- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Van már valami azzal kapcsolatban hogy az új bladeknél miért nem jó a főzött romoknál a kijelző?
-
kmisi99
addikt
Hoppá mi jött ki 17:51 kor
update-cm-7.0.0-RC3-Blade-signed
[link] -
kmisi99
addikt
Akuteszt CM7 n19 Tegnap feltöltöttem kb 80% ig most kb 40% on áll. Igaz nem sokat használtam.
-
kmisi99
addikt
Hát én rákötöttem hangfalra eredmény basszus elég gyér hangminőség 10/5 hangerő 10/5 (ha szoftveresen próbálok basszust adni akkor csak recsegés zúgás lesz belőle)
Majd rákötöttem az N82 őmet is basszus van basszus és méghozzá egész szép hangminőség 10/8 hangerő 10/8
Ilyen ez akkora a szórás ezekben a rohadt telefonokban hogy nemigazszerk: Nos most csináltam egy kis összehasonlítás hát annyira tényleg nem szörnyű a helyezet de azért az n82 érezhetően szebb hangot ad
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Ezt kapom ha fel akarom rakni az audio boostot link
Ez mi lehet? Nem értem pontosan. CM modról van szó. És az audioboost nélkül siralmas a hangzása a bladenek -
kmisi99
addikt
Valaki itt használja minőségi agybadugós fülessel a bladet? pl sennheiser? Mik a tapasztalatok tud hangos lenni? Basszus milyen? Mert akarok venni egy cx300-400 II-t és nem akarok azért kidobni súlyos ezreket ha ugyan olyan gányul szól mint egy 500 forintos nóném fülessel.
-
kmisi99
addikt
válasz mira72 #44940 üzenetére
Hát nem rossz csak kicsit nagy. Érdekelne hogy minőségi erős basszusos agybadugós fülessel már megfelelő lehet a hangerő és a basszus? Mert én eddig egy SE HPM70 el próbáltam. Ott nem volt valami kemény a bass meg a hangerő se! De azt tudom hogy más készüléken se túl hangos
-
kmisi99
addikt
Basszus növelésre nincs semmi normális módszer? Mert ha pl poweramp ba növelem akkor ott nem basszus lesz hanem torz recsegés. Elvileg az audioboost fent van mert R8 am van.
Ja és nem a füles a gond mert egy másik telefonnal szép basszust produkál -
kmisi99
addikt
Az audioboost hoz kell valami formázás vagy ilyesmi? Mert nekem nem akar felmenni. Azt írja ki hogy installation aborted
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Na fent van a nightly 19. Kíváncsi leszek mennyire kiforrott már.
-
kmisi99
addikt
Na dejó úgy látszik a az flbr10 lite is olyan ami nem nekem való! Hiába raktam újra a romot szarakodik hívásoknál! Az első pár hívásnál jó volt de most megint szar. Most hol elment a hang és a főhangszórón ment egy fél másodpercig majd visszajött majd megint csak nem hallottak. Rakhatok fel valami régi lassút Ugyan ez volt anno az r11-12 vel a hangszóró befagyott állandóan belassítva az egész telefont. És csak nálam jelentkezett a hiba
-
kmisi99
addikt
válasz manyeszkusz #44447 üzenetére
Ha a telefon leírásában nincs leírva az hogy felmászik 3g re tényleg érdemes fogyasztóvédelemhez fordulni mert a boltban nem figyelmeztették
-
kmisi99
addikt
Amikor a szervízmenübe megyek a sensors ba az van alulra kiírva hogy proximity is fail. Ez lehet gond? Vagy csak azért nem megy mert nem hívnak így ki van kapcsolva?
-
-
kmisi99
addikt
FLB-R10b lite. Az van hogy hívásoknál felveszem pár másodpercig hallanak majd csak ennyit hallok a telefonba halóóóóóó ittvagy? halóóóóóó. Szóval valamiért elmegy a hang. Ez csak az FLB-R10b lite nál jelentkezett eddig. Tegnap kb 4x volt ez egymás után majd újraindítottam a telefont és amikor akkor hívtak ha jól emlékszem jó volt majd ma reggel is jó volt de most este újra csak halóóó?? A kijelző világít és le is tudom tenni szóval nem az a gond
Talán lehet azért mert ha a tárcsázóra megyek kiírja hogy a folyamat android process acore leállt?
Illetve ha új rom kell akkor a CM et raknám fel. Elég jó már? Vagy még mindíg érdemes várni? És ahhoz kell mem kártya felosztás? Nem a kelzsocást raknám hanem az alapot[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Reggel 8 kor vettem le a töltőről azóta volt már negyed óra wifi és egy kis nyomkodás az akksi 100% imádom ezt az r10 et
-
-
kmisi99
addikt
Tényleg rohadt jól bírja az akku az R10 ben Ma reggel 50% on volt az aksi azóta volt kb 3 óra wifi egy óra játék és most van 21% on
Amúgy lehet nem windows de én akkor is jóval gyorsabbnak érzem amikor nem félmilió program van a memóriában[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Melyik az eddigi legjobb Cyanogen? Mert már van rc2 meg 15 meg mittudom én mi! És nem tudom mi a legújabb! Ja és ahhoz kell EXT2/Fat partíció? Illetve A telepíteni kívánt alkalmazásokat csak a egy másik romból bele kell rakni a system app mappába?
-
kmisi99
addikt
főzött romokkal nálatok a gyári füles gombja elindítja a zenét? Vagy csak nekem rossz a füles?(kicsit forrasztva lett mert hamar elszakadt az érintkezésnél)
-
kmisi99
addikt
Ha mobilnetet használok akkor nagyságrendileg mekkora adatforgalmat generálna havonta az általa automatikusan frissített alkalmazásokkal? értem ezalatt az időjárás előrejelzést, és az ehhez hasonló frissítést igénylő alkalmazásokat
-
kmisi99
addikt
Mik a különbségek az r8-r9-r11-r12 közt mi értelme hogy ilyen sok van?
-
kmisi99
addikt
Van valami infó arról hogy milyen a grafikus gyorsítója a blade-nek?
-
kmisi99
addikt
CM7 en másnak is hibajelntést ír ha az alkalmazáskezelés meg akarja nyitni? Továbbá nem fut az angry birds Így kerül vissza a 2.2
-
kmisi99
addikt
Ez a kalibrálás az amire gondolok hogy fullra lemeríteni majd fél napig tölteni? Mert ez hülyeség! [link]
-
kmisi99
addikt
Na fent van a cyanogen 7 eddig tökéletesen megy! quadrant ba 840 pontot kapok amit gondolom el kell osztani vagyis 420. Témát lehet rá tölteni? Mert ebben a vidiben pl [link] A menü háttere is más!
-
kmisi99
addikt
Nekem se bírja valami jól! Két naponta töltöm és ezalatt a két nap alatt fél óra zene hallgatás fél óra játék és negyedóra wifi van semmi más!
-
kmisi99
addikt
Látom hogy tegnap már új cyanogenmodot adtak ki! Ez már mindennapokban már használható vagy még mindig érdemes várni?
-
kmisi99
addikt
amikor a Blade fókuszál kiad ilyen kattanó hangot az mi lenne? Az optika fizikailag mozog benne vagy mi?
-
kmisi99
addikt
Ez a Cyanogen 7 amit itt emlegetnek ez mi lenne? Ez egy rom?
-
kmisi99
addikt
FLB R8_HUN rom om van és oszt társam elállította az alap greenes háttérképet! Hogy lehet azt visszarakni mert nem találom a telefonon!
-
kmisi99
addikt
A poweramp Gyönyörűen működik!
De úgy látom nem a widget volt a probléma! A korábbi problémám sikerült előidéznem egy DJ programmal is! Valamiért az zenét nem kedveli De nem baj azt úgyse sűrűn használom! örülök hogy a zenelejátszás jó lett! -
kmisi99
addikt
válasz latis666 #29325 üzenetére
A videó valóban homályos de mivel a topikban a legtöbb ember ismeri ez a telefont nem szükséges látnia az írást hogy tudja mi történik szóval látszik hogy nem szól a zene és belassul a teló és látszik a 100% cpu használat! Megfogadom a tanácsod kipróbálok más zenelejátszót! Tudnátok valamilyet ajánlani? A lényeg hogy egyszerű legyen lehessen lejátszási listát csinálni és legyen widgetje!
A powerAMP eddig jónak tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Na újraindítás után újra előjött a hiba! Itt a videó! Youtube
Lehet látni hogy hiába nyomkodom össze vissza eléggé megfagy a zenelejátszó! -
kmisi99
addikt
Régebben próbáltam más lejátszóval is akkor is előjött! Majd kipróbálom a powrampot is!
De ez szórakozik velem! Le akartam videózni a hibát rögtön elő is jött csak a szar n82 őm lemerül pont amikor a hiba előjött! Ki bekapcs bekapcsnál nem akar indulni akku ki akku vissza most már jó! Na kezdjünk neki a videózásnak újra! És az istennek se tudtam most előidézni Pedig úgy nyomogattam mint a hülye össze vissza váltogattam a számok közt és semmi! Bezzeg kb fél óra alatt kb 3x jött elő most meg nem tudom előhozni!Mindjárt kikapcsolom meg be hátha előidézhetem és levideózhatom újra!
A gyári lejátszót használom![ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Ez nem igaz! Alig fél órája raktam fel a legújabb kb 1 hetes kelzsoca r11 et! Erre már megint szar a zenelejátszás! Elindítom a zenelejátszó widgetről valamelyik számom és random szerűen van hogy jó de van hogy megint csak 0:00 át ír ki felül az értesítések köz kiírja hogy folyamatban .... zeneszám de mégse szól ellenben a cpu 96-100% környékén van mindaddig míg nem indítom újra!
Hiába zárom be hiába próbálok mást indítani nem jó! Ugyan elindul más zene de cpu továbbra is 99 körül! És nem az adott zenével van gond! Mi lehet a gond? Ezt csinálta az egyel régebbi kelzsoca r11 ben is és mindent pontról pontra követtem formáztam azt a wipe data akármit is! A gyári T-s romal nem vol ilyen probléma Ötletek?[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Az ha a kelzsoca r11 ben a zeneszámok tekerése/váltása közben egyszerűen 0:00 ugrik a zene és cpu használat 100% lesz az user error? Egy rom újrarakás megoldja?
-
kmisi99
addikt
Rekord! Amióta megvan a telefonom (11nap) Azóta most először van hogy nem kellett este tölteni töltöm
-
kmisi99
addikt
Szerintetek blade hez milyen gyors mem kártyát érdemes venni? Lenne különbség egy class 2 es vagy 4 os közt? Mert az ebayen többnyire csak class 2 esek vannak és ott jóval olcsóbb!
-
kmisi99
addikt
A google talkot fel akartam rakni! Írták hogy töltsem le a gyári t-s romot! Le is töltöttem ki is szedtem belőle de nem engedi telepíteni Azt írja az alkalmazás nem lett telepítve!
Talán root jog kell neki? Valami más megoldás? -
kmisi99
addikt
Az APNdroiddal mi a fenét kell csinálni? Nálam szart se csinál! Pedig a marketből van! Mondom biztos letiltja az a mobilnetet! Egy fenét kapcsol be a teló wifit kilövön azon nyomban már látom is hogy 3Gfel/le
-
kmisi99
addikt
A javított kelzsoca r11 ben valainek jelen van az a bug hogy egy csomószor ha eldinítunk egy zenét az nem indul és 100% proci használat? Mert nekem az egyel régebbiben jelen van és nagyon idegesítő mer be/kikapcsal orvosolható
-
kmisi99
addikt
Videó konvertálásra nagyon ajánlom mindenkinek az any video convertert! Nagyon jól konvertál gyönyörűen meg a videó az alap lejátszón is és kellően széthúzza a videót így fullképernyős lesz!
-
kmisi99
addikt
Mibe konvertaljam milyen felbontasban es milyen bitrataval a fillmeket? Ugy hogy le tudjam jatszani viszonylagjo minosegben es szaggatas nelkul a
filmeket? -
kmisi99
addikt
Az apn droidon hol látom hogy kikapcsolta a mobilnetet? Mert hiába megyek a 3G/EDGE/GPRS re ugyan úgy zöld marad a csík alatta!
-
kmisi99
addikt
A lementett T-s romba hogy tudok belenyúlni mert a google talkot ki akarom szedni mert arra szükségem van és a neten nem igazán van fenn sehol
-
kmisi99
addikt
A kelzsoca r11 romnál van valami megoldás arra hogy 10 esetből 8 szor ha zenét akarok hallgatni a zene nem indul el de cpu használat 90-100% és egy ki be kapcsig úgymarad
És nem csak a gyári lejátszóval történt ez! -
kmisi99
addikt
Nekem a 2.2 óta az assaissins creed HD ellég csúnyán szaggat míg t-s 2.1 en szépen ment a crusade of destiny is elég szépen szaggat
-
kmisi99
addikt
Nem tudom hogy ismert hiba e de a kelzsoca r11 el előfordul hogy usb ről levétel után a zene nem indul a homescreen re rakható zenelejátszó widgetel. És csak miután a feladatkezelőben bezárom a zene programot azután lesz jó!!
-
kmisi99
addikt
ezzaaazzz
Sikerült Fent van a kelzsocar11
Eddig rohad jó!
A gyári élő háttérképeket hogy rakhatom fel? mert azok kellenek![ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Mostanság eléggé belassult a telóm a képernyő forgatás kb 2-3 másodperc lett (mindez újraindítás után pár percel szóval semmi felesleges nem fut) akadozgat a lapozás az angry birds már kezdetektől eléggé szaggatott elég sok pályán!
A 2.2 es főzött romok ezeken segítenek?
Illetve melyik romot ajánljátok? Az új kelzsocanál van jobb? Mert azért az csak magyar és ha nincs tőle jelentősen jobb akkor azt raknám fel!
Illetve oda van hozzá írva az hogy wipe kell ilyenkor a recovery menüben melyikre kell menni? Mert több wipe... is van! Előre is köszönöm a válaszokat! -
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
Ugye szinte mindenhol le van írva hogy semmi felelősséget nem vállalnak arra hogy a telefon tönkremegy a rom ok telepítésénél meg ilyen belenyúlkálásoknál! Tulajdonképpen mennyi annak az esélye hogy téglává varázsoljuk a telefonunkat az ilyen belepiszkálásokkal? Mert eddig még nem hallottam olyat, hogy valakinek félresikerült és egy darab műanyag tégla lett a telefon! Mert hamarosan ez alapján a leírás alapján cserélném le a romot a kelzsoca_r11_hun romra
[link]
És kíváncsi vagyok a kockázat méretére[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával