- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44321 üzenetére
Na figyu reagálok és részemről befejezve a személyeskedés...
Hidd el tudom h mit írok. Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se. De te ebből telepatikus úton kikövetkeztetted h én bizony "warez és maradjak a pcnél". Hát vicces. Amit belinkeltem abban hol van írva h warez ez a felmásolgatás? De gondolj amit akarsz mert le..om. Majd ha azt a kérdést írom vagy írja vki h "warezolni szeretnék erre jó-e a box" majd akkor kifejtheted az eszmefuttatásodat. De ha jólemléxem nemtettem fel ilyen kérdést. De kötekedjél nyugodtan ha neked ez a szórakozás akkor hajrá csak sajnálni tudlakAkik használható információval szolgáltak a pár kérdésemmel kapcsolatban azoknak köszönöm még 1xer
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44319 üzenetére
Nemtudom megint miről beszélsz de ittvan nézd csak[link]
"...Örvendünk az új Xbox Experience egyik nagyszerű lehetőségének, miszerint mostantól az Xbox 360 merevlemezére másolhatjuk kedvenc játékainkat. Jó ha tudjuk azonban, hogy egy-egy játék mekkora helyet kíván magának a HDD-n, hiszen a kisebb háttértárolókkal rendelkezőknek bizony nagyon oda kell figyelniük a felhasználható szabad helyet illetőleg...."
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44315 üzenetére
Bocsmá de te miről beszélsz???
Másold már be nekem pls azt a mondatomat ahol arról írtam v utaltam rá h én warezolni akarnék.
Mindössze egy házilagos vinyó frissítés felől érdeklődtem ha neked ez warez akkor bocs.
Azt meg majd én eldöntöm szerintem h pc v konzolTudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva.
Nem azt kérdeztem h az írott másolt játékokkat hogy meg mint eszi meg... -
Sakab
senior tag
válasz
Mr.Grincs #44312 üzenetére
Hm meggyőztél akkor nem gányolok
de azt még mindig nem értem h egy arcad 250es vinyoval és egy 120as gyári elit között mi a különbség?warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet.
Meghibásodási arányról tudtok vmit? mert most ahogy nézegettem használtan arcad falcon 25től már van, viszont jasper 39től bontatlan. 1iknél 3let másiknál E74. Vagy kiderült már h mien technikával lehet kivédeni ezeket a hibákat? gondolok itt plusz hűtésre meg ilyenek. -
Sakab
senior tag
sziasztokm 360 vásárlás előtt állok. sima arcad ill elit között vacillálok a 2ö között a különbség 20 22 ezer.Na most hallottam egyik ismerősömtől h elvileg vhogy egy sima satás 2,5es vinyot belelehet okoskodni a boxnak a keretébe h működjön. ez igaz? próbáltam googlizni de nem találtam semmi konkrét dolgot.
remélem ez nem számít warez kérdésnek -
Sakab
senior tag
Sziasztok lenne egy 1éves box csak nem tudja a gazdája h Jasperos e vagy sem. ez a sorozat száma: 304721463405 vagy honnan lehet megtudni h az új lapos e?
-
Sakab
senior tag
válasz
Tomics #40429 üzenetére
már mint mit hagyok bedugva?
Hát azért nem semmi h se a ps se a box nem tudja ezt amit kb egy 20 30ezer Ftos lejátszó tud h hálóra rádugom rámásolom a filmet azon tárolom és ha megakarom nézni megnézem...mivan ezekkel a konzol gyártókkal nem értem...mozgás érzékelős hülyeségre van idejük ilyet meg nem bírnak 1ik be se bele tenni..úgy nézki csak marad akkor a box meg popron hour páros -
Sakab
senior tag
válasz
Tomics #40422 üzenetére
Hm az barátságos ár...és erről a jövőre kijövő kis kütyüről amit a tv alé kell tenni és érzékeli a mozgásod hirtelen nem jut eszembe a neve....erről lehet már tudni vmit árat esetleg vagy megjelenés dátumát vagy vmit? Xvides videókat hálón tudnék rámásolni és lejátszani?Fogyasztása az kb menyi lenne?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok most cserélném le a 3hetes PS3amat BOxra.
Ezek az újabb Jasper változatokról mit kell tudni?3ledes hibát azt olvastam h kijavították még is találtam itt a phn az apróba jasperes 3ledes gépet eladót?Plusz hűtés mennyire védi ki ezeket?Ha esetleg 3ledes lenne menyi a javítása kb?Meg egy dvd olvasó fej gyere mennyi benne?
Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest