetően javult.
-
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe #10556 üzenetére
Ola.Érdekes, nekem is volt ilyen probléma. Alig jött le egy-két dolog, nem tudtam, mi van... Teló újraindít, de semmi változás. No ekkor usb stick a gépről leválaszt, mivel usb-s wifivel küdöm át a netet. Ekkor újracsatlakoz és viola, rögtön minden megy, mint a karikacsapás. Szóval egy router újraindítás esetleg...
szerk.: IA2
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10534 üzenetére
Tegnap este meg mértem a speedtestel, 4,75 MGb mutatót mérgemben még képet is elfejeltettem csinálni, de észre lehetett venni, hogy letöltésnél is sokkal gyorsabb volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10528 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy módosítás nélkül rakd fel a romot, ha tetszik és azt hozza amit elvártál tőle, akkor készíts egy saját csomagot belőle a leírt módon.
ui: egyébként ha windows és TC, nem kell kicsomagolni sem, egyszerűen megnyitod a zip fájlt (megnyitod nem kicsomagolod)
Ezzel a módszerrel törölsz, beleraksz stb..és mehet fel a telefonra.
Ugyan ez egy eléggé kezdő megoldás, de kárt nem csinálsz vele, a csomagot aláírni sem kell, a recovery itt nem követeli meg, tehát nagy problémát nem tudsz csinálni appok hozzáadásával/törlésével.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10516 üzenetére
(#10516) mrskatejoe
Egy kis biztatás.Cseréld le, mert különben soha nem fogod meg tudni mi a különbség a V2 és az IA3 között. Feltettem és használom, amit észrevettem, az, hogy a wifi sebesség gyorsabb lett, a hibák ki lettek javítva meg vagyok vele elégedve.
Köszönöm kelzsoca&apeelme
-
giigz
veterán
válasz
Szerintem ez az eddigi legjobb rom a Skate-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bagyusz kollega még kiadás előtt tesztelte, és maximálisan kihasználta nála a wifi-t.
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #10490 üzenetére
Kiváncsi vagyok az. I.A.3 wifi sebességére? Sajna jelenleg nem tudom feltenni a romot,nem vagyok net közelben! Ha tesztelte valaki irja már a fórumba le,köszi.
-
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #10427 üzenetére
Köszönöm szépen !De sajnos nem oldodott meg hiába állítom be a képek alapján meg a nyelvet is az istennek sem akar magyarul beszélni.Vagyis félig igen mert azt hogy bejövő hívás azt angolul a számokat meg magyarul.
Telepítés után már mindent csináltam ki-be kapcs.úgysem jó
-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10327 üzenetére
A skateoc.zip csak a kernelben különbözik , abban engedélyezett az oc , 921 MHz -ig lehet húzni a procit . Mivel , mint ítam nem hibátlan a rom, a cpu húzását a cyanogenmod beállításokból nem tudod megtenni kell egy külső program pl cpu master free . A wifi sebesség ugyanúgy jó az oc verzióban is .
-
bagyusz
őstag
válasz
mrskatejoe #10304 üzenetére
Bagyusz mesternek is furcsa volt , lehet azon a részen van a "kutya elásva "
Semmilyen kutya nincs elásva, kint van a kertben.
Mint látod, nem csak nálam produkálja, a hibát. Az internetes kapcsolattal nem is lenne bajom(bár igaz, hogy 15Mbps helyett csak 5Mbps-jön) csak a hálózatról való file küldés/fogadás ne lenne 5Mbps.
Másik, hogy nekem ezzel a beállítással stabilabban tartotta az adatátvitelt, de ez mellett megannyi beállítás variáció térhet el az én és a te készüléked közt, tehát az ilyen feltevés alaptalan a te részedről.
-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10304 üzenetére
Estére fordítok egy CM romot , egyrészt talán sikerült végre megfejtenem mitől nem indul a tethering , másrészt vannak ötleteim a hibára .
-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #10299 üzenetére
Csináltam pár próbát a wifivel , ami biztos , hogy nem a kernel okozza a gondot , ezt a saját fordítású kernellel ellenőriztem . Nem a dhd.ko produkálja a hibát , és nem az init.rc -ben egy beállítás (ebben egy kicsit másabbat használok mint a standard) .
A készülő romban is a wifi rész szivat , maga a wifi működik , viszont a tethering nem akar elindulni. A többi rész már működik rendesen , megy a kamera , lehet felvenni is vele. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10301 üzenetére
én qqplayer használok,ahhoz nem kell semmilyen codec..megy minden annélkül is.
v2 alatt nem használtam még ezt de biztos jobb a wifi azon.
megvárom mig kijön a v3 és megnézem azzal,vagy ai2höz ujabb patch
lehet én is visszatérek a v2höz,de csak honap végén mert call meter 3g-t használok az előfizetésemhez,és nem akarom megkavarni most egy friss telepitéssel -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10299 üzenetére
az es file exploreres dolog a legalkalmasabb eddig,mert az amugyis fent volt,nem kellett semmit telepitgetni...és azzal elértem a gépen a dolgokat...látom a c,d meghajtokat megosztott mappákat...
rögtön át lehet tölteni a telóra bármit,és a filmek is lejátszhatok,igy végülis nemrossz ez a megoldás..csak ugye a wifi gyengesége miatt néha megakad a film... -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10242 üzenetére
(#10242) mrskatejoe
Igen azok műkődnek, nem volt a másik kettőnek semmi baja. A kártya típus Kingston Micro SD 8Gb Class4. A tied mennyi volt, írd meg majd PÜ-ben légy szíves. Gondolom, biztos jó lehet. Mert ilyenem még nem volt.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10240 üzenetére
feltettem a fizetős verziót,felmegy,ki is irja hogy van superuser jog..de
"sorry,this device doesn't run a kernel supporting extended sound controls"
szal voodoo vs skate cm..nem fog menni. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10240 üzenetére
mrskatejoe
Meg rendeletem az SD kártyát, majd szerdán jön meg.
(#10087) kelzsoca
Köszönöm, amit tanácsoltál. Meg csináltam az új partíciókat az SD kártyát, majd újra telepítettem az IA II. Most eddig még jól működik. Rendeletem azért egy másikat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10238 üzenetére
Nekem nem telepíthető, úgyhogy nem tudom kipróbálni. De szerintem amúgy sem működne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10236 üzenetére
This app controls Voodoo sound for Galaxy S, Nexus S phones Galaxy Tab and Asus Transformer (...).
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10231 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő de annyira bele merültem Joestone által adott link olvasgatásába .
Szóval :
"szerintem nem okos nagy problémát ami " javítva
szerintem nem okoz nagy problémát ami
-
adamcsik
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10204 üzenetére
A Freemake Video Converter progival konvertáltam androidra. Ennél kisebbre nem csinálja meg. A többi filmet amit ezzel a progival konvertáltam gond nélkül lejátssza. Csak ezt az egyet nem.
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10141 üzenetére
Igazából a telefon saját memóriájába szeretném bemásolni a névjegyeket(telefonszámokat), de csak 100 -at enged még a sim kártyán több mint 200 fér el. Nem értem ha már dinamikus a készülék telefonkönyve miért csak 100 at enged? igazából a kis régi sony ericssonomon símán megfért az kb 420 szám, itt meg nem engedi felmásolni a telefon memóriájába. Mi lehet a gond?
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10081 üzenetére
Köszi a választ.
Jó 5let volt. Találtam is egy jó kis progit Mobiledit! néven.Olyan gondom van vele, hogy egy régi sony ericssonról szeretném a névjegyeket átrakni vele a telefon memóiájába de csak 100 bejegyzést enged. Nekem meg van vagy kb 400 telefonszámom ami kelhet. Tudtommal a készülék telefonkönyv mérete dinamikus. Mi lehet a gond? -
schulzz
tag
válasz
mrskatejoe #10111 üzenetére
srácok köszönöm a gyors és kimerítő alaszokat, nagyon hasznos volt. Most akarok venni egy ilyen telót első androidos készüléknek. Később át fogok állni galaxy r-re. Esetleg arról nincs senkinek infója, hogy a huawei honor mikor jelenik meg?
-
maxim01
aktív tag
válasz
mrskatejoe #10111 üzenetére
A gyári Rom nem kezeli az ext partíciót?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10108 üzenetére
(#10108) mrskatejoe
De próbáltam csak ezzel a programmal ZAR 9.1 a képeket vissza tudtam szedni, meg a videókat is de a videók nem lejátszhatok a képek tökéletesek. De a videókkal semmit nem tudok kezdeni. Meg próbálom a gyári ROM-ot vissza tenni aztán meg látjuk mi lesz.
-
xtr3m3
tag
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
ja valami gebasz volt.
10120 alapjan kb 3 perc volt az egesz es minden visszaallt gyarira.
Mindenkinek meg 1x koszonom a gyors segitseget. -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10114 üzenetére
Már működik az oldal.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10105 üzenetére
Oké köszi ha aktuális lesz akkor lehet, hogy meg kérlek vegyél nekem is egyet,de kipróbálom amit írtál. Vissza rakom a gyári ROM, de ez biztos, hogy nem ROM hiba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10088 üzenetére
mrskatejoe
Meg írod nekem, hogy hol vetted az SD kártyát és milyet?
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #10018 üzenetére
Bocs azt hittem nem esett le mire jó. De én sem értem mire jó.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #10016 üzenetére
Ez olyanoknak jók akik tesztelgetni szeretnek. Fel tudsz dobni több ROM-ot egymás mellé és gondolom indításkor választasz hogy mit indítson, mint mikor Linux és Windows is van a gépeden.
De nem tudom működhet-e itt. Zsocájékat kell megkérdezni hogy láttak-e már ilyet. Bár nekem furcsa hogy a telefonon nem lesz annyi hely a 3-4 ROMnak hogy mindegyik oda pakolja a system fileokat. -
L4ller
tag
válasz
mrskatejoe #9973 üzenetére
...és tegnap véletlenül rátettem a zamzung tv-t a telefonra és azóta megy a tv is rajta.
hmm, ez milyen app, linket tudnál dobni?
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Nekem tetszett!
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9915 üzenetére
De csak az előző hozzászólásomba írtam, hogy feltettem meg is írtam melyek hozzá szólásban van bent a driver. nem, sokat kellett volna vissza olvasnia.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Szia nincs töltöd,
hogy vízzel akarod feltölteni? Tölteni kellene neki kikapcsolt állapotban is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9875 üzenetére
Na látod én írom neked,hogy jó az enyém az a képmentésnél a képeket csak akkor jeleneti meg ha újra indítom
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9871 üzenetére
Neked most milyen SD kártyád van?
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9868 üzenetére
Nem feltétlenül arra, mert a class10-es kártya csak a nagy fájlok mozgatásánál gyors, ha sok kis fájlt kell mozgatni be tud lassulni, ezért ajánlott az arany középút a class6.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9847 üzenetére
mrskatejoe
Szia én a 8GB Class4 Scandisket használok semmi baja nincs én ajánlanám neked, is. De az EXT particót is gyönyörűen kezeli. Én meg vagyok vele elégedve. De hát te döntöd el milyet szeretnél.
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #9834 üzenetére
Hú de nagy szakértő lettem.
Pedig már többen leírták itt. A Class10-et felejtsétek el! Class6-ot kell venni. Méretben pedig amekkorát szeretnétek. Én csak megosztottam a saját esetemet, a Nokia Class6 8GB-os kártyám mint sd remekül működött benne, de az EXT-et az istenért nem tudtam rajta beállítani. A 2 és 4 GB-os kártyáimmal pedig az EXT is remekül működik. De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor. -
mocsanisi
senior tag
válasz
mrskatejoe #9787 üzenetére
mrskatejoe, callvote: Köszi, ez volt a baj. Magamtól sose jövök rá hogy ott még lehet egy középső gombos speciális menüt behozni
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9737 üzenetére
(#9737) mrskatejoe
Szia Igen ez így van a Skate V2-nél is meg a IA II-nils alpból a EXT3 használja nem kell állogatni semmit sem.
amdk7 Nálam az Ice Armor II van fent de alapból a EXT partíciót használja. Lehet, hogy valamit nem jól csináltál.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9763 üzenetére
Nem voltam jó anyagismeretből, fogalmam nincs milyen alapú, de egy kis fehér lap (illetőleg kettő...) és csoda szép piros lesz, ha nedvesség éri. (Egyikük a hátlap csavaron ül) Ezen kívül szokott még lenni az előlap alatti gomboknál, illetve a hangszóró rács környékén is. Skateet még nem szedtem szét, lehet ennyire nem felkészültek...
-
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #9763 üzenetére
A kártya jó mert megnéztem kártyaolvasóval a laptopom szépen látja meg kipróbáltam egy másik memkarival is.
Az indikátor semmi ördöngőség egy szerintem impregnált papír alapú dolog olyan mint a sonyericsson aksikon vagyis valami hasonló.Ha víz éri pirosra színeződik el ebből látja a szervízes,hogy beázott.De mondom nálam ezen nem látszik semmi. -
Danex
addikt
válasz
mrskatejoe #9731 üzenetére
azt olvastam az a file csak azt tartalmazza ,hogy melyik program mennyi fogyaszt... tehát ha feltöltjük 100%-ra akkor "kalibrálódik magától" mivel akkor törlődik a tartalma (igy rémlik vmelyik oldalra)
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #9722 üzenetére
"callvote
"megcsináltam a kalibrációt úgy hogy folyamatosan ment a 3g..azóta jónak mondható,2-3 naponta töltöm."
az aksi kalibrációt csináltad meg ?"
Erre én is kíváncsi vagyok
Nem emlékszem,hogy az IA2-ben lenne ilyen opció
vagy mégis
-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe #9648 üzenetére
Nekem is hasonlóak az eredmények.
Mondjuk nálam viszonylag magasak a pingek kb. 100 így nem teljesen mérvadó, de sajnos nem tudok most tisztán mérni egyet. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9648 üzenetére
Ezt melyik progival mérted?
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9581 üzenetére
a NEM speedtest alkalmazással több jön ki mint a speedtesttel..
minden más esetben nekem lassabb,játék letöltése szerverről és ugyanaz saját gépről(az biztosabb mert közel azonosak a feltételek)
weblapok betöltése stbstb.
a v2höz viszonyitva is mindenképp kevesebb.azon 10 perc ami ezen 100 -
Keeperv85
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9548 üzenetére
Inkább neee... én meg szét... Elég nekem az emberi hülyeség a könyvelési szinten.. Annyi csodás módon semmitől megjavuló teló van tudod... (Rá van írva, hogy "nem kapcsol be"... persze hogy nem, mert fel kéne tölteni az akkukat néha...
Vissza könyvelés: "DE IGEN B+!!!" )
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9519 üzenetére
(#9519) mrskatejoe
Szia barátom megint romot cserélsz tessék menni havat lapátolni!!!
-
Frozzy
őstag
válasz
mrskatejoe #9485 üzenetére
Router: Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND [TP-LINK] 300M Wireless N Gigabit Router
Mode: 11BGN mixed
Channel: 13
Channel Width: 20MHz
Max Tx Rate: 130MbpsSecurity: WPA/WPA2 - Personal(Recommended)
minden automatára állítva és egy jelszó megadvaMac filter: kikapcsolva
Wireless advanced:
Transmit Power: high
Beacon Interval: 100
RTS Threshold: 2346
Fragmentation Threshold: 2346
DTIM Interval: 1Routeren enyi van beállítva és láthatod is milyen routerem van. nekem ez tökéletesen muzsikál
telefonon semmi progit nem használok
Beállítások: 14csatorna szabályzó domain Wi-Fi alvás irányelve SOHA! -
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9502 üzenetére
és látod ez a másik (#9505) GRomeo hiába írod le hogy nem nyúltál ahhoz a részhez, mivel Ő mást tapasztal mint eddig ezért mi tuti optimalizátunk valamit, hiába írod le hogy NEM mi mégis...hát azt hiszem ez veszett fejsze nyele...
(#9504) callvote,(#9506) pp88: erről is sokszor volt már szó, IA megjelenése előtt mindenki CM féle funkciókat akart, mivel zsoca is közölte hogy a gyári rom forrása nélkül ezek a funkciók soha az életbe nem kerül(het)nek bele, így a CM vonal lesz teljesen előlről elkezdve...
(#9505) GRomeo: elnézést hogy mindig harmadik személyben beszélek rólad, de ha nekem nem hiszed mint rom készítőnek akkor kinek?
(#9508) bubus66: te teljesen másról beszélsz, a Market-ből letöltött app-oknak igen kevés köze van a telódon futó rendszerhez, de ezt minden esetben közli az app fejlesztője hogy mi a szükséges min. android verziószám általában: 2.1+ (azaz 2.1 felett)...egyébként a CM már rég 2.3.7 és NEM 2.3.5
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9502 üzenetére
CM7-ből egy "vonal" van...nincs több amiből válogathatsz...
-
joestone
addikt
válasz
mrskatejoe #9480 üzenetére
Igen , arról szól , egyenlőre egy sima 2.3.7 (persze jól telerakva google appokkal ) gyakorlatilag a Nexus S gyári romjának működését próbálom megvalósítani . Ez alól kivétel a bedugott fejhallgató esetén történő csörgés , mert az zavart így kikapcsoltam és most vagy csak a fülesben csörög vagy csak a speakeren. Nem nagyon akartam a gyári romot piszkálni , de a gyári romon meguntam , hogy megnyomva a bekapcs gombot nem éledt fel a kijelző sokszor csak sokadik próbálkozásra a proximity szenzor is hol működött hol nem hiába volt kalibrálva (ezt a működést továbbra is tudja) .A Nexus S -en soha nem volt kalibrálva azt mégis szépen működik , dehát az egy 20 -e Ft -al drágább telefon .
Elég sokat szívtam vele míg a wifit sikerült úgy működésre bírnom ahogy a gyári romban működik. Ne eth0 legyen az interface , hanem wlan0 , a gyári dhd.ko használható legyen az egyedi kernellel (a gyári dhd.ko méretben nagyobb , mint a kernelforrásból fordított verzió gondolom mert újabb ). A gyári dhd.ko modult is ezért használom , hogy a gyári wifi működést tudjam produkálni . (Ez szépen működött a gyári romon) . Az ad-hoc support nincs benne a wifi részben , de nem is szoktam ad-hoc netre csatlakozni . A kódolatlan wifi-t még nem próbáltam , ezt valószínüleg belerakom , ha nem működne .
Az fm kihangosítás még nem működik , de azt már látom ,hogy nem route-olja a hangot a speakerre , ezt elvileg tudom orvosolni az audio rész átdolgozásával. Mivel lassan az audio rész több logot generál , mint maga a rendszer így pontosan nyomon tudom követni éppen melyik résznek a végrehajtása zajlik. Mondjuk nem szoktam az fmrádiót használni , a CM FM rádiója is csak a kiváncsíság miatt került bele , hogy meg tudom-e oldani az fm kihangosítását.
9 óra 14 perce megy az fmrádió és 74% az akksi , persze wifi és 3g sem volt kikapcsolva .
Működik az is , hogy a gyári füles gombját megnyomva fel lehet venni a hívást, illetve leállítja elindítja a zenelejátszást a gomb .
Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker . -
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
és látod pont erről beszéltem, amit sokan szajkóznak az előbb-utóbb egyszer csak megjelenik annál is akinél sosem volt jelen...itt van pl.: (#9495) GRomeo esete, semmit nem tettem annak érdekében hogy wifi nála így működjön, az a rész teljesen ugyanaz az IA1-ben és az IA2-ben is, és ő mégis úgy látja hogy az egyik jobb...
de már azt is mondtam hogy tudom hogy hol a hiba, de ha egyszer a hozzávalók nincsenek meg akkor nincsenek, rengeteg infó csere van a külföldi kollégákkal minden nap, mert pl. "szereztek" olyan rendszerösszetevőket - és direkt nem részletezem - aminek nincs múltja egyszer csak lett, és működik vmi...lásd be ezt igen nehéz kideríteni ha a tulajdonosa pl. "nem akarja elárulni"....esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
Urak!
Elkezdtem az IceArmor témát tovább csinosítani, ezúttal ikonok terén történt változás.
Sajnos a különböző launcherek hiába témázhatóak, ha több alkalmazáshoz sincs meg az aktuális ikon, és felemás lesz a látvány.
Így néz ki most=> képek
Ha tetszik ez a vonal, akkor akit érdekelne, írja le, hogy mik azok az alkalmazások, amit minden rom telepítésnél biztosan felrak a készülékre (csak a fontosabb alkalmazások)
És akkor a témával cseréltetem ki az adott app ikonját (ebből a fajtából ~1200db áll rendelkezésemre) -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Ugyan az a routerem(TP-LINK TL-WR1043ND 300M) van mint neked is és a mérések egyértelműen a SkaTe rom alatt a legjobbak. Az Icearmor alatt siralmas volt viszont a 2-es már valamivel gyorsabb ez nagyjából elég is lenne. Böngészni,youtube-ozni elég az Icearmor2 sebessége,de én mindkét rom vonalat(SkaTe-CM) favorizálom ,ezért időnként a romokat váltogatom és így elégedett is vagyok
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Mindenki írta, aki ért hozzá (nem én), hogy ez általános CM betegség. Innentől nekem az IA sajnos használhatatlan, pedig én is kipróbáltam volna. És akkor még nem is beszéltem az "egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem" hibáról. A SkaTe mindkét verzióját feltettem, egyből működött minden, nem kellett segédprogram/kalibrálás/fórumozás/sámánszertartás valamelyik program/szenzor beüzemeléséhez
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9485 üzenetére
Ehhez csak annyit hogy nekem is ilyen routerem van,neked már mondtam...
én sem hiszem hogy szar router lenne vagy szar beállításokkal,hozzáteszem eléggé testreszabható.
De tény..V2 alatt jobban teljesít a wifi,mondhatni többszörösét hozza...
Míg IA alatt mér pl 7 mb/s letöltést, V2 alatt méri a rendes 40mb/-st.
Itt is megy kábelesen 2 gép,wifin 1(wifi néha+1) és 3 telefon.
Véleményem szerint nem a router hibája,már csak azért sem mert másik routerrel is ugyanez van,ja és a többi telefonnak jó a wifije -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9268 üzenetére
(#9268) mrskatejoe
Szia meg oldódott a wifi próbalámád V2 vissza rakásával?
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9293 üzenetére
azt a méretezőt is tudod állítgatni minden irányba a széleiknél...asszem majdnem teljesen széthuzható minden irányban.
-
grotib
tag
válasz
mrskatejoe #9289 üzenetére
Ok. Akkor ez is amolyan mende-monda.
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9244 üzenetére
/system/media/audio
-
Joshi
titán
válasz
mrskatejoe #9211 üzenetére
Én is furcsának találom a wifi kezelését, első körben felraktam az IA2-őt majd a marketről letöltöttem a Wifi Speedtest alkalmazást. Közel olyan eredmény született mint a névleges netkapcsolatom azaz 20/10-es Digi egy TP-Link N-es 300-as routerrel. A system partíció átalakítását követően ismét felraktam a romot de már csak olyan 5/5-ös sebességeket produkál a holmi.
Na nem mintha nem lenne elég de hogy ez mitől van az x-akták.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9063 üzenetére
Flash_Player_11.0.1.152
nekem ez van. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9061 üzenetére
őő ez nemtom melyik csomag nekem a 11es flash van fent
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9059 üzenetére
sztem is jobb főleg ha nagyrészt magyar
[link]
-
okoska74
senior tag
válasz
mrskatejoe #9009 üzenetére
Szerintem se volt a fehér csík ott. Csak Ice Armor témáknál jön elő és nem függ a háttérképektől. Az eredeti CM7 témánál nincs csík.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9012 üzenetére
A Windosw ba akár az XP-be akár Win7-ben van egy olyan hogy Kellékek==> abban egy olyan, hogy PAINT
Így néz ki PAINT
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9009 üzenetére
Téged zavar engem nem szerintem még tök jól néz ki. bocs de én is elküldtem a zsocának csak mire meg irtam te már be linkelted
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #9008 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9006 üzenetére
Hiszen az átlátszó
Nyilván a launcher a hibás, megmondod melyiket használod?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #8996 üzenetére
(#8996) mrskatejoe
Itt meg találod Extra Beállitások==> Felület==> Állapotsor Tuningolása ==>Akkumlátor Állapot azon belül meg találod.
-
bagyusz
őstag
válasz
mrskatejoe #8996 üzenetére
Benne van, FELÜLET -> állapotsor tuningolása
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #8965 üzenetére
Köszi meg találta a balfék csak nézni kellet volna
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #8938 üzenetére
Nem értettem félre. Nincs ezzel gond engem is érdekelne a dolog. Csak megjegyeztem.
-
Jano_023
őstag
válasz
mrskatejoe #8933 üzenetére
Szegény Zsoca épp most adta ki az új ROMot, és már az újabbat várjatok. Ez igazán elismert, de hagyjátok szusszani egyet. Köszi a munkát holnap fel is dobom az új ROMot.
-
viperabácsi
addikt
válasz
mrskatejoe #8933 üzenetére
Hali én is arra várok mert nekem az igényeimhez közelebb áll a skaTe v2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest