- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
Nem is, de mielőtt felrakod a romot, akkor szépen átírod, és minden romcsere előtt belerakod amit magadnak meghegesztettél. Nem a telefonon kell szerkeszteni.
Íme egy részlet a szerkesztésből:
<apn carrier="Telenor MMS" mcc="216" mnc="01" apn="mms" mmsc="http://mmsc.telenor.hu/" mmsproxy="84.225.255.1" mmsport="8080" type="mms" />
<apn carrier="Telenor" mcc="216" mnc="01" apn="net" type="default" />(#46618) kentucky
Kipróbáltad? Még az is le lett írva, hogy mit-miért, meg hogyan.
Rajtam kívül még nem rakta fel más, az lehet. De akinek jobb wifi kell, az ki fogja próbálni úgyis, és működni is fog neki.
Az ilyeneknek meg mint te, marad a hitetlenkedés, meg a készen megalkotott cuccok. -
sunahunter
senior tag
Nem törölni kellett volna, hanem átírni.
Nekem van egy lementve működő telenor, meg tmob beállításokkal (net+mms), és minden romba ez van beletolva, az ott lévő törölve. (voda nincs benne, mert az nekem nem kell) Innentől sosem kell tökölnöm vele, enyémet bele a romba, és kész. -
Keeperv85
nagyúr
Azért kérdem, mert nem tudom a Pannon (urambocsá' Telenor) sim-ek, hogy kezelik az SMSC-t, de nem lennék meglepve, ha mióta Telenor lett a szolgáltató, azóta központ számot váltottak volna, amit a 2.1-es rendszerekben be is állítottak előre... a 2.2-ben nem lennék biztos benne, hogy be tudja olvasni a kártyáról.
-
-
kelzsoca
félisten
Valamit-valamiért elv van itt is használatban
(#44126) dragon1993
Mondtam hogy ne tegyétek fel mert bugos, nálam például rom csere, vagy backup alatt össze vissza ugrál a kép.
(#44125) embe
Semmi extra, nem a rommal van problémájuk, csak a mai "javítás" és az értesítő sávban elhelyezhető power widget borzolja az urak kedélyét, mivel nem elég 1x kattintatni a változtatáshoz hanem 2x kell
-
energy_
senior tag
Azt a recovery managert probálta már valaki? és az a 3.0.6os img-t lehet a hagyományos módon flashelni is(én terminálból szoktam xp miatt)?
earl: rendben köszi én a telón történő terminálosra gondoltam de ha fastboottal müködik akkor telós verzion is
beleczkil: szombaton nem igen van nyitva szerviz de ha biztosra akarsz menni akkor hétfőn menj az aréna pláza földszinti t-be nagyon segitőkészek
-
pista59
őstag
Így van, valahol elő van írva a kötelező alkatrész ellátás. Ha nem tudják biztosítani, az sem baj, de akkor vagy vissza kell fizetni a készülék árát, vagy kicserélni. És ez független a garanciától. Meg kell keresni az erre vonatkozó szabályt. (régen nekem ezért cserélték ki a motoromat, pedig én törtem össze)
-
syl5
őstag
Szerintem először töröld az apn-jeidet, és hozz létre újakat e leírás szerint.
Ha így se megy, akkor meg értelemszerűen ezen adatok alapján kell módosítani az xml fájlokat.
Egyébként most belenéztem a paul romjában lévő eredeti fájlba, és a T-mobile mms beállításai megegyeznek a módosított fájl értékeivel, annyi különbséggel, hogy a paul fájljában nincs benne a authtype="1" érték.
Viszont a telenor egyrészt még pannonként szerepel paul xml fájljában és a proxy címe sem egyezik. -
Lasy
veterán
ezt elég átírni a google-s ra és máris 4mp re csökken az idő ha van net hozzáférésed, amennyiben nincsen akkor ugyan úgy 1-2 perc lesz.
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276Ennyinek elégnek kell lennie ahhoz hogy menjen gyorsan.
CygnusX
Market 2.2.7-ben van egy olyan lehetőség, hogy automata update.
ha ezt használod akkor nem kell erre figyelned.
Az ilyen gyáriakat nem tudod marketen keresztül frissíteni, SE x10 minire is megtalálta, de amikor letöltöd, nem fogod tudni telepíteni, és használhatatléan lesz. -
Lasy
veterán
-
fazekasg
csendes tag
Igaz, de azokat a készülékeket eleve gyári függetlenül árulják. A pannonnál pl. a 9300-s kommunikátort soha nem is árulták sim lockkal. Nyugodjatok meg olvtársak, a szolgáltató nagyon jól tudja, hogy mely készülékek lettek szervízben függetlenítve, és melyek nem. Az pedig, hogy milyen mélységben vizsgálják a dolgokat, ha szervízbe viszed, az azon múlik, hogy mit akarsz: ha vered az asztalt, hogy készülékcserét kérsz, akkor jobban megvizsgálják, hogy jogos -e az igény (bár szervíze válogatja), ha csak kísérletezel és elkúrod a romodat és beviszed, hogy nézzék meg, akkor valószínűleg megcsinálják neked (visszarakják rá az eredeti gyári rom-ot).
Üdv. -
Krinyo
senior tag
Persze, kimeli az akkumulatort. Egyebkent meg be lehet allitani, hogy mindig online maradjon a wifi, minden korulmenyek kozott, vagy csak akkor, ha ra van dugva a toltore. Ez nalam muxik is igy szepen. Ha ezutan is dobalja, az mar valami inkompatibilitas a routerrel, vagy bugos a rendszer, nem a legfrissebb 2.1 van fent.
-
Krinyo
senior tag
T-Mobile uzletbol. Nem mondtam, hogy volt 256-os sanfran. Azt mondtam, hogy Blade-bol volt eddig 512-es AMOLED-es (SF), 256-os TFT-s, most meg en a T-Mobile helyi kepviseleten meg keszleten levo ket darab Blade-bol elhozva egyet kezembe kaptam egy 512-es TFT-set. Nem lehet, hogy a korabbi is 512-es, csak szarul van felparticionalva a keszulek gyarilag? Az enyemben is tok feleslegesen hagytak a /systemnek 70 mega szabad helyet, ahelyett, hogy odaadtak volna meg pluszban alkalmazasokat telepiteni...
-
esox
senior tag
Hm komoly ez az otterbox, jó lenne ha lenne ZTE-hez is... Mivel én is leginkább zsebből rángatom elő a telefont már vagy 10 éve és néha pénz is kerül mellé és sokszor kulcs is, ezért igazatok lehet ezzel az extra fóliával.
Én ezt néztem ki kb 2 hete:
ZTE screen protector
Meggyőző a video...
Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest