- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Djuree #49100 üzenetére
"én maradok a pc-nél mostmár egy darabig. 2 évente ráköltök kemény 60k-70k-t és meg van fejlesztve, nem olyan vészes (igaz ebből nem lesz full hd graf, de az boxon sincs)"
A legtöbb játék kell, hogy fusson 1080p-ben a mostani 4850 kártyádon is. Szerintem innentől kezdve bármit fejlesztesz garantált a full HD és a szűrőket is pakolhatod rá. 1 gigás 4870-nel a bevált formula 2x AA és 16x AF. Neked az a kérdés, hogy akarsz-e most előrelépni amíg ennyire jelentéktelen a DX11 vagy inkább megvárod a 6000-es szériát és akkorra talán jobban kihasználják.
-
M@trixfan
addikt
Szerintem nem lesz baj. Gyanítom, hogy amit felhasznál a Natal az már inkább egyfajta "látens tartalék". A Xenon 3 szimmetrikus magja 2 logikai szállal 3.2 Ghz-en lehet kiszolgálná még a legújabb 5870-es káryákat is a zárt, konzolos környezetben. Mivel általános célú magok ezért nem valószínű, hogy a GPU-t tehermentesíteni tudja mint a PS3 Cell processzora. Elképzelhető, hogy a Xenos már így is"ki van hajtva"
és simán belefér.
-
M@trixfan
addikt
válasz
szergely001 #40350 üzenetére
Írta van neki komponens bemenete is, azon teljesen jó lesz. Viszont vannak olyan készülékek is amik ugyanúgy tudják fogadni az RGB vagy komponens jelet scart csatlakozón is, csak ezekhez teljes bekötésű scart kábel kell.
-
M@trixfan
addikt
-
M@trixfan
addikt
Nagyon jófejek meg minden, igazi konzol hittérítők. Viszont kapásból nem adtak blokkot és egy szállítólevélként kinyomtatott papírra azt mondták "tessék, itt a számla". Kértem egy blokkot a gari miatt... Még mindig olcsóbb angliából rendelni mint a hazai konzolboltokból. Szvsz ők is onnan veszik és ráteszik az árrésüket.
Egyébként PC-hez vettem náluk egy Controller + Gaming Reciever csomagot és meg kell hagyni nagyon ott van az Xbox 360 controller. Fps-re sokkal alkalmasabb mint a PS3-é és komolyabb összhatása van. Ráadásul nekem valahogy könnyebb színek alapján betűket megjegyezni mint a PS3 piktogrammjait. Az analóg ravaszok is jobbak mint a SixAxis hasonló megoldása.
-
M@trixfan
addikt
Az Xbox minden játékot fel tud skálázni 1080p-re minőségromlás vagy teljesítményveszteség nélkül?
-
M@trixfan
addikt
válasz
heihachi #17452 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Most vettem meg a PC-sOrange Box-ot és a HL2-nél is érezni, hogy már nem üt akkorát a grafika mint megjelenéskor, persze messze nem HL1 szinten. Viszont hangulat még mindig tetőfokon. Amúgy meg HL1 újrajátszásra a Black Mesa Source lesz a legjobb ha készen lesz.
-
M@trixfan
addikt
"Téma: Xbox 360 - Mielőtt kérdezel 1 nap ban!"
Jasper gépekről van már valami hír? (áttervezett alaplap, full 65nm)
-
M@trixfan
addikt
válasz
n0_gAboR #6274 üzenetére
Egy kommandós legalább olyan jól tart célra mint egy CS-s. Ha kell több célpontot is le tud követni egymás után és valódi perifériás látása van. A CS célzása nem realisztikus, sokkal inkább a True Combat Elite az opcionális "freeaim" funkcióval. Szvsz inkább az a lényeg, hogy multiplayer alatt az ellenfél is kontrollerrel kacsázik így egyensúlyban marad a játékmenet. Single alatt meg nem henteli végig 3 perc alatt a pályát az ember. Ez a baj, hogy én is már minden fps-t végig headshot-okkal kitaktikázom öszötönösen és a hangulat szempontjából nem biztos, hogy nyerő. Pl. a Bioshock állítólag nehezebb boxon mert jobban meg kell küzdeni minden sarokért.
-
M@trixfan
addikt
Nemet keyboardrol irok most, elnezest, hogy nincs ekezet. Szoval:
Frankon kevertek mindent, szegeny gyereket meg jol felrevezetitek. A HD ready es a Full HD pusztan kifejezesek. Utobbit a Sony marketing talalta ki az 1080p felbontas nepszerusitesere ugy latom eleg sikeresen. A 720p ugyanolyan elfogadott 720 soros progressziv HD SZABVANY mint az 1080p.
Tovabba Xbox 360-on a Sonic meg a Virtua Tennis kivetelevel egyik nagy jatek sem 1080P. Arcade cuccokrol nem szoltam most. A java meg csak most jon a kedves 1080p hivoknek: Rengeteg jatek Xbox 360-on meg a nativ 720p felbontast sem eri el. Mikozben aradoztok az 1080p-rol fantasztikusan elvagytok a COD4 vagy pl. a Halo 3 felskalazott 1024x600-as felbontasaval. Pgr 3 sem rendes 720p es folytathatnam. Ajanlom a beyond 3d idevago forumtemajat: [link] Vigasztaljon benneteket, hogy ps3 eseteben meg borzasztobb felbontasok vannak.
-
M@trixfan
addikt
Egy 720p-re tervezett játékgép 160-200 000 Ft között áll meg monitor nélkül. Az árat a vga lövi be. A felső határ már 8800gt ami viszont a valós 1080p felbontást simán viszi a legtöbb játékban. A boxon eddig 2 db 1080p játék van, a többi mind felskáláz. Nálam a játékok húznak a konzol felé, mert pl hol van pgr4 vagy Mass Effect PC-n?
-
M@trixfan
addikt
Köszönöm az infót! Már nagyon viszket a tenyerem és egyre jobban az Xbox 360 felé húzok. PS3 majd 2008-ban lesz igazán jó.
-
M@trixfan
addikt
Mire jók Achivement pontok a játékokban? Be lehet váltani őket vagy ez csak egy sajátos pontozás xbox-on?
-
M@trixfan
addikt
Szerintem csak a játék miatt nem érdemes 1080p-re hajtani. 2 natív játék kivételével (Sonic meg valami teniszezős) az összes többi csak fel van skálázva 720p-ről. Kisebb arcade letölthető cuccokat nem veszem ide, csak a lemezes címeket. Semmivel nem lesz részletesebb a kép. Minél nagyobb 720p LCD TV a nyerő.
-
M@trixfan
addikt
Üdv! A kölcsönzés miként zajlik a konzolos boltokban? Mindenhol írják a ''cserét'' de az nem világos, hogy pl. ha van egy régebbi pgr3 akkor azt simán becserélem egy Bioshock-a?
-
M@trixfan
addikt
Az a helyzet, hogy a DVD meghajtó firmware-ét érinti az okosítás, a Dashboard frissítés pedig az oprendszert érinti amit futtat a box. Én inkább attól félek, hogy kibukik valahogy a flash-elés egy ilyen frissítés alkalmával, illetve kibannolnak egyszer a Live-ról a biztonsági másolat miatt. Emiatt nem mertem még beleugrani egy 360-ba.
Aktív témák
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest