- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
M@trixfan #40114 üzenetére
Házimozim van, s az Xbox is és a Pc is bele van kötve.
A hangal nincs is baj, csak a kép nem tetszett a sima 72-es 100hz-es Tv-én. De majd ha megjött a HDMI-DVI kábelom, akkor majd az S-PVA-s 19'-os moncsin tolom. Azon nem lesz baj a képminőségel.De jó lenne v.mi nagyobb..
-
FishAir
senior tag
-
Gazala
aktív tag
-
feka007
veterán
válasz
M@trixfan #6283 üzenetére
Én mióta megvan a box, alig játszok pc-n, mert annyival élvezetesebbek még az fps-ek is kontrollerrel. Már 1-2 hét után úgy megy a célzás is mint pc-n, és ha már megszoktad, sokkal élvezetesebb. Legközelebb szerintem a BF3-nál fogok visszaszokni pc-re, az csak billentyűzettel meg egérrel jó.
-
Djuree
félisten
válasz
M@trixfan #1772 üzenetére
ahha perszeeeeeeeee.
megveszek 3 pgr3-at 6000-ért és becserélem egy bioshockra, egy moha airbornra meg majd egy halo3-ra.
amúgy rá kell fizetned. NAGYON áron alul számolnak be mindent.
én, mikor kijött a forza2, adtam érte egy most wanted-et, egy tony hókk 8-at, egy pgr3-at, meg egy nba2007-et. kurvára nem érte meg de nagyon kellett a forza2
sokkal jobban jársz ha eladod először a gémet és az árából veszel újat.
pgr3-at kb 1k-ért, max.2k-ért, számolnak be, azért mert most jön a 4.
ők viszont 5k-ért fogják árulni. -
Xelo
addikt
válasz
M@trixfan #725 üzenetére
de hogy derül ki? pl Live-on játszok akkor már game fut nincs különbség eredeti és másolt között, már ha beolvassa... ill ha fizetem Live-ot, akkor magától letölti ezeket az update-eket? nem mondhatom neki hogy: anyád? és x és kész nem kell letölteni?? és akkor max az után frissíteném ha kiderült mi lesz a következménye. meg azért ne bannolgassanak már ha megvettem 100eFt-ért az X360at...
engem gyakorlatilag csak az a felbontás frissítése érdekelne, ha egyáltalán lesz.. vagy muszi mindíg a legújabb verziójú Dashboard-nak ''futnia'' hogy lehessen multizni? mint pl a PCs FPS játékoknál egyeznie kell a szerver game verziójával a csatlakozó verziója, itt meg mondjuk dashboard.. nem nagyon ástam még bele magam ebbe szóval nem sokat tudok. remélem tudtok segíteni.
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest