- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Letöltöd ezt a csomagot: letöltés
Kibontod, majd a media mappát, ahogy van bemásolod az SD kártya gyökerébe.
A ringtones mappába bemásolod az mp3 formátumú csengőhangod, újraindítod a telefont, és már bent is lesz a listában.
Keresőszavak: hang, csengőhang, sms, sms jelző, hívásjelző, értesítő hang, media, mappa, mp3, egyedi csengőhang
-
kelzsoca
félisten
Nyilván a firmware cserét kihagytad a felsorolásból, különben nem szállt volna el az a MAC cím, így Modaco-n kérheted is a segítséget.
(#1926) hunaqua
Én úgy tudom, ez a bluemonte egyrészt fel sem fér csak az eredeti system partícióra, másrészt a cache sincs átküldve a RAM-ra, tehát nem kell csodálkozni azon, ha nem működik megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest