- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
szigmat #49307 üzenetére
Nem rád céloztam félre ne érts!
Csak annyit akarok mondani, ha dzsuvás lesz valami úton-módon a kontroller, akkor én először nedves szappanos, aztán szappanos, majd száraz ruhával törlöm át.
Nekem rendszeresen a LB és RB gombok szélén marad ott egy koszcsíkocska, pedig tiszták a kezeim, és mégis. azt csak simán lehúzom ujjal, aztán kész...
Szerencse, hogy nem vagyok izzadós tenyerű... (Izé... Egyáltalán nem vagyok izzadós, még nyár 40 fokban sem.)
-
válasz
szigmat #49000 üzenetére
OMFG.
Ilyen létezik? Lehet mégse várom meg a MK-ot az xbox vásárlással.(#49008) Morden24: Ha gondolod a szívesen segítek, és elmagyarázom, mennyivel jobb a PS3. Pl. szebbek rajta a játékok.
A Natalról nem is szólva.... Te tényleg a levegőben akarsz hadonászni nemlétező piros labdákat kergetve? -
don_peter
senior tag
válasz
szigmat #49000 üzenetére
woodbear: Biza marad amig nem lesz valami jó kis emu...
szigmat: Megvan! Sajnos egy csomó jó játék hiányzik belőle...
D1Rect: "Olyan ami hekkel SEGA-t csinál az xboxból?" Igen az is jó lenne persze nagy mókolás nélkül...
Def26: Van egy Megadrive 1-es konzolm is. Az emu íránt csak érdeklődöm.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szigmat #48256 üzenetére
Én még a tv-met is kihúzom mikor nem nézem. Nem tudok elaudni ha világít a kis piros fény
Hangfal szintúgy mert van egy alap búgása ami rohadtul idegesítő. Nah megezért nincs kattogós óra a szobámban
Meg a gépet és minden elektromosat ami előreláthatólag nem fogok használni pl ha órákra elmegyek otthonról vagy alszom. Sokat lehet vele spórolni.
-
Djuree
félisten
válasz
szigmat #48256 üzenetére
én ki szoktam húzni, 1 év alatt elég sok pénz elmegy amiatt a kis fogyasztás miatt is (4-5W üresjáratban is)
főleg ha még megy a tv meg a számgép ez meg az. mindent ki szoktam húzni. amúgysem árt, energiatakarékosság, ha ezt mindenki megtenné már előrébb lennénk
meg ha becsap a villám, vagy a szolgáltató küld egy kis tranziens áramot akkor sem száll el minden
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest