- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni.
A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz
Hát egyenlöre ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest