-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
bobooo #11494 üzenetére
Itt a megoldás a vezetékes headset gomb problémájára.
Horus közbejárásával Kelzsoca készített egy kis csomagot amit recovery-ből kell feltenni és már működik is a headset gombja. Nagy köszönet érte.
Itt a link ahonnan le lehet tölteni: http://www.mediafire.com/?j2cunl43dpnc444 -
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10141 üzenetére
Igazából a telefon saját memóriájába szeretném bemásolni a névjegyeket(telefonszámokat), de csak 100 -at enged még a sim kártyán több mint 200 fér el. Nem értem ha már dinamikus a készülék telefonkönyve miért csak 100 at enged? igazából a kis régi sony ericssonomon símán megfért az kb 420 szám, itt meg nem engedi felmásolni a telefon memóriájába. Mi lehet a gond?
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
mrskatejoe #10081 üzenetére
Köszi a választ.
Jó 5let volt. Találtam is egy jó kis progit Mobiledit! néven.Olyan gondom van vele, hogy egy régi sony ericssonról szeretném a névjegyeket átrakni vele a telefon memóiájába de csak 100 bejegyzést enged. Nekem meg van vagy kb 400 telefonszámom ami kelhet. Tudtommal a készülék telefonkönyv mérete dinamikus. Mi lehet a gond? -
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Minndenkinek!
Kezdő vagyok az androidos témában és pár napja lettem boldog tulajdonosa egy ZTE Sakte készüléknek. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs esetleg ehez valami hasonló program mint pl. a nokiákhoz (PC Suite) amit feltelepítek a pc-re és onnan tudok menteni meg minden egyébb funkciót használni? Lehet volt már erről szó de nincs időm ennyi hozzászólást átnézni.
Sry. Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- E-roller topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest