- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
Djuree #49077 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy szerkeszthessek magamnak egy videót, ehhez nem kell, hogy az xbox pc legyen. Viszont én nem játszok multiba, nem izgatnak a golddal járó "extrák", nem akarok azért fizetni, hogy vásárolhassak (fizethessek, persze azt is csak úgy, hogy angliainak hazudom magam), de ha már muszáj, azért fizetnék, hogy a megvásárolt játékkal kreált videót, valóban kivitelezhető módon átvihessem a gépre.. (de nem szívesen).
-
-
Osiris
őstag
Segítsetek mert sehol semmi infót nem találok!:
Sikerült a boxról lementenem egy pendrive-ra a forza3 replay videókat és a fényképeket (amiket elötte a bxoal órákig konvertáltam), aztán a pc-n sikerült a USBXTAFGUI_v31 progival a penről leszedni a tartalmat a pc winyóra. Eddig minden szép és jó, de a "tartalom" nem más mint 2db fájl: Movie és photo. a Movie elvileg több mint 20db wmv kéne hogy legyen, photo meg egy csomó kép, de itt megállt a tudomány, mert semmivel nem tudom ezek a fájlokat kicsomagolni.
Milyen programmal tudnám ezt a két fájlt kicsomagolni? -
Osiris
őstag
Milyen progival tudnám leszedni windows alatt az xbox360-al formázott pendriveról a tartalmát?
-
Osiris
őstag
Forza 3-ból a fényképeket és a videókat ki lehet menteni valahogy pendrivera, vagy csak netre "kirakatba feltöltés" és onnan le töltéses megoldás működik?
-
Osiris
őstag
válasz
Xirtam #44301 üzenetére
Sajnos kihagyták. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám azért, mert nem bírná a hardver. PC-n tapasztaltam, hogy az eső még egy amúgy nem túl erőforrás igényes játékban (Simbin - GTR2) is eléggé megnehezíti a vga dolgát. Ugyanez igaz az éjszakai versenyekre és a kettő kombinációjára meg főleg..
Itt egy jó teszt a Forza3-ról. -
Osiris
őstag
Hi!
Van valami lehetőség az xboxon arra, hogy a max fps ne legyen limitálva 30-ra? Mert a 60hz-es tv-n több is kiférne.. és pl. Forza 3 vagy Halo 3 esetén kellemesebb is lenne úgy a játékmenet. Esetleg a függőleges szinkron kikapcsolása vagy ilyesmi nem lehetséges? -
Osiris
őstag
Az xbox regisztrálásánál használhatom azt a live id-t amit a boxon is használok, de egy fake angol cím van hozzá megadva? Vagy inkább használjak másikat valós címmel? Vagy ez pl. garanciáztatásnál teljesen mindegy?
-
Osiris
őstag
válasz
Djuree #44126 üzenetére
Akkor mi lehet ez? HDMI-n van a tv-re kötve a box, a hangja sztereóra van állítva és a játékot hdd-ről indítom. Ezek a megszakadások a hangban elég ritkák és kb. 0.3s hosszúak.
Van valami tippetek, hogy mitől lehet ez? (semmi más játék nem csinálja amit eddig próbáltam: forza3, fable2, meg pár demo)
..pont azért vettem a konzolt, hogy ne kelljen szívni mint a pc-vel, remélem nem valami garanciális, gép nélkül maradós, szívás veszi kezdetét. -
Osiris
őstag
Az normális, hogy a Halo3-ban néha egy-egy pillanatra elmegy a hang? Bundle csomagban volt a játék és más játék alatt nem tapasztaltam meg ilyet.
-
Osiris
őstag
Ezennel boldog tulajdonosa lettem egy xboxnak én is (elite, hdd 120gb).
Forza3 nagyon tetszik, remélem egyszer össze tudok kaparni egy kormányra is.
Ami még érdekelne, hogy olyan megoldás létezik e az xbox360-hoz, amivel linuxot lehetne futtatni rajta, de nem azzal a king-kong-os expolittal, hanem mondjuk úgy, hogy bekapcsolás után a menüben megmondhassam neki, hogy most induljon a linux és onnantól pc-ként is lehetne használni (usb egérrel és bill-el). Milyen lehetőségek vannak erre? -
Osiris
őstag
Mennyit számít, hogy a merevlemez 120 vagy 250gigás? Van értelme emiatt drágábbat venni?
-
Osiris
őstag
válasz
Xirtam #43928 üzenetére
Na igen, kontroller szempontból abszolut az xbox a nyerő. A csak ilyen vagy csak olyan gépre kiadott játékoknak meg nagyjából van megfelelőjük a mindkét oldalon.. Az ára is az xboxnak jobb, most néztem a konzolvilg.hu-n, még 2 game (Halo 3 + Fable 2 GOTY ) is jár hozzá, de sajnos azt hiszem azok német nyelvüek.
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Ha főleg autószimulátorokkal szeretnék játszani akkor szerintetek ps3 vagy xbox a jobb választás?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest