- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
válasz
Djuree #42291 üzenetére
Kedves Kolléga!
Biztos igazad van abban amit írtál. NEM vitatkozni szeretnék veled.
DE!
Nekem OK ill. elment az AofT első része, spannom isteníti, NA ő pl. a GoW-tól kapott hányingert és abszolút nem jött be neki ...
A MNC LA ill. az összes autós (arcade/sim) attól jó vagy X perc után unalmas, hogy Téged megfog-e. Nekem pl. igaz csak a két demóval játszottam, akkor is a NFS Shift jött be jobban mint a Forza3. Pl. akinek még az NFS Underground is bejött/tuti volt annak szerintem a MNC LA már akár etalon is lehet.
Leegyszerüsítve minden "izlések és pofonok" kérdése. -
OddMan
őstag
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Djuree #41403 üzenetére
En egy honapja vettem egy oktoberi gyartasu jasper. (elotte 2005 nov 17 ikei volt nekem :
azaz az os-x360
ami ketszer volt RRoD -es...) Ugy vettem mar hogy meg hutesmodositva is volt (12V es overcool) Eloszor is nem hittem el hogy 2 ora Call of Duty MW2 utan nem hogy langyos de majdnem hogy szobahomersekletu volt! (persze a 12V nak koszonhetoen borzaszto hangos) Igy fogtam es visszaraktam gyari hutesre (persze overcool maradt) es igy is intenziv jatek utan epp hogy erezni a dobozon meg a kiaramlo levegon hogy meleg. hihetetlen. Ugyhogy akarki boxot akar venni csak ezt ajanlom! (eldonteni piszok egyszeru hogy jasper vagy nem: 150W os a tapja. (nem 175W, es plane nem 203W) Csendes a dvd olvasoja, brutal kulonbseg! (a VGA es HDMI kozotti kulonbseget mar nem is ecsetelem mert azt se hittem volna el ha nem latom...)
csok -
OddMan
őstag
-
szpal17
őstag
válasz
Djuree #41037 üzenetére
Az a baj, hogy néha meglep az elem merülése így néha jól jöhet...mondjuk nekem lényeges szempont volt, hogy tényleg ennyiért egy minőségi Pc-s gamepadot is kapsz...régebben egy sokkal rosszabbért kellett többet kifizetni...(és hát nagyon sok konzolos port érkezik mostanság pc-re aminél még a gamepad betűket is lusták átírni...ezzel meg könnyedén lehet nyomni)
Persze én sem szeretem a zsinorókat.. -
Croft-21
őstag
válasz
Djuree #40916 üzenetére
Hogy bassznák meg! Csöngetnek, csomagot hoztak! Ehh mondom! Lemegyek, mondom a csávónak, hogy mivel senki sem értesített, hogy mikor hozzák a boxot, így nem vettem le pénzt a kártyámról, úgyhogy szépen elballagtam a legközelebbi otp automatához. Beírom 60 ezret adjon ki, kiírja ez a szar: Írjak be kisebb összeget! Beírom 40 ezer, azt még el is fogadta, beírom utána 23 ezer!
Megint kezdi a balhét, írjak be kisebb összeget!!! És öcsém nagy nehezen kiadott még 10 ezret, a maradék 13at sehogyse adta ki!!! Kiírta túl léptem az időkorlátot vagy mit!! Hát azt hittem ott kapok hülyét! És persze a futár így nem adta át a csomagot hogy bassza meg a szaros otp!!! -
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree #40824 üzenetére
Tudom, hogy kell, de ha belegondolok, hogy ebben a hónapba már két új játékot is vettem boltból, plusz épp ma délután utaltam el 24 ezret egy WD külső winyóért valakinek, holnap meg megint dobhatnám a másik 15-öt, és még mindig csak konzolra költöttem, az még nekem is sok, pedig szegény közalkalmazott vagyok. (azt már meg sem merem mondani, karácsonyra mit rendeltem angliából feleségemnek karácsonyra)
-
HagaNRG
őstag
válasz
Djuree #40815 üzenetére
Engem érdekelne, de már épp félúton vagyok egy 60Gb-s megvásárlásában.
A többiek segítségét is kérném a döntésben:
A 60-asat 8-ért venném, Djuree 120-asa meg 15k.
(félretéve, hogy ősfórumtag itt és mindenki neki akarj jót)Melyikkel járnák jobban? (azért a két HDD közötti különbségből már kapok egy új játékot)
Eddig elvoltam a 20-assal is, csak most a Forza tett be a 9 Gb körüli telepítőjével.
Így hiába játszanék egyszerre max. két játékkal, az egyiknek már a lemezről kell pörögnie.
Viszont azon túl, hogy kettő game felmenne, a FOrza és a FIfa, max. 2-3 új demo rendszeresen, soha nem játszanék több játékkal egyszerre.
A 60-asra hány játékot lehet fullban feltelepíteni? -
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #40206 üzenetére
Nem valami szép az biztos.
De ma már ez sajnos megszokott.
Ott a Forza 3. Az sem egy szép game még is mennyire szeretik és egy jó autós játék...opfor multihoz nagyon összeszokott csapat kell, akik már évek óta együtt játszanak, mert ha már 1 játékos eltér a részletes taktikától, akkor sansztalan...
Azért nem teljesen így van...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #39512 üzenetére
Aha. Hát ma vasárnap van szóval off a bolt. De remélem keddre megjön a memkártyám, ha meg nem akkor átrongyolok eddie17 barátomhoz és átviszem a vinyómat meg a data transfer készletem és akkor átgányolom a dolgokat a vinyójára azt majd később lementem a memóriakártyámra.
pspfan11:
Ne így legyen, de van egy olyan furcsa érzésem, hogy ennek az ingyen GOLD live hétvégének szerintem elég nagy köze van a múltkori bannhullámhoz, ami akár most folytatódhat. Mégpedig ebben a pár napban ismét kiraknak a francba pár embert. -
sosperecek18
őstag
válasz
Djuree #39291 üzenetére
Lassan én is beszerzem a forza3-at és letesztelem mit megy MS kormánnyal...(forza2-ben majd 3-4 másodpercet tudtam hozni a joyhoz képest). Illetve a kormány hatása az erős hátsókerekes kocsiknál jön ki ahol már a joy nem elég érzékeny és bizony egy kipörgés már nem megfogható...forza 2 alapján elmondható hogy a kategória alatt joyyal gyorsabban lehet menni, a kormány ereje a felett jön elő...
De ha jövőre kijön az f1 2010 oda már kevés lesz a joy...(reméljük ténylegesen lesz benne szimulátor szint)
-
benecz
tag
válasz
Djuree #38996 üzenetére
Igen,ezt én is hallottam,hogy egy csapat 2 évig fejleszt egy cod-ot,és az egyik a mondern,a másik pedig 2.vh történettel.Én mindkettőt szeretem.
A vitához hozzászólva,a Battlefield Modern Combat elég kaki játék volt,de a Bad Campany ütős volt.Most hogy játszok a mw2-vel azt mondom,hogy a BF BC sehol nincs.Várom a 2-őt majd meglátjuk,,,,, -
-
válasz
Djuree #38834 üzenetére
Hát én sem.
Találtam egy progit, Xport360 a neve, ezzel a 60as vinyórol szépen a profil, meg save game cuccokat rátettem gépre, aztán gépről a trilas HD-t átmásoltam a 120as vinyóra, ment is, csak az a baj, hogy trial, mivel profilhoz van kötve.
Megkerestem a forza 2 mentéseket, csak az a baj, hogy több helyen tárolja, megpróbálom majd rárakni a 120gb-re, mert a mentést ha jól tudom átlehet másik profilra rakni.
Végül is nekem a 2 teljes játék lenne a lényeg, de az sztem nem kivitelezhető, hogy másik profilon toljam, de a fő a forza 2 mentés, ezt semmiképp nem akarom bukni, a többi játék nem érdekes, mert az a srácaimé, ők úgy is mindig előröl kezdik. -
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #38503 üzenetére
Neked lehet hogy halkak, de egy jó érzésű ember a falra mászik egy dvd-től, ami tekeri a lemezt mint az őrült. Maximálisan kihasználják már a dvd technológiát és ennek ez az ára. Lehet bármilyen meghajtó lesz hangja és kész, különböző de lesz és zavaró.
A blu ennyiből jobb, a következő konzolnál én meg titkon reménykedek valami spéci memóriakártyában...Retekbe az optikai meghajtókkal.
Nekem egyébként simán az xbox is túl hangos és nem csak én érzékelem annak, remélhetőleg azt is javítják a következő generációban, hogy aki nem a 5.0-ás javított verziót veszi meg az se süketüljön meg...
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- Gamesir T7 vezetékes Xbox kontroller eladó,Hall effect analógokkal+ravasszal
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest