- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baliii
senior tag
hali
jó az a left+right RCA, veszel egy olyan átalakítót kb 500ft-ért, ami ezt 3,5mm-es stereo csatlakozóvá alakítja, meg még egy 300ftosat, ami a 3,5mm-es csatlakozóból kimenetet csinál, hogy bele tudd dugni a bármilyen fülest. pontosan ezt csináltam kb 3 napja, media marktban 1500ft volt a kettő, de ha körbenézek kb 600-ból kijött volna.
üdv!
MOD: hogyan tudok profilokat törölni a box-ról?
itt van 2 kép is: -
StLui
veterán
biztos hogy van a xbox kábelén , az alpcsomaghoz is jár, egy piros és egy fehér RCA az a sztereo kimenet, a drága kábal a HD kép miatt kell a képeden a bal oldalról piros kék zöld való a hd képhez, a következő sárga a sima video képjel, utánna jön a fehér és piros sztereo hangkimenet, majd a végén van a szintén csak videora jó S-video. Ezekből neked a sárga fehér piros biztos van, ezt kéne a scart átalakítóba is bedugni
-
Thome
veterán
Egy ilyen + Egy ilyen + A jack dugós fülhallgatód = Sztereóban szól a játék a fülhallgatódban.
Elmondom a történetet.
Az xbox hangkábeleit (Sárga és a fehér színű) beledugod a Jack-RCA adapterbe, majd azt beledugod a jack elosztóba. De mivel az párhuzamosan van kötve, beledugod a másik bemenetbe a fülhallgatód, és arra is megy tovább a jel, és máris sztereóban szól a cuccos. (Tapasztalatból mondom, mert én is így kötöttem össze az 5.1-el, mert messze volt az erősítő az xbox kábeléhez, és a tv-hez képest).De ha rövid lenne, akkor még egy ILYEN JACK HOSSZABBÍTÓT beletoldasz a fülhallgató, és a jack bemenet közé, és már kész is!
-
StLui
veterán
Még egy utolsó ötlet, keress olyan átalakítót, hihetetlen milyen átalkítók vannak hátha ilyen is van, aminek van két db rca bemenete és egy db fejhallgatóhoz való kimete. ha elég a jel amit lead a box egy fejhallgató meghajtásához és kibirja, hogy direktbe kötöd rá akkor működnie kell, de így olyan füles kell amin van hangerőszabályzó, nekem ilyen a skype-hoz használt 2eFt-os fülesem is
-
StLui
veterán
Ott csak az analóg és digitális kimenet van az erősítő számára, ezek szerint azt az analóg jelet használtad a monitor hangszóró, illetve fejhallgatókimenet meghajtására, de ha nincs erősítő egy minimális sem a monitorba, akkor direktbe is dughatod a fülest oda ahonan a monitornak adtad a jelet, hacsak nem problémát jelentene az ohm érték, de ezt nem tudom. Egyébként ezek alapján a legegyszerűbb lenne egy RCA bemenetes akármilyen 2.1 vagy 5.1-es hangfalszett, az erősít is, főleg ha van rajta esetleg füles kimenet, sőt ez fontos is Neked, és optikai bemenet is jó lenne mert így már fullos hangod lenne.
-
StLui
veterán
ha ez az amit a joy-ba kell bedugni, akkor pont nemrég volt itt róla szó, hogy a "joy-ból" jövő-menő hanggal csak a partnerekkel tudsz beszélgetni, játékhang csak a box hátuljából, de honnan kapta a monitorod a hangot? mert oda dugd a fülesed, ha kell hosszabbítóval, pár száz Ft, és kész
-
Gergőke88
addikt
Hát igen, sajnos nem premium, körbejártam a multikat de sehol sincs most semmi akció.
Talán a mediaban éri meg a legjobban egy elite 70ért, ajándék lips number one hitsel.
Illetve az auchanban van egy régi premium ajándék pgr4-el 50-ért, de a táp benne 203w-os, és csak 20gb vinyóval, de ezt nem merem bevállani... -
StLui
veterán
Nekem nem volt a 2006-os gépemről számla, csak egy garancialevél, de nem emlékszem, hogy azt kérték volna amikor 3led-es lett hanem a gyári szám elég volt, és hozták vitték és neten sem regisztráltam.
Viszont a most vett gépemről kaptam szó nélkül számlát. igaz azóta visszvittem, de semmi gond nem voltEgyébként továbbra sem értem az árkülönbözetet a Forza3 és az MW2 super elitt között, a festés kerül 5-10eFt-ba? Mert hogy annyira azért nem kapós, azóta is van mindenhol, ahol elkezdték árulni.
-
F.B.I.
veterán
Mi értelme van a 250Gb-osnak? Én is beépítetem egy 160GB-os WD vinyót ( ugye csak 120GB-t lát az xbox) de egyszerűen ha 60GB-nál több van a vinyón belassul a dashboard, mint a xar. Nincs értelme, elég egy 60GB-os max. 8 játékot telepítesz fel. Ha meg zenét akarsz hallgatni elég egy 8GB-os pendrive.
-
szaszlaci
addikt
Még téma lesz egy ideig, amennyire elszarták a gyárban.
Xirtam: öö..mit kéne látnom?
Egy első generációs 90 nm-es GPU-CPU képsorozat.
(A második nem jön be.)
Mit kéne észrevennem, hogy a borda nem téglalap alapú lesz? Nyílván.Ez még csak vázlat, hogy milyen úton indúljak el, a terv előtt a borda is le fog kerülni!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest