- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Na, erről van szó, ezek szerint győzött MS-éknél is a józan ész.
Mondjuk őszintén, nem kételkedtem: totálisan elhibázott döntés lett volna felcseszni azokat az embereket, akik a szolgáltatásuk piacának alapját biztosítják/fogják biztosítaniszerk.: Én úgy tudom, hogy a ban vonatkozik a gépre és az accra is, és azt csak akkor kapod vissza, ha valahogy kijárod, hogy hibás döntés vagy tévedés alapján bannoltak. Hogy mivel jársz jobban, azt nem tudom, de flashelt géppel Live-ra menni az csak afféle "idő kérdése" projekt
-
Tomics
addikt
Várom
Elég BC2 feelingje van de ami jó attól csak jobb lehet.
Bár most eléggé leköt a BC2 és az MW2. Egyszerre vettem meg, hiba volt. Mire játszok az egyikkel 1-2 napot és berakom a másikat, mire újra átszokok megunom
De az mw2 inkább csak idegesít mint szórakoztat. Állandóan hátbalőnek, kempelni meg nem fogok mint a többiek.
-
nofi
addikt
Az a baj ezzel a magyar Live-val, hogyha nem lehet profilt átvinni akkor a jelenleg játékosok csak kis része fog "hazatérni" (köztük én sem, bár részemről még ha lehetne is megfontolandó) és így elég kihalt lehet.
Egyébként nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a hazai live. Hallottam már olyat is, hogy csak megjelenik egy magyar régió de a hírek, stb maradnak a szokásos európai infok.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest