- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
sch_a
addikt
Egy box-al jártas adott neked tanácsot. Semmi szurkálódás nem volt benne, nem tudom mit kell mindent mellre szívni.
Szerintem amúgy tök felesleges offline játékhoz hdd-t venni. Ha csak nem túl hangos neked ahogy pörgeti. Ha meg beszar az olvasó, olcsóbb megcsináltatni/kicseréltetni mint egy HDD.
-
Peat;)
veterán
"warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet."
"Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se."
No, ha a másolt dvd-t felmásolod akkor jót tesz az olvasófejnek, ha megtörtént majd gyere live!-re cod6-ba. Várlak.
-
Mr.Grincs
veterán
Ami itt van a PH-n 18,9K ért az utángyártott 250es HDD. De ugyanúgy megy mint a gyári. De online játékhoz nem ajánlatos. Létezik Super Elite Pack gyári 250es vincsivel az az igazi fejlövés. Rengeteg hely,+1 joy.
Meghibásodási arányról annyit hogy benne van a pakliban hogy bármikor bedögölhet, még a jasperes is ami nem 3 led hanem E74 hibás lehet, aminek most elég költséges a javítása. Ha nincs gari akkor komoly pénzeket lehet érte kiadni. Kivédeni sehogy sem lehet nagyon. Kamu ventillátor járatást lehet alkalmazni szintén plusz pénzért de, ha 3 ledes akar lenni akkor az sem állítja meg. Olcsóbb ha járatod a dashboardban a gépet és szellős helyre rakod fektetve. -
Peat;)
veterán
Nézd azt látom hogy nem tudod miről írok, ahogy azt is látom hogy önmagad írásának jelentése is komoly gondokat okoz számodra. Én mint warez irányú céleszközt leminősítettem a boxot, az hogy ez benned ilyen indulatokat vált ki, magadra veszed az a te dolgod. Akit nem érint figyelmen kívül hagyja, nem reagál, vagy megjegyzi hogy kösz nem aktuális. Ha érint valakit az meg utánanéz ez a tanács alapján hogy miért is nem jó.
"Tudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva." ez a mondat mosolyogtató, avagy különleges érzést vált ki az emberből a "nem warez" majd az "írott" szó kapcsolata. Persze nem is értem ez alapján ki és miért gondolna arra a témára amire én egy fél mondattal reagáltam.
Vannak érdekes arcok a világban, sajnos már túl érdekessé kezd válni a világ.
-
Mr.Grincs
veterán
Fentebb pont erről volt szó. Hogy nem akrámilyen filerendszerbe kell megcsinálni.
És nem éri meg vele kínlódni mert speckó Western Digital vinyó kell hozzá, amit rohadt nehéz már beszerezni. + xbox 360hdd keret ami szintén 1-3k lehet, a vinyó kb 12 ha nem több. Szóval inkább hagynám a fenébe a hdd gányt.
Warezolsz vagy nem ez a kérdés.
Mert ha warezolsz akkor vegyél egy utángyártottat HDD az arcade boxodhoz, egy 250GB os kerettel együtt 18,9K. Ha nem warezolsz akkor elite gépet vegyél és azzal nem lesz gondod, mert alapból 120as HDD van hozzá. -
Tomics
addikt
Natal a neve, szerintem jövőre jön ki valamikor ára szerintem 30-40 ezer legalább vagy több.
Xvidet tud lejátszani, nekem routeren keresztl érzékeli a gépet a windows media center és ami a gépen van azt boxon le tudod játszani. 100w-nál nem eszik többet.szerk: 50 font körül lesz. tehát 15 ezer. kb jövő november körül jöhet
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest