- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #11702 üzenetére
Kedves Zsolt
Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam
Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocseszmegjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is "
(#11704) aldebaran
...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate
Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
V2 pro
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest