- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joni20
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem lehet szinkronizálni a facebookal a telefont?. Már mindent kipróbáltam, de nem szinkronizál! A SkaTe v2 van fent. de amikor az előző SkaTe volt akkor sem tudtam szinkronizálni! Ezért tettem fel a v2-öt mert azt hittem ezzel megoldódik a probléma.
-
joni20
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem lehet szinkronizálni a facebookal a telefont?. Már mindent kipróbáltam, de nem szinkronizál! A SkaTe v2.5 van fent. de amikor a 2.0-ás volt akkor sem tudtam szinkronizálni!
-
joni20
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy bugyuta a kérdés, de fent van a SkaTe V2-es rom és bármilyen ringprót, vagy ring cserélőt használok mindig csak a Beat Plucker hangja hallatszik ha hívnak. Pedig beállitottam egy egyedi mp3-at! Már a hajam tépem, hogy mit csináljak -
joni20
csendes tag
Fent van a SkaTe rom
! Sajnos még mindig nem tudom a facebookot szinkronizálni, pedig feltettem az update is! Valakinek sikerült már?
-
joni20
csendes tag
Nem tudom, hogy járt-e valaki úgy mint én! a következő történt, tegnap este fel akartam tenni a skatre a Bluemonte romot, ezért rottolni akartam a telot. Meg is csinálta szépen a rotolást, majd utána feltettem a romot. Bekapcsolás után szembesültem, hogy nincs wifim, mert a MAC címem átírta valami. Utána hiába tettem vissza a gyári t-s romot továbbra sem volt wifim. Utána olvasva a Modacon, végül is a MAC adresst kellet átírni hexadecimálisban, hogy újra legyen Wifim!
Valaki tudd esetleg olyan megoldást, hogy ne másszon el a MAC cím, és oc-és romot tudjak feltenni?, vagy csak a proci jelét valahogy felhúzni?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest