- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Glatius
őstag
-
válasz
stefi68 #44431 üzenetére
Nem bugos a 0X90 mod? Amikor én próbáltam, azt csinálta, hogy újraindítás után eltűntek a widget-ek. Állítólag ha kiszeded a power widget-t az értesítősávból, akkor megmaradnak a widget-ek.
Nálam conservative-ra van állítva, és soha nem volt gond a sebességgel. Ondemand esetén kisebb terhelésre is megemeli a proci órajelét, azért gyorsabb.
Viszont ami a szívfájdalmam: a 'Menü' gomb telefon feloldó funkciója nem jól működik.
Az csak arra jó, hogy feloldd a képernyőzárat (a csúszka helyett), a képernyőt továbbra is a power-el kell bekapcsolni.(#44432) Tomate:
fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-3.0.1.4-blade.img -
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #44075 üzenetére
A téma bezavarhat neki, esetleg nézd meg így ahogy most van, továbbá rendszeralkalmazások optimalizálva is vannak a romban, köztük a framework-res.apk is.
A recoverynek semmi köze hozzá, a fontnak meg valóban semmi.
(#44076) embe
Ilyen hogy nincs market és hasonlók nem lehetnek, mivel a rom ilyen tekintetben hibátlan, csak hibás telepítés esetén fordulhat elő hogy nem települ fel alkalmazás.
(#44074) csaresz002
Ha fat32+ext partíciót szeretnél akkor mindenképpen recoveryből csináld és ne külső programmal, egyébként EASUS, amit kérdeztél.
-
Saccco
nagyúr
válasz
stefi68 #44069 üzenetére
Lehet, hogy neked is beakad a gallery. Pár óra alatt már 3szor riaszt a Watchdog, hogy a gallery rendetlenkedik. Elsőre azt gondoltam, csak azért mert feltérképezi a képeket. De 3szor egymás után?! Simán lefogja a cpu 55-60%át. Ha nem hagyja abba majd jól kiherélem a rendszerből, de előbb még egy dalvik wipe-t rányomok.(#44070) B-L-A-C-K:
Szerintem igen.(#44072) embe:
Nekem benne van. -
válasz
stefi68 #33822 üzenetére
Ezt? 0x90-flb-r8-final.zip (Untested but updated versions)
Igen.Azt írja ugye, hogy a téma update után kel feltenni..., akkor ez felülírja a téma beállításait, állapotsor, ikonok, színek, stb.?
Nem, csak a services.jar-t írja felül ami a témához kapcsolódik, de nekem minden maradt olyan, mint előtte.
szerk.: de ha a mod után teszed fel a témát, az valószínűleg mindent felülír.Mi a helyzet a fekete állapotsoron fekete órával? (zsoca írta)
Nem próbáltam, de ott a lehetőség az óra színének változtatására.Viszont van még benne egy bug, ami nincs feltüntetve a mod oldalán (vagyis csak a fórumban van róla szó):
Egy újraindítás után a widget-ek eltűnnek, minden egyes alkalommal hozzá kell adni. Azt írta a srác hogy ha lesz ideje ránéz a hibára. Addig szerintem nem érdemes használni.
Amúgy a funkciók működnek, tehát lehet lezárt képernyő mellett hangerő fel/le gombokkal zenét léptetni, lock screen-ről megállítani a zenét, stb. Ha az előbb említett bug ki lesz javítva, akkor must have -
hjanos1
senior tag
válasz
stefi68 #33025 üzenetére
BlueGingerbread-circlemod-FLB_hun
Hamarosan letölthető lesz a többi téma magyar verziója is. -
vargalex
félisten
válasz
stefi68 #32447 üzenetére
Tudom, én vagyok a béna
, de nekem csudazip2-re (azaz átméretezet partícióra) nem ment fel a flb-froyo-blade-r8_hun.zip. Hiába követtem a leírást (wipe, format ...), megállt a zöld droidnál. Míg eredeti partícióméretekre (csudazip után) feltéve simán indult.
Szerk.: Nem akarok újabb vitát indítani ezzel...
-
lsebestyen
addikt
válasz
stefi68 #29186 üzenetére
jah, azt használom, és azt írja ki, h K, febr. 1 (Hét 5)
de ezeket a kiírásokat lehet variálni, én a kövi ébresztés szoktam kiiratni vele, de kedvedért megnéztem h hanyadik hetet ír.kiírja még az időt, nagy számlapokkal, és h hol vagy, milyen az idő, és ehhez van egy szép ábra.de van hozzá csomó téma, amit a beállításoknál lehet letölteni.sztem ennél jobb nincs -
istnag
addikt
válasz
stefi68 #26008 üzenetére
Természetesen én is gratulálok és köszönöm a magyar fordítást mindenkinek
Elegant Steel theme ről itt találsz képeket -
Keeperv85
nagyúr
válasz
stefi68 #25526 üzenetére
Nem rejtélyes, csak kicsit kevés a support hozzá.
Azt nem tudom, hogy a "c:\Users\<username>\apktool\framework\1.apk -t honnan veszi?
Az alapfájlt a saját állományából csomagolja ki, DE azt nem minden apk tudja használni már, ezért a kikódolási hiba elég valószínű....
Nem akarom, hogy mindenki neki álljon ontani a fordításokat, mert abból semmi jó nem sül ki, keress meg privátban és megpróbálok segíteni, bár még nekem is van néhány "sötét folt a képben..."
-
Indiant
addikt
válasz
stefi68 #23477 üzenetére
Neked barátom, mivel a Te érdemed a fordítás elárulom mi volt a baja.
<string-array name="dock_background_entryValues">
<item>default</item>
<item>custom</item>
<item>glass</item>
<item>froyo</item>
<item>froyo_wide</item>
</string-array>-ezeket nem kellett volna lefordítani. Mert úgy nem tudta értelmezni a program.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
stefi68 #23477 üzenetére
Működik alapból. Megtennéd, hogy elküldöd a magyar nyelvi fájlokat? Nincs kedvem az egészet újra fordítani, ha elég lenne csak a helyére tenni
szerk: Nem, nem azzal csinálom. Azt csak akkor vetem be, ha már tuti megy előtte. Manuális megoldás, meg némi fekete mágia a Win Rar-ban
-
Lasy
veterán
-
istnag
addikt
válasz
stefi68 #21911 üzenetére
Ja lefordítottam az alpha4-et,de mire végeztem már kint volt az alpha6, így le sem teszteltem
Egyébként több helyen úgy csinálják,hogy kiteszik az xml fájlt egy weboldara, ahol online szerkeszthető és menthető. Így aki arra jár beír egy két fordítást ész kész is. Ennyire nem vagyok mágus,sőt semmenyire sem, így ezt nem tudtam megoldani.A példa mindenesetre követendő lehet...
Sto911: Utána nézek, nem ismerem ezt a progit...
-
Saccco
nagyúr
-
synar
őstag
-
tmart
csendes tag
válasz
stefi68 #19906 üzenetére
És azt kisérletképpen nem nézted meg, hogy rendesen alszik-e telefonod,
és nem lehet felébreeszteni a három gomb közül bármelyikkel?
Én ezzel küzdök, de nálam nem progifüggő, hanem cella készenlét függő.
Repülő módban szinte semmit nem fogyaszt 20h=1% fogyás, de ha hálózathoz
csatlakozik, akkor úgy fogyaszt, mintha folyamatosan használnám.
És bármilyen rom van felrakva, ugyanúgy. -
Saccco
nagyúr
válasz
stefi68 #19081 üzenetére
Úgy néztem a data/app mappa tartalma egyezik a system/sd/app mappa tartalmával. Root explorerrel néztem felül kiírja a méreteket és ott az ext partició mérete látszik. Mind a kettő könyvtár esetén.
Úgy lehet helyet spórolni, ha system/app mappába átraksz apk-kat. Viszont ezeket ilyenkor nem lehet frissíteni, illetve ha frissíted akkor visszakerülnek a data részbe.
Elég átmásolni és restart.cr33p:
Nem csak a JJ-k húzhatóak? -
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #18145 üzenetére
Egyébként a kalibrálásnak 2 oldala van, hiába csinálod meg a maxot, az csak arra lesz jó hogy tovább tölti, mint eddig, viszont ha minimum kalibrálást, akkor eleve tovább fogja bírni egy töltéssel, hiszen akkor a minimum értéket veszi figyelmebe, ami a kalibrálásnak köszönhetően sokkal kevesebb, mint alap esetben, és ennek a maximum-minimumnak a kalibrálása jótékony hatással kell lennie az üzemidőre is.
Egyébként 30 órát is töltheted, ha az elektronika lekapcsolja, akkor semmit nem érsz el vele
Továbbá ne használjatok semmiféle task killert, az android memóriakezelése teljesen más mint egy pc-nek, és ha szükséges majd ő lekapcsolgatja azokat a futó processeket.
-
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #17726 üzenetére
Szerintem adj egy esélyt a SwitchPro programnak is, igaz ennyire nem testreszabható.
(#17731) mrmrg
Az usb-s töltés számítógépről alig töltögeti a készüléket, hiszen maximum 500mA leadásra képes összesen a vezérlő, de ha ebből más usb-s cucc is használ akkor ez az érték csak csökken.
A gyári töltője 700mA-t tud leadni csak a készüléknek.
Továbbá nem ártana kalibrálni az akksit, nemrégiben volt róla szó, keress rá a topicban (kereső)
--------------
Más téma:A kínai újév 2011 február 3-án veszi kezdetét. (Nyúl éve lesz)
Ez annyit jelent hogy eddig a Kínaiak nem igazán fognak dolgozni
Ezt a Kínai romot váró emberkéknek írtam le.
-
djozsi
senior tag
válasz
stefi68 #14477 üzenetére
Szerintem amúgy simán belefér, a ZTE-hez hozzátartoznak a rajta levő illetve a használatát jobbá, kényelmesebbé tevő szoftverek is. Attól még, mert van egy külön topik appoknak szerintem simán meg lehet itt tárgyalni, hogy a gyári dialernél van-e jobb és hasonlóak.
Kérdésem is lenne, szintén némileg OFF. Nálatok be van állítgatva, hogy ha hív egy ismerős, akkor kitegye a fényképét? Őszintén szólva teljesen felesleges dolognak érzem, ma egy kollégám mégis kábé "lecseszett", hogy mi az, hogy mindenkinél szürke ikonok jelennek meg én meg csak néztem...
Ha mégis arra vetemednék facebookról át lehet szinkronizálni a képeket vagy egyesével le kell mentenem és be kell állítgatnom? -
Murderer69
őstag
válasz
stefi68 #9775 üzenetére
én azt használom szerintem teljesen elfogadható a sebessége ha nagyon kell akkor csinálok egy vidit.....
SutiAdi
ülj le 1es akár hiszed akár nem ez nem vindóz kicsit utána olvsahatnál az android memória kezelésénekstefi68 persze vannak témák amik szerintem marha jók icon packok szintúgy jók és nem a köcsög fekete hátteret kell lesned a menüben...
sok beállítási lehetőség fain dock-ok én szeretem... -
Ronam
addikt
válasz
stefi68 #7113 üzenetére
gradiens hiba valóban nem zavaró annyira.pixelhibáról nemtudok semmit,az enyémen hál istennek nincs
.a telo hangerejére már van sound boost,pont most raktam fel és nagyon faszán szól
.wifi problémára is van már megoldás,legjobb ha a gyári t-s rom helyett majd feldobod az alpha4et.persze csak ha megveszed a telót
.
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest