Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

válasz #40993792 #11702 üzenetére

Kedves Zsolt :B

Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam :Y
    Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
    Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocsesz :) :)

megjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is " :R

(#11704) aldebaran

...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate :K Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
    Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
    A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
    V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
    V2 pro ;] ;]

Új hozzászólás Aktív témák