- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18741 üzenetére
Van itt a topikban olyan, akinek HDMI-s box lett RROD-s?
mergal: Sebaj, legalább olcsón kijövök idén
grandtour2 önkritikája az LCD tévé topikban
azzal nalam nem lesz gond, mert nincs esztetikai érzetem.
És irdatlanul igénytelen is vagyok, az exem szerint :-)
Szal ezüst káva gyere be a szobámba be! -
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18693 üzenetére
Jó, de mintha az előző kérdésedben benne lett volna, hogy nem moddolva
Könyörgöm, százszor le lett írva, hogy ezeknek a HDMI-s cuccoknak a belseje tök egyforma, azt vedd amire pénzed van a legdrágábbtól indulva visszafelé. Arcadeot csak akkor, ha tényleg nincs zs-d a drágábbra, mert apránként úgyis meg kell venni a headsetet, vinyót, kábeleket és akkor jóval többe lesz, mint az Elite.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
volvoguy #18674 üzenetére
Mindegy, csak minél újabb gyártású legyen.
Mindenesetre, ha 60 gigás Premiumot veszel, akkor az nagyon új, hiszen nemrég vezették be ezt a változatot.Nekem 2006. szeptemberi van, a régiek közül a legjobb széria, de szépen sorra ezek is megadják magukat. Múlt héten egy barátomé szart be, most kapta vissza. Majd megkérdem tőle, hogy kapott-e új alaplapot, vagy valamit. Remélem az enyém bírja még egy ideig. Pedig használva van, ha Debrecenben vagyok, napi 5-6 óra játék minimum.
-
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #18446 üzenetére
Én használok PC-hez Xbox 360 kontrollert, néha rádugom a boxra is
Nagyon sok gamma ismeri, az újak közül szinte mind, pl FIFA is. Sőt, még a krízis is felismerte, ami végképp nem portolás. A GRID-et kifejezetten ezzel jobb tolni, mint a momo kormányommal. Szerintem nagyon megéri.
-
Kasza08
őstag
válasz
volvoguy #18388 üzenetére
Nem értem miért jó nektek annyira a BR?
Nézd meg a Fight night-ot DVD9-en Xbox-on, és nézd meg BR-n PS3-n; alig van különbség... Pont a BR hiánya miatt tud ilyen olcsó lenni az Xbox, és nekem nem ér meg 40k-t (vagy most nem tudom mennyi a legolcsóbb PS3), hogy kicsit AA-sabb egy játék, vagy jobban csillog.
-
zsocy
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
volvoguy #18234 üzenetére
Vegyél boxot, nem fogod megbánni, de azt igen ha sokat tökölsz rajta mint anno én. Vettem boxot pc mellé és egyáltalán nem bántam meg. 3 év gari van a boxra, illetve 1+2 a 3 led miatt. A játékok szinten mindkét konzolra ugyanúgy kijönnek. Nem beszélve arról, ha ügyes vagy akor tök jó áron tudsz zsír új játékokat venni cserélgetni stb. Nem tartja az árát annyira egy xbox 360 játék mint egy ps3é szerintem legalábbis de javítsatok ki, ha tévednék.
-
HagaNRG
őstag
válasz
volvoguy #18230 üzenetére
Hali!
A PS3 főleg a BluRay miatt drágább, ami valljuk be tényleg nagy előny, sok házimozis ismerősöm cserélte le az X-ét PS3-ra, mert a kicsivel több pénzért kap egy csendes, megbízható, kiváló BR lemezjátszót is.
Szerintem az árkülönbség főleg ebben van. De amíg a BR lemezek nem lesznek földközelibbek, addig engem szerencsére nem fenyeget a veszély,h. lecseréljem az X-et.Köszi a tippeket a vásárlásommal kapcsolatban is, jó, hogy két ellenkező választ kaptam.
Azt minenesetre nem tudom, hol 5 ezer egy Classicos GOW, mikor itt Londonban szinte nincs is különbség a Classic és eredeti kiadások áraiban, ami viszont azt jelenti, hogy valamire való játékok min. 6 ezerbe vannak újan átszámítva. A teljesen újak 12 ezerbe mennek, aztán kb. egy hónap alatt lemennek 9 ezer körülre és ott sokáig megállnak. Pl. mióta agusztustól kint vagyok, még GRID-et most először láttam ezerért, de van, ahol még a használtért is elkérik a 12 ezres, új árat.
A DIRT is most is 6 ezerbe lenne mindenhol az új, hogy az aztán eredeti borítós, vagy classicos, nem számít.
Szerintem otthon sem jobb a helyzet. (viszont itt néha kemény kiszórások vannak, még augusztusban volt olyan bolt, ahol 3 ezer volt az új GOW és a Pro Street is, meg mint ahogy most a héten 6 ezerért megkaptam a PURE-t) Egyébként ebay ide, vagy oda, offline boltokban itt sincs rózsából a kerítés, vagy mi. -
heihachi
addikt
válasz
volvoguy #16240 üzenetére
Ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert így lesz a legdrágább. Amúgyis rossz választás az Arcade (tudom, mert nekem is az van). Olcsó, de aztán a sok szar, amit megveszel hozzá összességében jóval több, mint ha veszel egy Elitet. Először kell egy vinyó, aztán kell egy kábel, aztán egy füles, meg a tök%m tudja, és hopp, máris túl vagy az Elite árán.
-
spammer
veterán
válasz
volvoguy #16240 üzenetére
Ha tudsz ebayről vagy máshonnan olcsón vinyót, akkor jó az Arcade+vinyó
Egyéb esetben 60GB Pro-t ajánlomMég nem kell 120GB, viszont ősztől majd lehet játékokat felmásolni vinyóra, ha sok játékkal szeretnél játszani és kímélni az olvasófejet és töltögetni liveról cuccokat, akkor jó lehet a 120GB. Egyéb esetben elég a 60GB.
-
spammer
veterán
válasz
volvoguy #16234 üzenetére
Nem lehet. PS3-ba lehet. A box vinyó egy külön tokban van csatlakozóval ellátva. Ha vennél is vinyót (úgy tudom nem is jó bármelyik típus/márka), akkor is buherálni kellene, és kellene egy átalakító/csatlakozó amivel a boxhoz kapcsolod, mivel ugye tok nincs amivel csatlakozna. Szóval nem lehetetlen, csak körülményes.
Ebay-en már ki lehet fogni 120 gigást 14k körül is akár. De ha már új gép, akkor a 60Gigás Pro-t vedd meg és nincs gond.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest