- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
ahmedke
csendes tag
válasz hjozsi #35171 üzenetére
Sziasztok ismét
Megoldódott a dolog, és nagyon köszönöm a helpet. Leszedtem a marketről a docstogo free verzióját, majd ezután Uninstaller for Root progival leszedtem, és ez bejött. Nem hagyott semmi szemetet, így felment a FULL verzió. BIG THX
Az ÉLET egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
ahmedke
csendes tag
válasz hjozsi #35166 üzenetére
Megtörtént de semmi. Most nem tudok semmit megnyitni...mármint doc, xls, stb.
Ezt az üzenetet kapom vissza:
"Az Ön által telepítendő alkalmazás felül fog írni egy másikat, de minden felhasználói adat mentésre kerül."
[ Szerkesztve ]
Az ÉLET egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
-
bunnyhu
senior tag
válasz hjozsi #30131 üzenetére
Topográfiai térkép kéne, túristautak jelzéssel, miegymás. PDA-n olyan jó volt, hogy volt garmin que, amivel kezeltem a topo magyart, hajózásit, de ez a sügér garmin eladta magát az asusnak állítólag, így nincs andoidos verzió vagy mi. Elég bosszantó, bár navira asszem megtartom a pda-t, ezzel az i*o szörnyűséggel se vagyok haverságban amit átírtak andoidra. Hülyén néz ki két gps-es kézikütyü, dehát ...
[ Szerkesztve ]
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
sto1911
veterán
válasz hjozsi #22310 üzenetére
Magyaritas:
Felraktam /system/app-ba a nosign apk-t, boot, nem jo.
Siman probaltam telepiteni > nem engedi, hü: not installed
Siman feltelepitettem a frameworkot > felment
Aztan a sign settingset > felmentNem sok magyaritas van meg benne, de mukodni latszik. (a dátum es idonel elirtataok az idot)
-
hjanos1
senior tag
válasz hjozsi #22310 üzenetére
Kicsomagolni sikerült, azt megtaláltam az apktool oldalán.
Visszacsomagolni is sikerül, de sem signalva sem anélkül nem megy.
További kérdésem, hogy hogyan kéne bele rakni a kész apk-t.
Próbáltam ES File Managerrel berakni a /system/app mappába, de nem jelenik meg a Settings a menüben.The Factory Must Grow
-
Empire
tag
válasz hjozsi #22232 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ezzel a módszerrel nem lehet követni ezt a ROM fejlesztési tempót.
Pár napja ezért kezdtem el egy kis progit írni, ami AUTOMATIKUSAN kiveszi a fordításokat egy 2.1-es magyar ROM-ból, majd átülteti az új ROM-ba. Hogy ki lehessen egészíteni a fordítást, adatbázisba rakom. Így ami nem található meg a 2.1-ben, de a 2.2-ben igen, az simán hozzáadható. Ha megvan a fordítási adatbázis (jelenleg az én adatbázisom ~3600 magyar stringet tartalmaz evvel a módszerrel), már csak az új ROM kell, a többit a progi automatikusan elvégzi. Viszont nem tudom rendesen újracsomagolni, mert a HOME gomb nem működik, ill. az Android bill. fc-zik folyamatosan.
Ebben kérnék segítséget, ha ez megoldódott, akkor közzéteszek egy előzetes félig magyar ROM-ot. Persze ehhez ezúton kérném Kelzsoca és Dashes engedélyét, ill. azokét akik készítettek ROM-ot és szeretnének belőle fordítást, mert nekem saját készítésű ROM-om nincs.
Szóval újra feltenném előző kérdésem: [link] -
istnag
addikt
válasz hjozsi #22232 üzenetére
Szerintem a framework el van valami összefüggés, ezért is hiányolta mindig....Igy azt is visszakell nevezni és vissxatenni,majd azzal együtt felflashelni,de lehet tévedek. Viszont amikor a segítségeddel visszacsomagoltuk az alpha4 hez taryozó settinget írtam PAULNAK,hogy egy próbát tehetne vele,de még válaszra sem mêltatott...
-
miketrail91
csendes tag
válasz hjozsi #16503 üzenetére
Nekem még 256 as!
Kivettem megtörölgettem kicsit,eltünt minden simről még szerencse h előtte telóra felmásoltam...igy most visszament simre mind..
Amugy még annyit írjon már meg valaki hogy tré mobilhoz ha bemegyek garisan szoftverfrissítésre gradiens meg 512 re mit kell mondani?
Frissítettni szeretném 512 re meg szedjék ki a gradiens hibát?
ZTE Blade
-
válasz hjozsi #16465 üzenetére
Gyári ROM-nál függő volt a telefonom. NCK-val független lett, majd a progit futtatva ismét T-mobile függő.
Ekkor rátettem Alpha5-öt, és nem kért függetlenítő kódot. Futtattam a progit, és utána sem kért. Tehát csak függő ROM-nál működik. Még az Alpha5 van rajta, nem tettem vissza a gyárit, de várhatóan akkor kérné a kódot.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
istnag
addikt
Köszi, hogy segíteni próbálsz:
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.directory.PathN
otExist: apktool.yml
at brut.androlib.Androlib.readMetaFile(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.main(Unknown Source)
Caused by: brut.directory.PathNotExist: apktool.yml
at brut.directory.AbstractDirectory.getFileInput(Unknown Source)
... 5 moreSzerintem a progival van a gond bár nem tudom, mert amit előtte csináltam simán vitte...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Hoppsz, indítanám a marketet, erre közli, hogy kell hozzá egy google acc, eszerint ezt mindenképpen létre kell hoznom, különben nem jutok be a marketra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Czimby
addikt
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával