- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Osiris #49076 üzenetére
értem én, de ez ilyen, nehogymár a box pc legyen
sztem örülhetsz hogy erre a pendriveos dologra van lehetőség
az MS marha lenne ha a box-ból is pc-t csinálna (minek csinálna magának konkurenciát?), már így is kezd az lenni sajnos....ez már nem a régi konzolozás....és még azt mondják leáldozik a pc-nekháháháhá...nagyon úgy néz ki hogy a konzol fog pc-sedni...
-
Peat;)
veterán
válasz
Osiris #44305 üzenetére
Idejük nem bírta meg a makacsságuk. Minőséghez képest nagyon rövid idő alatt hozták össze ezt a forza3-at, le a kalappal. Csakhogy el is szálltak a fejlesztők, olyan dolgokat basznak javítani/hibásan adták ki alapból, amely elszomorító és inkább csinálják a fizetős dlc-ket ezerrel, mint magát a játékot tökéletesítenék.
Napszak és időjárás nagy meló, megvonták a vállukat és úgy gondolták így is tökös játékot hoznak össze, ami nagy előrelépés, amit sokan megvesznek, őket a többi nem érdekli. Én kb ezt érzem át az egész 3. részből, nem a tökéletesre mentek rá, sokkal inkább egy szimpla minőségi új részre.
-
Xirtam
veterán
válasz
Osiris #44305 üzenetére
Ajj, dehogy erről van szó!
Ne spekulálj hülyeségeket. GTR4 ben is van eső...minden az optimalizáláson múlik. PC-n más a helyzet érsd már meg pls. ott több hardverre kell egy játékot belőni itt meg egy dologra. Elhiszem, hogy sokáig PC-d volt első boxod stb. de akkor is felejsd el ezt a PC és Konzol összehasonlítást mert hülyeség. Más alapokon működik ez adolog mind a két gépen.
A linket meg köszönöm!
-
Xirtam
veterán
válasz
Osiris #44178 üzenetére
Nincs, ez zárt rendszer az egész, ez nem PC. ahol kedved szerint beletudsz matatni a játékokba. A programozok tolják be az FPS limitett, ami egy jó dolog most jobb ha felpörögne 120 fps-ig amit úgyse látsz hiszen a szemed 25 fps felett nem fogja fel. És ingadozna? azaz fps laggod lenne? Tudtok olyan hülyeségeket kérdezni néha!
-
MeszarosB.
tag
válasz
Osiris #43949 üzenetére
Hát mivel [2500 forint különbség van köztük,szerintem megéri a duplázás.]
Más: A májkroszoftot hol lehet az ilyen joyproblémákkal elérni?
e-mailcím valaki esetleg? -
StLui
veterán
válasz
Osiris #43951 üzenetére
ugyanarra a gamertag-re letöltheted többször szerintem, de azt hiszem egyszerre csak egy gépen tud futni a gamertag-ed, viszont ha a másik gépen van egy offline gamertag is akkor lehet hogy azzal lehet játszani ugyanabban az időben. Ezért kellett megvenni mindent 3x rambustibi-nek is forza3 háromképernyős mód-hoz (kiegészítő pályákat)
-
Def26
félisten
-
-
heihachi
addikt
válasz
Osiris #43911 üzenetére
A PC és a konzolos változat között élethűségben semmi különbség nincs. Ez általában minden ilyen játékra igaz. A PC-s annyiban jobb, hogy könnyebb megtalálni a neked megfelelő kormányt, illetve általában a kormányok jobban konfigurálhatóak (mert ugye a driverben is sok minden beállítható).
-
Xirtam
veterán
válasz
Osiris #43911 üzenetére
A DIRT sose volt szimulátor főleg nem a 2. rész. PC-re sokkal valósághűbb szimulátorok vannak. rFactor és társai, azok szimulátorok. De a DIRT legjobb esetben se nevezhető annak az sima arcade autós játék.
Még a FORZA 3-at se mondanám szimulátornak.
Ha szimulátorozni akarsz akkor maradj a PC-nél!
(#43913) Def26
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest