- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
Rosep
senior tag
válasz
heihachi #18740 üzenetére
Na, akkor mégse értettem félre. Fogok én vinyót venni, az tuti. De most nem óhajtok kiadni 60000-et konzolra. Megveszem a Tesco-s 12x4200-as konstrukcióban. Veszek mellé egy Forza 2-t és egy PGR4-et. Amíg nem lesz meg a vinyó ezekkel elleszek.
Nézegettem már eBay-t, ott talán olcsóbbak a cuccok.
Két kérdés még:
1. A külföldről vásárolt dolgokra is vállalják itthon a garit?
2. Ha vennék egy 20-as vinyót használtan, abba tudok - természetesen garanciavesztés terhe mellett - nagyobbat rakni, vagy ahhoz a gépbe is bele kell nyúlni.
Egyébként nem akarok warezolni, nem piszkálok bele a gépbe majd. -
volvoguy
addikt
válasz
heihachi #18699 üzenetére
tehát amely boxok hdmi csatlakozóval vannak ellátva, azoknak a belseje tök ugyanaz, ugyanaz az alaplap, procihűtő, gpu, ugyanazok a vezetékek, stb..? még az uj 60gigás prémium is ugyanarra az alaplapra épül mint más társai, azzal a különbséggel hogy 60gigás vinyót kapott, vagy azért ebben az ujban van más változtatás is?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #18673 üzenetére
Azt én is mókásnak találtam hogy nincsen benne sofőr
Grafikailag jól meg van csinálva és a hangok is jobbak mint a revenge-ben. Én is használtan akarok majd lecsapni rá a későbbiekben. Szerintem nem lehet olyan borzalmas, egy próbát megér.
Tegnap három utp kábelbl csináltam egy nagyot mert nem volt ölég hosszú a gyári kábel a routertől a boxig
Levagdostam, összeforrasztottam a szálakat szigeteltem és már megy is a live
be is raktam 4 játékdemót letöltésbe + tegnap szedtem le 2 db ot..Star Wars nem volt valami nyerő számomra.
-
p_milan
aktív tag
válasz
heihachi #18594 üzenetére
Érdekes módon mindig te vagy a kretén. Én elgondolkoznék ezen barátom. Biztos nagyon szomorú sorsod lehet, hogy egyből csak támadni tudsz, értelmes válaszra nem vagy képes. (Ne haragudj, hogy nem futom végig a 18k hozzászólást, hogy netán benne van é, a jelenleg kapható termékek közötti fizikai eltérés.)
-
30z.Samu
félisten
válasz
heihachi #18430 üzenetére
Én amúgy is szeretnék cserélni, mert rám jött a "Legyen minden legális" roham!
Filmeket, meg a zenéket is kezdtem legalizálni.
Most ha eladom a boxot, 1-2 hetet kibírok, és akkor majd 3000-ért megveszem a Forza 2-t és kipróbálom a Live-ot! 20GB-s kiadást már nem nagyon vennék az install miatt! -
Gordiann
őstag
válasz
heihachi #18331 üzenetére
Igazad van egy szinten. De amugy én is gépújítást értettem. Én lap+proc+vga+ram-ot vettem.....55k-ért. A lehető legjobb ár/érték arányút.
Jól ment néhány játék, de az újabbak élsimítás és egyebek nélkül. Bekapcsolva már nem éreztem azt a folyékony játékmenetet. Mindig alacsony fps volt. És felbontásokra nem nagyon érzékeny a játékok nagy része. Hiába veszem kicsit lejjebb, akkor is majdnem annyi fps volt mint magason. Amiért jobb lenne egy pc az a stratégiák. De a nagy részük szarul van megirva, és ami már jól néz ki, és nem 2 egység van a képernyőn azt már nem bírta a gép.Akkor vegyünk egy 40k-es pc-t.... Az újabb játékok sokszor 800x600-ban mennek el rajta, vagy nagyobb felbontásban, és minden textúra olyan mintha 3 éves lenne.
Ez az alapvető gond, hogy a játékok nagy része nincs jól megírva. Hiába van 1-2 ami elég jól megy, mert a többi sok meg nem. Főleg nem egy olcsó gépen
-
Gordiann
őstag
válasz
heihachi #18325 üzenetére
A régi játékokhoz nem feltétlenül kell gépújítani, az újakhoz meg kevés a 40k-es konfig. Elég, de ha már pénzt költ rá az ember, akkor elvárná, hogy menjen sok minden egész jól, és én úgy éreztem a gépemmel, hogy valahogy nem az igazi....
Volt gépem, de minden pillanatban azt vártam, hogy melyik pillanatban akad be, és mindig azt nézegettem, hogy hm... még lehetne szebb...állítok feljebb a grafikán... aztán megint...és eltelt a nap.Ez most eltúlozva, de erről van szó. Na de nem akarok itt nagy vitát. Azért írom mert a rossz emlékek után most jól elvagyok az xbox-al.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #18171 üzenetére
Én is már túl vagyok a 40-en, 83%-on vagyok asszem karrierben, na igen, arra a gyors német pályára gondolsz asszem, ahol nyomni kell mint a meszes. Autós játékban először éreztem olyat, hogy uhh ez már nekem is túl gyors
lassítani meg nem lehet mert ellenfelek nagyon kemények már itt. De az út meg keskeny mint a franc..
egy kis ujjmozdulattal dobható el az egész futam.
Nekem az nem jön be, hogy könnyű módban túl könnyű a játék, szinte nincs kihívás sem. Közepesen meg van egy két verseny/csoport ami vért izzadva/mákból sikerül csak, pl ez a rohadt hosszú pálya is ilyen volt, szerintem 10-szer biztos neki futottam. Azóta már volt hogy visszavettem könnyűre is egyik futamon, mert esélytelen voltam. -
liquidmoon
aktív tag
-
XuChi
addikt
válasz
heihachi #17643 üzenetére
Nekem PC-n nagyon bejött. Több napig toltam. De azért sok csalüdás is volt benne. Legnagyobb a Bolygók felszini kidolgoz ása és a bejárhatóság. Meg az hogy beraktak olyan bolygót amire le sem lehet szálni. Inkább akkor be sem rakták volna.
De amugy várom a köv részét. Amiben ezeket nagyon remélem javítják.
-
Fusion01
tag
válasz
heihachi #17634 üzenetére
Nem tom
Inkább én kérdezem h hogy csináltad?XD
más:Miért van az h amikor berakom a Forzát(vagy mást) updatelni akar....Ha kicserélem TimeShiftre vagy PGR3-ra akkor is updatelni akar és kilép a Live-ból.
Ilyenkor mivan?????Pénteken beszereztem a Timeshiftet havertól és azóta csinálja:@
Rohadtul idegesítőőőő. -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #17553 üzenetére
van egy tippem hogy melyik rész az. én ott hagytam abba. már kinyírtam vagy 100 ellent de még jöttek és az életem meg fogyott csak fogyott
próbáltam lopakodni de így is megláttak pedig már túljutottam a nagyrészén, természetesen azokból az elit szarokból jött egyszerre vagy 5, lehetetlen megcsinálni. pedig jó gém... -
M@trixfan
addikt
válasz
heihachi #17452 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Most vettem meg a PC-sOrange Box-ot és a HL2-nél is érezni, hogy már nem üt akkorát a grafika mint megjelenéskor, persze messze nem HL1 szinten. Viszont hangulat még mindig tetőfokon. Amúgy meg HL1 újrajátszásra a Black Mesa Source lesz a legjobb ha készen lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #17452 üzenetére
azért ez nem mindig igaz. a legnagyobb játékoknak még ma is megvan a hatásuk. az ufo-val vagy a dune2-vel, esetleg a diablo-val máig játszok. starcraftról meg ne is beszéljünk...
grafikailag mai szinten nullák de játékélményre meg verik az összes mai gémet. legalábbis szerintem.persze volt olyan ahogy te is mondtad, hogy elővettem egy régi játékot amit anno nagyon sokat toltam de feltettem és nem tudtam vele játszani. mintha a játék már nem ugyanaz lenne pedig csak én változtam meg. sajnálatos...
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #17411 üzenetére
van egy tippem hogy a gta1-el nem játszottál
mert aki a gta1-el kezdte és beleölt több 100 órát az a sorozat megcsúfolásának tartja a gta4-et
persze, ha csak 1 órát vagy még annyit sem, toltad az előző gta-kat akkor már el tudod dönteni hogy szar a játék
hát ez elég lol nem gondolod?
Mr.Grincs: úgy értem hogy lassú hogy még ahol nem is szaggat ott is érezni hogy lassú. amatőr módon programozták meg, annyira azért nincs jó grafja hogy ne bírná el a box...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #17411 üzenetére
Nekem a kedvenc játékaim között van a GTA sorozat, iagzából a GTA3 at nevezem az első GTAnak mert az annyira forradalmian új volt akkor, hogy még ma is élvezetes vele játszani. Számomra legalábbis ez a benyomás. GTA VC az is jó volt szines nagyon, grafika is elég használható volt akkor, ma meg még elmegy. San Andreas meg szerintem már külön kategória
Az nállam 9,5 pontot ért el, az irányítás volt katasztrófa amíg meg nem szoktam.. De úgysem az igazi. GTA4 ről meg nem tudok még sajnos nyilatkozni de szerintem jó lehet, XBOX 360 ra akarom majd megkaparintani. Biztos nem lehet annyira borzalmas mint a Mercenaries 2 aminél szerintem a San Andreas is jobb...
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #17393 üzenetére
pedig a gta4 tényleg nagyon gyengusz lett pl. a san adreashoz képest, sőt mindhez képest, egyértelmű visszafejlődés (grafban természetesen nem). nuku hangulat és lassú mint a lajhár...persze ha te nem játszottál az előzőekkel akkor tetszhet, de ajánlom próbáld ki pl. a sima gta3-at. nagyon nagy hangulat...
-
-
Fusion01
tag
válasz
heihachi #17223 üzenetére
Hali.Én is mennék csak hát lejárt a gold.
Maximum karácsonyra lesz.
Most van pénzem de inkább új játékot szeretnék venni mint Live előfizetést.
1hónaposat meg nem éri megvenni mert 2000ft a 13 hónapos meg 8000ft.
Múltkor amikor játszottunk nem is tudtam h az a "csempiön".Meg hát azt se tudtam h mikor jár le a goldom.XD -
dunc
nagyúr
válasz
heihachi #17137 üzenetére
Szerintem nagyon korrekt ebben a formába,remélem minnél többen leszünk ,és egymást turjuk ki
.Nekem egy kérésem van ,hogy az a segitség ami mutatja,hogy mekkora sebességel kanyrodj be legyen bekapcsolva(színes nyílanykák)...indok: Még béna vagyok,hogy anélkül menjek..
-
30z.Samu
félisten
-
válasz
heihachi #17053 üzenetére
hát én nem tudom, mi szervizben kipróbáltuk ezer féleképen aranyozott hdmi kábellel , többféle tévével is ...
HDMI -n keresztül nem tudtam beállítani a nativját a tvnek pcről (lehet driver hiba akkor sem sikerült) se ati se nvidia...xboxon ua ez volt a gond, amúgy meg szerintem szarabb a képes is....
És elméletben én is tudom ,hogy ez egy baromság
lehet kábel függő , én egy 3 ezer ft os kábellel próbáltam tudom hogy van 10 ért is
-
dunc
nagyúr
válasz
heihachi #17029 üzenetére
Hello én leszek,de autóba egyeztessünk, a benzik gumi szabály maradhat,ert 5 körnél nincs is jeletösége, az ütközést maradhat. A többi dologba pályák stb meg egyeztessünk mert úgy tünik te magadra szabtad testre a versenyt.
Valamint nagyon szívessen hostolok én is ,és rendezhetünk hétvégén versenynapot,a szabályokról ,beállitásokról ,autótípusokról elözetessen itt egyeztethetünk.
-
boygabi_
aktív tag
-
Fusion01
tag
válasz
heihachi #16792 üzenetére
Engem is megdobhatsz egy gamertaggal dunc.
Jókat játszunk(: Kösz de a drifthez kell egy jó autó is=]De azért kösz ja és te meg az összes versenyt jól nyomodVan má A kategóriás kocsim is és persze egyre több U- és S kategóriás.
Osztálytársamnak is van Live gamertagja(HUN Dana) vele is szoktam forzázni.
Na lépek forzázni.HEHE -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #16696 üzenetére
battlestations: pacific. a battlestations: midway folytatása. azt még nem tudom hogy hol lesz, elvileg az eidos hungarynál, de még pontos címet nem tudok majd ma hívnak fel
a gamer365-ön lehetett jelentkezni (asszem még mindig lehet jövő hét végére), persze nem mindenkit hívtak be, kb. minden 4. embert.
de hát az én játéktapasztalatommal biztos befutó voltam
lesz ajándék meg minden. meg szét lehet nézni az eidosnál. biztos jó buli lesz -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #16492 üzenetére
pedig nagyon jó gém az army
persze csak koopban. mi haverral kitoltuk koopban osztott képernyőn, nagyon nagy móka volt. ...és az is biztos hogy ki fogjuk mégegyszer tolni legnehezebb fokozaton is
...single-ben szar, itt direkt a két emberes játékra van a hangsúly fektetve, a gépi (un)intelligencia meg ugye...csutka...
érdekes nekünk a kamerával nem volt semmi gond. az ellenfelek elég hülyék (mint minden fps-ben) de azért a vége felé már elég ügyesek, vagy ha nem is akkor meg a nagy túlerővel ellensúlyozzák idiótaságukat
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest