- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Hali mindenkinek!
Érdeklődnék hogy nálatok megy rendesen a live? Tegnap ment rendesen, ma kapcsolnám a gépet, és nem megy fel live-ra...routeren van összekötve, gépen van net, xboxon nincs...mi lehet a gond? Testelésnél a box nem tud a network-hoz sem kapcsolódni...szerintetek?
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az EA válaszát, miszerint az alábbi címre küldjem el a törött lemezt:
Electronic Arts
Na Pankraci 1683/127
140 00
Praha 4Bocs az ide nem való kérdésért de a címzetthez hogy kell ezt a levélre felírni, illetve melyik az irányítószáma?
Mert a magyar így néz ki...
S....V...
Város
Petőfi út 94.
H-4440
Hungary -
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18 #43086 üzenetére
Írtam a problémaval kapcsolatban a termektamogatas@ea.com-ra kíváncsi vagyok hogy mit válaszolnak kicserélik-e ha elküldöm nekik az egészet+nyugtát...
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerült egyik hozzámtartozónak teljesen leamortizálni a Fifa 10 lemezemet (eltört) ami magyar kiadásu volt.
Kérdésem az lenne hogy tudnék viszonylag olcsón beszerezni egy angol nyelvű Fifa 10-et, de nem tudom hogy az eddig megszerzett pontok megmaradnak e vagy csak akkor ha ugyanolyan magyar nyelvűt veszek? Illetve ha angolt veszek akkor mivel az előző hdd-re volt másolva menni fog simán vagy azt le kell szedni és ezt újra felmásolni?
Előre is kössz,nagyon fontos lenne a válasz!
-
sosperecek18
őstag
válasz
DonMedve #42774 üzenetére
Hát engem nem ütött szíven az 1 után elég érdekes az egész. Egyre inkább COD feeling nem nagy taktika hanem lőj és fuss mint az állat, legalább is ez a pálya és játékmód...vhogy nem jött be...de ez csak egy vélemény...
Na meg azok az ugráló ellenfelek...hát elég lehangoló amikor a géppuskával ugrál mint a nyúl...leszokhatnának már erről az ugra bugráról a fejlesztők... -
sosperecek18
őstag
válasz
Emperor_01 #42770 üzenetére
Nekem is megfagyott már párszor főleg fifa10 alatt...de semmi baja...ne foglalkozz vele!
-
sosperecek18
őstag
válasz
Tomics #42277 üzenetére
Semmi sincs az a ligában Oglig87 kollégának van egy jól kitalált felállása, jó támadási taktikával, és mellé gyorsan tud kontrát vezetni, meg csinálja a hülye cseleit amit én ki nem állhatok...nem ebből áll a foci...amugy az egész ligában még 1-2 ember van ilyen, aki így "cselezget"...uh nem olyan nagy szám ő is csak jól alkalmazza a fifa "kiskapuit"...
-
sosperecek18
őstag
válasz
DonMedve #41760 üzenetére
Sztem én felvettelek, ha mégsem tedd meg...(mert most nem otthon vagyok), és akkor holnaptól játszogathatunk a fifa-val. Csak egy dolgot kérek 5csillagos csapat ellen nem vagyok hajlandó játszani (egyáltalán nem látom értelmét, hogy annyiból álljon az ellenfél játéka,hogy kihasználja a 100-as játékos futó teljesítményét, mellette 1-2 csel és egyből helyzet alakul ki)
Szval ha van kedved 2-4 csillagos csapatokkal játszadozni akkor vegyél fel nyugodtan, február elejéig elég sokat leszek este, du gépnél illetve néha de. is.
-
sosperecek18
őstag
!!FELHÍVÁS!!
Sziasztok!
Olyan embereket keresek akik rendelkeznek XBOX live előfizetéssel, valamint FIFA 10 szoftverrel, és szeretnének résztvenni egy baráti PH-s bajnokságban, melynek győztese egy jelképes kupát nyer! Tehát nem a nyeremény a lényeg, hanem hogy egy olyan társaságban játsz, akiket ismersz, és közösen szórakozva elüssük az időt.Amit tudni kell:
3,5-4 csillagos csapattal lehet indulni, az eredeti 6 perces helyett 8 perces félidőkkel megy a játék.Ha érdekel akkor jelezz felém priviben, vagy keresd meg a ligát a programon belül (xbox live - barátok ligái - csatlakozás ligához)
Itt a liga neve PH LIGA, phl a rövidítése, ha ez alapján keresed.
Illetve a jelszó prohrdverHa ismersz olyan barátod, aki szeretne játszani és korrekt, akár ő is jöhet! A lényeg hogy 8-10 embernek össze kellene jönni, de ha kevesebben leszünk az sem baj...
Szval ha érdekel, jelentkezz!
üdv,sosperecek18 (torinho86)
-
sosperecek18
őstag
válasz
Gebriel #41016 üzenetére
Nekem is ilyen van...de még nem használtam ölben, mert úgy nekem túlságosan alacsonyan van, viszont egy normális méretű comra rendesen felfekszik ölbe véve...úh azzal nem lesz gond, csak mondjuk nagyobb FF esetén nem tudom milyen érzés úgy vezetni, hogy kormányzol és közben a combodat rázza a kormány...de sztem nem lősz mellé, korrekt kis kormány...
Ha meglesz karácsony környékén nyomhatnánk Forza 3-at
-
sosperecek18
őstag
Van 5.1-es füles kb. 34k-ért, de azon nem tudsz kommunikálni, van headset kb 4k-ért, de azon meg nem hallod a játék hangokat, szval így a kettő együtt nem nagyon megy...jelenleg...
Keresek olyan embereket, akik Fifa10-et szeretnének live-on játszani, és akik nem csak a Barca-ManUTD-Chelsea-Real-Inter 5össel játszanak, hanem akár 2. osztályú csapatokkal is képes játszani...illetve hamarosan Forza 3-ban is elérhető leszek, vmint Bad Company; Army of Two; Forza 2 is szóba jöhet.
Live name: torinho86
-
sosperecek18
őstag
válasz
Djuree #39291 üzenetére
Lassan én is beszerzem a forza3-at és letesztelem mit megy MS kormánnyal...(forza2-ben majd 3-4 másodpercet tudtam hozni a joyhoz képest). Illetve a kormány hatása az erős hátsókerekes kocsiknál jön ki ahol már a joy nem elég érzékeny és bizony egy kipörgés már nem megfogható...forza 2 alapján elmondható hogy a kategória alatt joyyal gyorsabban lehet menni, a kormány ereje a felett jön elő...
De ha jövőre kijön az f1 2010 oda már kevés lesz a joy...(reméljük ténylegesen lesz benne szimulátor szint)
-
sosperecek18
őstag
Egy kis segítség!
Megvan a megoldás, hogy a Forza 3-ban, normálisan lássuk a visszapillantót és a műszerfalat, ha meglesz a játék (vagy már egyeseknek meg is van), akkor így kell megcsinálni:
"aki át akarja állitani hogy meszebb legyen a mûszerfal akor mennyen be a profilba azon belül többképenyõs mód beállitása aztán többképenyõs mód bekapcs és végül fokok a képenyõk közöttet toljátok fel a maxra vagyis 90 fokra.Mentetek egyet és már faszán láttok minden t visszapillantót stb"
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Ma megvettem első XBOX 360 kormányom (MS féle)
Kérdésem az lenne, hogy a Forza2-őn kívül van-e vmilyen "igazi szimulátor", mert hiában jó a Forza, de az hogy max 5 körös versenyeket lehet menni, vhogy nem hoz lázba (tudom ebben a karrier a lényeg, de nekem valahogy tulságosan vontatott). A Race Pro-ra gondoltam...kérdésem, hogy van-e olyan kormánnyal, mint a PC-n a WTCC, vagy a többi hasonló game?
-
sosperecek18
őstag
válasz
eddie17 #36052 üzenetére
Pedig a mostani FIfa (XBOX) mindent visz. Ennél reálisabb játékot még életemben nem láttam.
Az emberek mozgása valami fenomenális, mintha csak a tv-ben látnám, igaz, ahhoz, hogy minden mozdulatotot láss (nem a cselekre gondolok), minden gombot nyomogatni kell, és akkor eljön a kánaán!Sztem az idén akármilyen pontot is kap a PES a Fifa nagyon belehúzott, és sztem lassan (1-2 kapu előtti helyzetet kivéve) igazán megközelíti a valós világot!
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Forza 2-ben van-e lehetőség az irányítás megváltoztatására? (gondolok itt arra, hogy a két joy szerepe felcserélhető-e?)
-
sosperecek18
őstag
Köszönöm a válaszokat, megerősítéseket!
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Tehát ha veszek egy arcade packot, akkor akármilyen xbox360 vinyót csatlakoztathatok hozzá? (megvan a boxon a vinyó helye)
Mert akkor használtan vennék hozzá egy 20-as hdd-t, mert így is kb. 10eFt-al kevesebből kijönnék mintha veszek egy komolyabb gépet.Előre is köszönöm!
-
sosperecek18
őstag
Na, akkor még 1x leírom, utóljára és akkor biztos lesz teljesen! (majd kérnék megerősítést)
Szval akkor kell egy HDMI-DVI kábel (elég a legrövidebb, hogy minél kevesebb legyen a rossz jel lehetősége)
Itt lenne egy kérdésem:melyik típust kell vennem, a több vagy a kevesebb tűst? (a monitor gyári dvi kábele 18+1 tűs) de elég sok helyen van a másik.
Illetve akkor kapok egy olyan componens av kábelt, melynek a dugójáról az egyik takaró műanyagot le kell pattintani, és akkor ez a hdmi-dvi kábel és az av kábel is elfér egymás mellett, majd egy ilyen 2rca hosszabbító csati is kell, amivel a hangfalakhoz elmegy a hang. (a hangfalon van rca bemenet)
Szval akkor ez így kb. 3-3,5k-ból ki is hozható és akkor rendesen fog működni a gép?!
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy mely xboxok rendelkezne jasper alaplappal? (már csak az arcade és az elite?) mert akkor lehet hogy csak arcade packot tudok majd venni, 70k-m nincs egy elitere...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a nyári munkából, valamint a korábbi megtakarításokból telni fog egy XBOX 360-ra. (korábban nagy gépes voltam, de mára meguntam, hogy folyamatosan fejlesszem a gépet annak érdekében hogy az újabbnál újabb játékok is menjenek rajta, és most hogy látom hogy kb. 100w-ot eszik játék közben a box, míg a gép 200 körül, és ha a box helyett vga-ba újítanék akkor ez bőven 200w felett is lenne)
Szval van egy TFT monitorom 19"-os Samsung 931bf (1280x1024). Erre lenne a dvi-re kötve a box. Kérdésem, hogy mivel az új boxok már hdmi-vel vannak felszerelve (és többen írták, hogy ezen keresztül szebb is a kép), szval akkor egy ilyet kell vennem a boxhoz és ezzel összetudom kötni a boxot és a monitort? És akkor nincs szükség a "drága" vga kábelre?
Mivel a hangot a szekrényen elhelyezett Genius 2000A hangfalak fogják adni, így a boxhoz szükségem lenne az alábbi kábelekre, hogy menjen a hang?
Illetve az a fém jack anya - jack anya dugó (sajnos nem tudom a nevét)
Remélem érthetően fogalmaztam, és köszönöm előre a válaszokat!
-
sosperecek18
őstag
Hello!
Érdeklődnék, hogy xbox360-assal tudnék e a meglévő Samsung 931bf (1280*1024; d-sub; dvi; no hdcp) monitorommal játszani? Tudják ezt a felbontást a játékok? Amugy milyen más felbontásban mennek? (nem natívban mennyire lenne csúnya képe?)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest