- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
intelpentium
csendes tag
válasz
Nundee K. #39851 üzenetére
A hugomnak vettem Wildfire-t, és semmi baj a kijelzővel.
Ha valaki direkt azt keresi, melyiknek jobb, van különbség, persze. Meg filmeknél, és ha egész nap azon akar netezni. De normálisan használva nagyon rendben van.
Nem fizetnék töbet egy készülékért maximum 5-10ezer forinttal, hogy jobb legyen a kijelzője. Minek? Az ára az én csomagommal 33900ft volt a telenornál...Különben jöhet bármilyen full-full telefon akár ingyen is, ha maszatolódik az oldala és a hátulja, felejtős nekem. Elég trauma az első rész retkessége is, elég azt törölgetni. Valami megoldás lehetne rá. Megbeszéléseken szoktam finnyogni, mikor előkerülnek a telefonok, és némelyik olyan, mint amit most húztak ki a levesből...
Minap volt szerencsém egy Ip4, meg egy valami samuhoz, lakkfekete burkolattal. Azt a fost kérem ami azt borította -
-
hedler
tag
válasz
Nundee K. #30733 üzenetére
Köszi, valóban, a mai újra inditás után azonnal elindult és simán átállítottam vele 32-re. Tegnap 3* próbáltam, egyszer sem sikerált, ma meg elsőre.
És alig csökkent a quadrannal mérhető teljesítménye. Jelenleg: 763
Szerintem ezzel a teljesítménnyel és a hardverrel (premium kategorias kijelző stb) ár érték arányával a készülék jelenleg VERHETETLEN!Most nekiesek az asszony Pulse Miniének, hogy abból mit lehet kihozni. Kiváncsi vagyok.
-
Taqler
csendes tag
válasz
Nundee K. #22221 üzenetére
valaki más is járt már így ha a pc se látja akkor én passzolok csak annyit olvastam hogy a csávó 1 nokiával tudta ujraformázni sajna többet nem tudok segíteni.
na most fejeztem be a forum "végére éréstnagyon megy itt a beszéd lassan be kell építenem egy szűrőt hogy csak a lényeg jöjjön be
komolyan belekezdek 1 regénybe és az lesz a címe h"Egy Zte Blade Élete"forumon van elég forás már hozzá
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest