- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #11702 üzenetére
Kedves Zsolt
Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam
Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocseszmegjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is "
(#11704) aldebaran
...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate
Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
V2 pro
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged