- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
molnarpeter #49508 üzenetére
Lehet, hogy bejátszom. Elég profinak tűnik, már amennyire lehet hinni nekik. Még alszok rá egyet.
Van ezen kívül egy hűtésmoddolt xboxom is, annak mennyi az esélye az ilyen hibára?Tudom, hogy hülye kérdésnek hangzik, azt se tudom, hogy hogyan lett módosítva, de annyira nem sok tapasztalatom van az xboxokkal, és nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak.
Amúgy ezzel az xmediával kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Átolvasgatom a honlapjukat, kíváncsi vagyok a garanciájukra, és, hogy mi van, ha pl nem sikerül megcsinálni. Meg ilyenek.
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49511 üzenetére
Igen, csak tudod lényeges különbség, hogy az egyik ingyen van három évig, a másikért pedig fizetni kell. Gondolom, te warezolsz. Attól még másnak, aki nem teszi nem kell fizetnie ugyanúgy a sufni szervizekért, ezáltal lemondani a hivatalos garanciáról...
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49485 üzenetére
Mivel futár hozza-viszi a hibás Xbox-okat, ezért teljesen felesleges.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest