- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
don_peter
senior tag
"wolfenstein"
Dehogy! Van kinti ismerősöm, és ők küldik be.
Ott kint olcsóbb jóval, mint nálunk.
Írtunk már róla pár sort itt a fórumon. De egyszóval érdemes kipróbálni nekem nagyon tetszik. Jó hangulatos, kis game lett. A múlti részét még sajna nem tudtam kipróbálni, mert nincs élőfizum, de már kezdek rá hajlani. -
Def26
félisten
-
Gordiann
őstag
Túl azon hogy lassú, annyit fogyaszt, hogy inkább le se írom
Ne akarj PS3-at, hacsak nem tetszett meg nagyon a PS-nek a hangulatvilága.
Használhatóságban jobb a box...Szerk: kivéve a bd... még fél év és sztem komolyan elkezd szállingózni a lemezár lefelé.
szerk2: fogyasztása a rendszernek annyi kb., hogy vehetsz egy netezős gépet a villanyszámla árán. De tényleg gondoljunk már bele, hogy mik működnek ezekben a gépezetekben...nem 2 áramkör....
-
-
bexinho23
őstag
Én normálon kezdtem, és nem is volt vele gond. Viszonylag hamar megtudom szokni a játékok irányíthatóságát (persze ehhez kell azis, h érdekeljen a játék). Most (vagyis kb 2 hónapja
) elkezdtem 3. szinten, és ha jól emlékszem 3. chapter-nél tartok, de eddig nem volt nagy akadály előttem.
-
Mr.Grincs
veterán
Hat nalam a GTA 4 nagyon nagyot tarolt. szerintem az egyik legjobban sikerult jatek. Az egyik nagy kedvencem a GTA 4. De a letoltheto tartalomert nem adnek ket fillert sem.
Szoval szeritem nagyon fain jatek.
Remelm lesz belole 5. resz is. Sajnalom hogy nem tetszik mert szerintem realis es igen komolyan nez is ki.Visszaterve a RESI 5 re nekem az nem tetszik benne hogy a zombik amikor kinyirom oket lekvar lesz. Sajna nem maradnak ott szetlove a foldon. Remelem ha lesz folytatas nem fognak elparologni.
-
Gebriel
veterán
Eladónak is kell élnie valamiből. Másrészt meg válogasd meg, hogy mit veszel ha ilyen kevés pénzed van.
Olvas és néz utána mielőtt megveszed. És akkor lehet, hogy ennyire nem nyúlsz mellé. Én itt szoktam,de biztos van más jobb portál
"Letöltős társadalommal" meg nem kell egyet érteni mert nem helyes.Hogy a RE5 rossz játék legyen azt elég furcsának tartom.
Igaz nem vagyunk egyformák. Bár, hogy a GTA IV sem tetszett akkor már veled is lehet valamiEgy jó tanács még a RE-höz. És ez majd minden részére igaz. Nem mindig az a megoldás, hogy legyilkold az összes zombit
-
Mr.Grincs
veterán
Es qakkor gondolom az arak is alacsonyak.
Ugyertem a szallas meg a kaja pia ajandekok stb.\Kicsit furcsa a Resi 5 de szerintem egyaltalan nem szar. probalj neki meg tobb idot adni. Sajna az engem is idegesitett hogy nem lehet mozogni, dehat ez van sajna. probald tovabbvinni mert nagyon jo kis jatek.
-
kisJack
aktív tag
Te sem sok Resident Evillel játszhattál eddig!
Az uccsó nekem is kimaradt, talán majd egyszer, de az előző részekből még élénken él a kép, hogy öt zombi vesz körül, de a shotgunomból torkolattűz helyett csak egy szolid kattanás jelzi hogy a lőszer kifogyóban...
Az egész játékot áthatja a frusztráció, alig várod már hogy vége legyen, hogy élve kijuss, folyamatosan taktikázni kell a lőszerrel, a növényekkel, nem az a Rembó stílusú játék.
Szvsz ne add fel olyan könnyen, talán utolér a RE- feeling!De mondom, az 5-tel még nem játszottam, lehet hogy nincs mire várni...
-
sch_a
addikt
Hajjaj, lesz h fejbelövöd, az felrobban, és kijön belőle vmi még rosszabb
Am. engem is nagyon idegesített a kamera, és először nem is nagyon fogott meg. De ahogy egyre többet játszottam vele, és egyre jobban belejöttem az irányításba, úgy egyre jobban meg is tetszett.Szerintem még egy kicsit nyúzzad, mielőtt pálcát törsz felette
Nekem még a legkönnyebb fokozaton is elég nehéz volt végigvinnem, mondjuk ez volt az első ilyen típusú játékom kontrollerrel.
-
Def26
félisten
Ha jól emlékszem akkor csak pénz van benne.
JAH:
Fairfax kastély -
Mr.Grincs
veterán
Erdemes vegigtolni, meg egy csomo mindent megcsinalni.
Pl kovacsmesterseg, favagas ilyesmi.
Meghazasodni. Vegen a kastelyt is meg lehet venni.
Sott van egy csalas is. Ha van egy hazad es ki van adva berbe akkor ugye mikor legkozelebb bekapcsolod a geped akkor sok aranyat kapsz mert az eltelt idot is szamolja. Naponta kapod az aranyat. Szoval allitsd az xbox 360 orajat 2020 12 31 re vagy olyan datumra amire akarod es akkor nyomj ra egy oket es akkor nagyon sok aranyat kapsz. talan egy milliot ez csak akkor megy ha nincs radugva a netre mert akkor autimatikusan visszaallitja az orat.
Nekem volt felesegem Vikinek hivtak, egy prostit vettem el mert az nezett ki a legjobban meg gyerekem is volt. -
Def26
félisten
Kicsit gyorsabb fegyvert szerezz, lehet kapni többtáras puskát is, amivel könnyebb a dolog. A másik meg, hogy a célzó képességed legyen legalább a 3. szinten, mert ekkor már nem nagyon kell célozgatni. Egyszerűen megnyomod az "Y" -t és automatikusan a célra lő. Ezután még az is belefér, hogy kicsit odébb menj a karakterrel.
Kíváncsi vagyok mit választasz az ajtó után.
-
Def26
félisten
-
Poonkie21
csendes tag
Nekem az az MC LA-vel a legnagyobb bajom, hogy nem egészen olyan mint vártam. A grafika szép, szerintem szebb mint az Undercoveré, nincsenek textúra hibák, de ez a kikapom 2kerékre az autót, meg a tengelye körül forog akármilyen autó, na ez nekem kicsit sok. Viszont kit ez nem zavar, annak bátran ajánlom, leköt, igényesen van megcsinálva, de sajna multiplayer csak live-on van benne, amit én anno nem tudtam. De nem a játék hibája, hogy nekem nem tetszett, hanem a sajátom, mert nem jártam eléggé utána. De ha az említett dolgok nem zavarnak, vedd meg, sokkal jobb mint az UC.DE lehet, hogy most megint előveszem és adok neki egy esélyt
-
Gebriel
veterán
"Vannak minijatekok a fable2.com-on. Azokat kell vegigjatszani haromszor, es ha be vagy jelentkezve akkor automatikusan hozzaadja az accountodhoz az unlockolt tartalmat. Ha legkozelebb belogolsz Live-ra mar elerhetoek lesznek a ladaban."
Egy másik fórumból szedtem...
Ahol Doki16 feltette ugyan ezt a kérdést.
-
Def26
félisten
A bicskámmal megfárigcsáznám, hogy bele mennyen a BD lemez.
Külföldről lehet rendelni elég sok hd-dvd filmet. Meg a múltkor asszem itt a PH! -n volt egy cikk vagy hir, hogy az USA -ban vészesen szarul fogy a BD a HD-DVD -vel szemben, Szvsz lesz még ebből meglepetés.
Másrészről meg kíváncsi vagyok rá. Game.co -n 12 fontért (4000Ft) árulták ki, akkor gondolom a boltokban sem lehet olyan drága (UK -ben) Ennyit szvsz megér.
Itt is van... csak ugye nincs már nekik.
-
lvnt
őstag
Taylorp ezt a mondatot: "LIVE-ra mehetsz másolt játékkal is, ugyanannyi az esély rá, hogy bannolnak, mint az eredetivel.", úgy értette, ha mókolt a gép, akkor teljesen mindegy, hogy eredeti lemezzel játszol vagy verbatimmal és nem úgy, hogy azt is bannolhatják, akinek nem is alkalmas warezra a konzolja.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest