- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Tudom, kicsit vicces, de még csak ma tapogattam meg élőben a telefont. Szép nagy (relatíve), bár nekem már nekem már nem számít hatalmasnak; egy kézzel simán kezelhető, hüvelykujjal bárhová el lehet érni (tapasztalataim szerint). A gyári szoftver eléggé tragikus, első dolgom egy launcher telepítése lenne. A hátlap tényleg jól gyűjti az ujjlenyomatokat, ezt el lehet nézni az ár tudtában, bár sosem fogom megérteni, az MWC-s verzió miért nem felelt meg a végleges változatban. Mindenesetre számomra annyira nem nagy fekete pont, nem igazán szoktam bámulni a telefonom hátlapját.
Tehát nem rossz telefon, már csak úgy kellene megnéznem, hogy normális ROM és launcher fut rajta, hogy tudjam, mit lehet belőle kihozni (így nem jött le a 800 MHz-es MSM7227T proci kis előnye).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest