- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz Hohohohóóó.. #38890 üzenetére
Tegyél fel egy főzött rom-ot , ha nem javul akkor hardver hiba.
Elsőre én hardverhibának vélem de próbáld ki.Erre valaki ? [LINK]
-
mira72
őstag
válasz Hohohohóóó.. #38885 üzenetére
ha T-s vásárlás, akkor tuti nem oledes...
san f. az akkr lehet télleg oledes.
tegyél rá másik softot és kiderül.. ( sztem .. )
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
csaresz002
senior tag
válasz Hohohohóóó.. #38885 üzenetére
amoledeset eddig se kaphattál ha T-s
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
synar
őstag
válasz Hohohohóóó.. #24996 üzenetére
Hosszú életet kívánok és azt, hogy egészséggel hallgass sokáig kerékpáron zenét, fülessel!
-
ux1
addikt
válasz Hohohohóóó.. #24969 üzenetére
Most komolyan gyerekek... A hangerő és a hangzás teljesen szubjektív dolog, nekem a szűk családban 3 db Blade van mindegyik ugyanúgy szól, nekem elég hangos. A blade előtt SE telefonjaim voltak D750, W880, G502, Aino, W910. Mindegyikben cseréltem, módosítottam a hangprofilt mert egyik se volt alapból jó. A végén szebben szólt mindegyik mint bármelyik pod. Ettől függetlenül én 7 évig DJ-technikus voltam a Váci utcában, egy klubban. Mégse vagyok süket. Akinek ez a hangerő kevés az jobb ha kezelteti magát. Állítólagos abszolút hallás ide, vagy oda. Beethoven is süket volt
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
DIEGO15
őstag
válasz Hohohohóóó.. #24996 üzenetére
"kerékpárkocsiban"? ha nem a pestin akkor a nyíregyi üttörő metrón?
[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
válasz Hohohohóóó.. #24969 üzenetére
Összes kiszedhető technikai adat? Kisebb igények, vagy újabb csodazip?
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
pitterr
tag
válasz Hohohohóóó.. #24956 üzenetére
Ezt én is tapasztalom! Finnish Fillyjonk 2.1 RLS5 van a telón és a minimum hangerő túl hangos nekem is! Este egy kis netezés, olvasás közben kifejezetten zavaró tud lenni, hogy túl hangosan szól a zene. Ugyanakkor az is igaz, hogy max hangerőn nagy hangzavarban néha kevés a nafta. Összegezve elég kiábrándító, hogy a min hangerő túl hangos, a max hangerő meg túl halk a teló...
Nexus 4
-
Keeperv85
nagyúr
Vicces egy ember vagy te hallod... Persze.. én vagyok süket. Direkt írtam, hogy van gitárom, hallás után behangolom bármikor, de biztos nem hallok.
Még egyszer lassan, érthetően: 1.92 dB CSENDES szobához viszonyítva. Megsúgom a titkot. Az alapzaj 30-35 dB egy ilyen helyen. 35 Hz alatt 0 azaz NULLA hang jön ki belőle!! Oszcilloszkóppal nem bírom megfogni a jelet, amit kiad, érted? Pedig ez 0,1 mV-os érzékenységet tud! Annyi jelet nem ad, mint a levegőben lévő rádió jelek! Ha csak nem vagy denevér vagy sarki róka, nem fogod hallani!!! Na most ha felmész egy buszra, akkor ez már 70 körül van. NEM hallod, mert NEM lehet hallani. Tökéletesen elnyomja a környezet.
Örülj neki, hogy a tiéd pont hangos. az enyém HALK, másik vagy 10 emberé HALK. Még audioboost után is!! Egy 1.92 dB-es hang ha menten összekaparod magad is HALK!
-
Alexios
veterán
Beszarok rajtatok. Komolyan, többen, sőt szinte mindenki aztmondja, hogy halk, eddig 3 ember volt az ha jól számoltam aki azt mondta hogy nem, nem véletlenül csinálták hozzá az audioboostot, stb, de persze mi vagyunk a süketek. Mindenki süket, vagy épp 3 méterről halljátok, valami kifogás mindig van, de a telónak hibája nem lehet.. Feljön valami hiba, és egyből jön a kimagyarázás, hogy az nem bug hanem feature, meg nálam nem így van, te hülye vagy..
-
energy_
senior tag
válasz Hohohohóóó.. #23360 üzenetére
Esetleg más akinek bladeja van és silicon power 8gb cl6os kártyája? tapsztalatok?
-
Glatius
őstag
válasz Hohohohóóó.. #23243 üzenetére
Az Orange fél éve forgalmazza... tőlük kérdezni?
Kövezzetek meg...ismét dupla
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
TOZ
addikt
válasz Hohohohóóó.. #22228 üzenetére
Ha megerkezik, akkor majd beszamolok. A kozosseg erdekeben tegnap rendeltem egy feketet.
-
Ronam
addikt
válasz Hohohohóóó.. #21014 üzenetére
pü ment
-
G@CSI
tag
válasz Hohohohóóó.. #8424 üzenetére
Hasznos infó!
Nekem bevált. Eddig egy napos akksi időtartam.
Tegnap megcsináltam, ma intenzív telefonálás és szinte alig merült.
Volt egy kis zombi kacsavadászat is.
Köszönet érte.
Eddig nem hagytam lemerülni teljesen mert ugye az nem tesz jót neki.
Aztán kiderül hogy mégis. -
kovi82
tag
válasz Hohohohóóó.. #8344 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy kalibráljam ??
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hohohohóóó.. #7251 üzenetére
Eleve rossz példát hozol.....
Tegyél föl az androidra egy winmo emulátort és telepítsd arra a vásárolt iGodat és kész...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
tjb007
nagyúr
válasz Hohohohóóó.. #7251 üzenetére
"7.1. A Felhasználónak nem áll jogában
7.1.1. sokszorosítani a szoftverterméket (arról másolatot készíteni);
7.1.2. azt lízingelni, kölcsön vagy bérbe adni, illetve bármilyen okból harmadik személynek átadni;
7.1.3. lefordítani a szoftverterméket (ideértve a más programnyelvre való átírást is);
7.1.4. visszafordítani a szoftvert;
7.1.5. a szoftvertemék biztonsági megoldásait kijátszani illetve műszaki vagy egyéb intézkedéssel módosítani, megkerülni, megszüntetni;
7.1.6. módosítani, bővíteni vagy átalakítani a szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani,más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani, még más készülékkel való interoperabilitás érdekében sem;
7.1.7. a számítógépes program használatának kivételével információt szerezni a szoftvertermék részét képező adatbázisból, visszafordítani az adatbázist, illetve az adatbázis egészét vagy bármely részét, illetve a benne foglalt adatokat használni, másolni, módosítani, bővíteni vagy átalakítani, illetve más termékekben illetve egyéb módon hasznosítani, továbbadni, értékesíteni, más termékkel való együttműködés érdekében sem."Forrás:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Hohohohóóó.. #5622 üzenetére
Nem véletlen a hardverigény, ugyanaz lehet a cél, mint a wp7nél egységes felhasználói élmény biztosítása. A 2.3 amúgy tablet optimalizált is.
Nem vagyunk egyformák, nekem pont jó hogy 3,5" a kijelző. Tapicskoláshoz pont jó méret, ennél kisebb kényelmetlen.
Mindig lesz olyan eszköz ami nem 3,5"+, szóval a tégla dolog miatt nem aggódnék. Elég csak az x10 mini részlegre gondolni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
djozsi
senior tag
válasz Hohohohóóó.. #4780 üzenetére
Te bele is olvastál abba a topikba vagy csak be akartál szólni?
-
Воланд
titán
válasz Hohohohóóó.. #4613 üzenetére
Itt van az 512-es verzió, itt pedig a 256-os. Pont ezt nem sikerült tisztázni a tesztben, hogy akkor ez most szoftveres korlát vagy hardveresen van lebutítva, hiába írják rá azt, hogy 512. Még az ma-s tesztelőnek sem tűnt fel, hogy mennyi memória van a a telefonban, konkrétan meg sem nézte, leírta azt amit a sajtótájékoztatón mondtak neki.
Szerk.: Amúgy ha szoftveres hiba/korlát lenne, akkor azt nem oldaná fel egy főzött rom? Mondjuk amit már itt is felraktak egy páran a 2.2?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veector
senior tag
amugy nem lehet hogy ez is szoftverhiba?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából 161 MB -t lát a telefon, a foglalt memóriáról nincs infó, ellenben voltak olyan linkek, hogy az SF négyszázvalahány MB szabad memóriát ír ki...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz Hohohohóóó.. #4479 üzenetére
a linkelt cikkben azt irják hogy 16GB-os SD-ig fogad kártyákat, az orange-os videóban a srác pedig azt mondta, hogy 32GB-ig fogad kártyát.
Vki kipróbálta hogy tudja-e a 32 gigásat kezelni?
:)dv
-
cellpeti
nagyúr
válasz Hohohohóóó.. #4479 üzenetére
No! Hát itt tényleg azt írják...
pbando:
köszi, de nincs az az isten, hogy én fizessek ilyen progikért.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest