Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
hjozsi #30131 üzenetére
Topográfiai térkép kéne, túristautak jelzéssel, miegymás. PDA-n olyan jó volt, hogy volt garmin que, amivel kezeltem a topo magyart, hajózásit, de ez a sügér garmin eladta magát az asusnak állítólag, így nincs andoidos verzió vagy mi. Elég bosszantó, bár navira asszem megtartom a pda-t, ezzel az i*o szörnyűséggel se vagyok haverságban amit átírtak andoidra. Hülyén néz ki két gps-es kézikütyü, dehát ...
-
sto1911
veterán
válasz
hjozsi #22310 üzenetére
Magyaritas:
Felraktam /system/app-ba a nosign apk-t, boot, nem jo.
Siman probaltam telepiteni > nem engedi, hü: not installed
Siman feltelepitettem a frameworkot > felment
Aztan a sign settingset > felmentNem sok magyaritas van meg benne, de mukodni latszik. (a dátum es idonel elirtataok az idot)
-
hjanos1
senior tag
válasz
hjozsi #22310 üzenetére
Kicsomagolni sikerült, azt megtaláltam az apktool oldalán.
Visszacsomagolni is sikerül, de sem signalva sem anélkül nem megy.
További kérdésem, hogy hogyan kéne bele rakni a kész apk-t.
Próbáltam ES File Managerrel berakni a /system/app mappába, de nem jelenik meg a Settings a menüben. -
Empire
tag
válasz
hjozsi #22232 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ezzel a módszerrel nem lehet követni ezt a ROM fejlesztési tempót.
Pár napja ezért kezdtem el egy kis progit írni, ami AUTOMATIKUSAN kiveszi a fordításokat egy 2.1-es magyar ROM-ból, majd átülteti az új ROM-ba. Hogy ki lehessen egészíteni a fordítást, adatbázisba rakom. Így ami nem található meg a 2.1-ben, de a 2.2-ben igen, az simán hozzáadható. Ha megvan a fordítási adatbázis (jelenleg az én adatbázisom ~3600 magyar stringet tartalmaz evvel a módszerrel), már csak az új ROM kell, a többit a progi automatikusan elvégzi. Viszont nem tudom rendesen újracsomagolni, mert a HOME gomb nem működik, ill. az Android bill. fc-zik folyamatosan.
Ebben kérnék segítséget, ha ez megoldódott, akkor közzéteszek egy előzetes félig magyar ROM-ot.Persze ehhez ezúton kérném Kelzsoca és Dashes engedélyét, ill. azokét akik készítettek ROM-ot és szeretnének belőle fordítást, mert nekem saját készítésű ROM-om nincs.
Szóval újra feltenném előző kérdésem: [link] -
istnag
addikt
válasz
hjozsi #22232 üzenetére
Szerintem a framework el van valami összefüggés, ezért is hiányolta mindig....Igy azt is visszakell nevezni és vissxatenni,majd azzal együtt felflashelni,de lehet tévedek. Viszont amikor a segítségeddel visszacsomagoltuk az alpha4 hez taryozó settinget írtam PAULNAK,hogy egy próbát tehetne vele,de még válaszra sem mêltatott...
-
miketrail91
csendes tag
válasz
hjozsi #16503 üzenetére
Nekem még 256 as!
Kivettem megtörölgettem kicsit,eltünt minden simről még szerencse h előtte telóra felmásoltam...igy most visszament simre mind..
Amugy még annyit írjon már meg valaki hogy tré mobilhoz ha bemegyek garisan szoftverfrissítésre gradiens meg 512 re mit kell mondani?
Frissítettni szeretném 512 re meg szedjék ki a gradiens hibát?
-
futo001
senior tag
válasz
hjozsi #16465 üzenetére
Gyári ROM-nál függő volt a telefonom. NCK-val független lett, majd a progit futtatva ismét T-mobile függő.
Ekkor rátettem Alpha5-öt, és nem kért függetlenítő kódot. Futtattam a progit, és utána sem kért. Tehát csak függő ROM-nál működik. Még az Alpha5 van rajta, nem tettem vissza a gyárit, de várhatóan akkor kérné a kódot. -
istnag
addikt
Köszi, hogy segíteni próbálsz:
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.directory.PathN
otExist: apktool.yml
at brut.androlib.Androlib.readMetaFile(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.main(Unknown Source)
Caused by: brut.directory.PathNotExist: apktool.yml
at brut.directory.AbstractDirectory.getFileInput(Unknown Source)
... 5 moreSzerintem a progival van a gond bár nem tudom, mert amit előtte csináltam simán vitte...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Diablo IV
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest