- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #11702 üzenetére
Kedves Zsolt
Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam
Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocseszmegjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is "
(#11704) aldebaran
...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate
Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
V2 pro
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Túra és kirándulás topic
- Bestbuy játékok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged