- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Gordiann #31643 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem nem volt lassú. 6.1 YDL -t raktam fel. Villanyszámla meg egy baromság. Nehogymár odaverjen titeket 2-300Ft havi többlet.
Egyszerűen felesleges a Linux PS3 -ra, ha van mellette egy PC.
Xücsi:Mielőtt ezt eldöntöd mindenképp próbálj ki egy Linuxot PC -n.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Gordiann #21169 üzenetére
2006. szeptemberi, első szériás.
Az elmúlt 7 hónapban kegyetlen sokat volt használva, gyakran a 30 fokos szobában zsinórban 10-12 órát, de ősszel is a napi 8 óra szinte mindig megvolt.Épp most tartottame gy kis szünetet, mondom 2 nap után csak leülök játszok kicsit, erre vár a 3 led.
-
JamesHolden
aktív tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gordiann #19574 üzenetére
"mert tudom, hogy úgy van megcsinálva a játék, hogy ne löjjenek agyon amig a célkeresztet az ellenfélre ügyeskedem"
Hát én ezt nem így vettem észre
COD WAT multiba kettőt léptem és lefejeztekamíg a fegyveremmel bíbelődtem
PC meg ha lőnek keresek fedezéket ha nem tudom elősre leszedni az uborkát, de konzolon esélyem sincs egyenlőre még levegőt venni sem
Amúgy igen némelik gém könnnyebb pl a Quake Wars Enemy Terr. Ott azt vettem észre hogy ügyesebb vagyok benne egyszerűbb irányítani. Szóval az ilyen gyakrolósjáték. (kár hogy csak demo) -
martin606
csendes tag
-
heihachi
addikt
válasz
Gordiann #18330 üzenetére
Ha jól emlékszem a srác nem 40k-s konfigról beszél, hanem 40k beleölésről (proci+lap+ram).
Ha veszek egy játékot, ami csak boxra van, mondjuk Forza2, akkor az hogy néz már ki, most őszintén? Se antialiasing, se anizotrop szűrés, semmi, az egész egy pixel halmaz, a távoli dolgok meg halál elmosottak, sőt, a kocsi előtt már minden elmosott. És még néhány pályán be is akad egy két pillanatra, pl. Laguna Seca utolsó előti kanyar, gyors jobbos. Más kérdés, hogy ennek ellenére egy ultra jó játék. Vagy ha veszem a Vikinget, ami szerintem az egyik legszebb általam látott boxos cím, az meg halálra szaggatja magát a tömegjeleneteknél (de olyan szinten, hogy még a feliratok is 5-10mp-et késnek!!! - mondjuk brutálul is néz ki egy egy nagy csatajelenet, az tény).
Hát ha ezzel a színvonallal beérnénk a PC-n is, akkor elég a 40k bőven. Csak azért nem elég, mert PC-n 8xAA meg 16xAF az alap, meg még a felbontás is nagyobb (1366*768=1049088, 1280*1024=1310720). És akkor arról már nem is beszélek, hogy ebben a felbontásban látom, de a box nem ebben számolja. Szóval nagyon, de nagyon kompromisszumokat kell kötni boxnál a PC-s grafhoz képest, ha ezeket PC-n is hajlandó engedni az ember, akkor elég a 40k.
Az meg, hogy a boxos játékok nem szaggatnak kamu, gyakorlatilag az összes játéknak van defektje: vagy szaggat vagy alig megy 24 kockával vagy fos a graf.Pl. volt szerencsém a GRID-et megnézni boxról és PC-ről ugyan azon a monitoron egyidőben bemenetváltogatással. Nem nézett volna ki jobban PC-n (de rosszabul sem), ha nem lett volna 8xAA+16xAF rajta. De volt, és még így is, nagyobb felbontásban lényegesen gyorsabb volt. Egyszerűen a boxon látszott, hogy halára erőlködi magát, éppen csak megvan a 30, néhol 25 kocka. A PC meg süvített 70 kockával. Úgyhogy a boxos GRID-et el is adtam. Ok, nem 40k a videókártyám meg a procim, de mondom, ha elég lenne 30 fps, no AA no AF meg 1280*720 felbontás, akkor nem is kéne fele ilyen erős gép sem (erős, mit erős ez a már, 8800GT+e6750+2giga).
Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest