Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
powers #41551 üzenetére
aham ez nagyon érdekes...
én jelenleg még nem raktam fel mert - majd kelzsoca megmondja - nekem 02-13-ai FLB_R8_Hun_update van fent, és nemtom hogy kompatibilis-e vele.
fent olvastad a megkerülős utólagos megoldásomat?? (#41434)
kelzsoca:ahogy látom akkor nem a Camera.apk volt a ludas? (deviceinfo?)
-
apeelme
addikt
válasz
powers #41549 üzenetére
na hát ezért nem értem mert ha rögtön fotózás után megnézed a kép Részletekben és ott nem írja, akkor hogyhogy reboot után ott lesz.
Ezt a pozíciót EXIF adatként menti el, azaz ha felmésolod gépedre megfelelő szoftverrel le tudod ellenőrízni az EXIF adatokat (hol,mikor,mivel stb készítette).
Tehát elmondásod szerint reboot után (vagy előtt) hozzá kell nyúlnia a fájlhoz hogy beleírja.#41541 Tomate: köszönöm, de követtem és részt vettem a beszélgetésben délután tehát tudom hogy mi az alapprobléma.
-
kelzsoca
félisten
válasz
powers #41501 üzenetére
Erre a cuccra még várni kellene, mert a készítője elég rossz munkát végzett és vmi. borzasztó pixeles képeket alkalmazott, így ezeket szerintem javítom, esetleg ránézek még a honosításra is, ma biztos nem lesz meg.
A mongol javítást mindjárt kidobom, én ezután nem tudtam előhozni új képnél a mongol szöveget.
Továbbá a settings.apk-ban is számtalan javítást végeztem el, ez főként a fordítással kapcsolatos, de úgy néz ki sikerült fixálnom a rezgés-némítással kapcsolatos dolgokat is. -
kelzsoca
félisten
válasz
powers #31598 üzenetére
Feltettem a csudazip2-t a leírás alapján, majd feltettem egy főzött romot a leírás alapján, a zöld robotig jut el a telefon és nem megy tovább, mi a gond?
Miután felment a csudazip2 és bejön a recovery rom felrakása előtt, a következőket csináld végig:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cachemounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcardKiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
......................................................................................................................
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, és még mindig megáll a zöld robotnál, most akkor elrontottam a telefont?Nem rontottál el semmit, minden változtatás visszaállítható az alap csodazip-el.
.............................................................................................................................................
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Opel topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest