- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Roland18x
tag
válasz
breetai #46017 üzenetére
Magyar webshopokba aligha lehet majd megszerezni. ( Halo3 Legendary Editiont se lehetett.) De ne legyen igazam...
Külföldi webshopokból pedig a súlya miatt nem fogják ide elpostázni. (szvsz) Mert így ránézésre akkora súlya lehet, mint a God of War 3 Ultimate Edition-ak, és azt sem lehetett behozatni... -
Def26
félisten
válasz
breetai #45667 üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról az anonymitynetwork segítségével Végül is le tudod szedni, csak kicsit macerás.
Ha jól tudom akkor regisztrálnod kell a fórumhoz.
-
FefeeX
veterán
válasz
breetai #44888 üzenetére
Dehogy fog. Ezt nem mondtam... Viszont. IE-ben be van állítva a proxy, azt onnan tudod koppintani bárhová... És én valszeg el tudnám érni, hogy adjanak hozzáférést a boxomra is egy órára... De a hivatkozott hsz-ben arra vonatkozott, hogy a konzolbolt adott esetben bérelhet proxyt UK-ban, aztán rendezheti az összes dolgát azon keresztül, azt nem csak a melóban használhatja...
Nem tudom amúgy liveban hogy megy, de nálam live nélkül itthon akkor állítom át a tartózkodási helyemet, amikor akarom (lásd, most lett madzsarszki nyelvű a Forza3, amit már írtam előbb
)
-
Don47
tag
válasz
breetai #44882 üzenetére
Ez nem USA/UK regtol fugg, hanem IP cim alapjan megy, szoval ha nem vagy Live-os orszagban, bizonyos tartalmakat nem tolthetsz le. Hiaba lenne az adott cucc elerheto az USA-ban vagy Angliaban, neked olyan lesz mintha mondjuk Nemetorszagban lennel, ahol egy rakas 'tul eroszakos' dolog (pl. gow tartalom) regiozaras. (Nemreg neztem utana ennek, nekem is van egy hasonlo kodom.) Ahogy Roland18x irta, VPN halozattal megoldhatod te is otthonrol, biztos hogy a konzolboltok is igy csinaljak.
-
Roland18x
tag
válasz
breetai #44882 üzenetére
Ha UK reged lenne se engedné letölteni, mert régiózár védi GeoW2 All Fronts kódot.
De működésre lehet bírni ezzel a leírással Mondjuk ellehet vele tökölni az biztos...nekem a Razer Deathadderem bánta a sok tökölést vele.De, ha pesti vagy, akkor Uberkonzolnál letöltik neked párszáz forintért, csak a HDD-t ne felejtsd otthon.
Bár gondolom máshol is megcsinálják, de én csak róluk tudom biztosan...
-
SFONarayan
tag
válasz
breetai #41155 üzenetére
Újban én is ilyen, v kicsivel olcsóbb megoldásra gondoltam (nem érdekel az eredete, meg az ÁFA és egyéb sem), használtan meg értelemszerűen kedvezőbbre... De amikor kérdezgettem, meg nézegettem ajánlatokat, a használtakat akarnák 8-9k-ért rámsózni, h az mekkora alkalmi vétel...
DEF!
Ott sem találtam nekem korrekt árfekvést, de lehet, h elsiklottam felette, ha van konkrét linked onnan, akkor várom, a g365-öt is nézem, de ott is elnézhettem 1 jó ajánlat fölött, szóval onnan is jöhet link, ha látsz vmi jót... -
StLui
veterán
válasz
breetai #40398 üzenetére
A türelem az milyen szép erény, nekem ennyi nincs, mikor 20 beírást kellett volna visszaolvasni valakinek, én mindíg elolvasok 2-300 beírást egy topikban mielőtt kérdeznék, és még így is szégyenlem magam, hogy nem többet, amióta pedig a keresővel is megismerkedtem, az már a csoda
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
breetai #38009 üzenetére
3 napon belül vettek, ilyenkor ha nem tetszik egy termék akkor vissza kéne adniuk a pénzt mindenféle töcskölés és balhé nélkül. De mivel ez játék lemez és dvd erre nem terjed ki ez a cucc úgy tudom. De mindenképp mutassad meg nekik, hogy nem jó. Van ott nekik konzol, abba injektálják be és lukkolják meg, hogy nem műkxszik.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
breetai #37987 üzenetére
Ha Microsoftos a játék márpedig az ezért ki fogja cserélni az MS csak beszéld meg velük, hogy mi volt és a blokk is megvan meg minden akkor nyert ügyed van, mert így ki fogják cserélni. Amúgy szokásuk a multiknak kétszer eladni a selejtes cuccot, ami ráadásul nem megy. Azt nem értem hogy akkor miért nem dobják ki vagy rakják a szemétbe vagy visszáruba hogy SZAR és nem megy és ne szívjon vele már még egy vevő. Szerintem tutti az ilyen alkalmat várták hogy elbasszák a játékot mert már egyszer szívott vele valaki és most meg simán letagadják pedig tudják, hogy szar volt.
-
heihachi
addikt
válasz
breetai #35865 üzenetére
Az valószerűtlen, hiszen az, hogy milyen felbontásban dolgozik a játék engine és milyen felbontásban adja le a box, két külön dolog. Az előbbi fix, és épp ezért a játék sebessége sose fog változni. Az lehet egyedül gond, ha TV nem tudja az interlace jelet megfelelően kezelni, bár kétlem, hogy a középkategóriás LCD tévék közt sok ilyen lenne, bár ki tudja.
-
rudymester
senior tag
válasz
breetai #35289 üzenetére
Vaterán néha feltűnik egy-egy darab. Ha valahol látok az elkövetkező napokban, akkor szólok. Esetleg ha érdekel, van egy Halo 1 német verzióm, de bundle, így csak füzet+lemez van és kapott egy sima dvd tokot. Borító nem is volt hozzá. Nagyon olcsón megszámítom. ha érdekel írj privit.
-
rudymester
senior tag
válasz
breetai #35274 üzenetére
Halo+Halo2 darabja kb 2-3000 forint között mozgott még nem rég. Én 2000-ért adtam el a német nyelvű második részt.
Szerencsém volt, amikor a 360 meglenet, nagyon leestek az xbox szoftver árak. Akkor 4000 forintért vettem meg a Halo Triple Packot. Halo 1+Halo 2+Halo 2 Multiplayer Maps. Szép dobozban, a mai napig ott díszeleg a polcomon. -
zack
nagyúr
válasz
breetai #35276 üzenetére
Inkább 60-65k között, persze ezek már "okosított" árak.
mobicheck #35273:
Nekem valószínű hogy a Fight Night 4 lesz ez a játék! Főleg miután edzésen ma az orrom végébe a porc ismét összetört, és a dobhártyám is beszakadt, ilyen állapotban felüdülés lesz a Fight Night 4... -
Petykó78
tag
válasz
breetai #35260 üzenetére
Kicsit off:
Ismerős a dolog. Az elején én is állítgattam mindent össze-vissza, aztán csak az alapbeállítás lett a vége
Itt egy ingyenes tesztábra, ezzel el lehet indulni:
[link]
Nem próbáltam, de állítólag jól használható és ehhez is PC kell. Vagy "szerezni" kell kalibráló DVD-t. -
szaszlaci
addikt
válasz
breetai #35258 üzenetére
Elkészült a hűtésem!
Írtam egy bejegyzést róla a bologomban, mint már azt ígértem egy ideje.RGB a scartnál jelentős, hogy 3 fele van szedve, vagy csak egy egy eres kompozit van soklábú csatlakozóba téve.
S-Videónál az Yb... kell valoszinűleg, HDMI-nél meg szerintem mindegy. -
p_milan
aktív tag
válasz
breetai #28799 üzenetére
Hali!
Szolnokon pl van olyan, hogy megveszel egy gamet teljes áron, és utána 1000Hufért, bármilyen játékra cserélheted. Hasonlót említettek itt Pesten is a fórumba.
Szerintem a kölcsönzők megszűntek, illetve nem tudok már róla. Volt régen egy kettő, ahova jártunk haverokkal SEGAt, meg PS-t kölcsönözni, de befuccsoltak.
-
K3NZO
senior tag
válasz
breetai #28270 üzenetére
[link]Parancsolj itt a link
.
-
hdman
őstag
-
-
Djuree
félisten
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest